Élő közvetítések 2006-07
nah megvannak az összeállítások
zambrotta talán a biztosabban védekezik reikard szerint mint belletti ezért kezd. gio hátsztem ugyanaz annyit nem megye fel mint sylvinho.
SAVIOLA KEZDŐ. lássuk mit tud. remélem bizonyít.
zambrotta talán a biztosabban védekezik reikard szerint mint belletti ezért kezd. gio hátsztem ugyanaz annyit nem megye fel mint sylvinho.
SAVIOLA KEZDŐ. lássuk mit tud. remélem bizonyít.
És Rodri? Elvileg Ő is ott van, nem?nicandro írta:Nem csaj Verdú hanem Christian is Barca nevelés és csak kölcsön van La Corunnyában:DHajrá Barca
Nem csaj Verdú hanem Christian is Barca nevelés és csak kölcsön van La Corunnyában:DHajrá Barca
Nagyon kiváncsi vagyok Verdú-ra, ha jól tudom, Ő még a Barca játékosa.
- Andris
- Adminisztrátor
Hali!
Nem tudja esetleg vki már vhonnan, h ki fog csatárként kezdeni Guddy helyett???
Nem tudja esetleg vki már vhonnan, h ki fog csatárként kezdeni Guddy helyett???
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Deportivo La Coruna-FC Barcelona
La Coruna, Riazor
22:00
Vezeti: Medina Cantalejo
Várható kezdőcsapatok:
Deportivo: Aouate; Arbeloa, Lopo, Juanma, Filipe Luis (Capdevila); Sergio, Coloccini; Arizmendi, Verdú, Cristian; és Riki.
Barcelona: Víctor Valdés; Belletti, Márquez, Thuram, Sylvinho, Edmílson, Iniesta, Deco, Messi, Ronaldinho és Saviola (Giuly).
La Coruna, Riazor
22:00
Vezeti: Medina Cantalejo
Várható kezdőcsapatok:
Deportivo: Aouate; Arbeloa, Lopo, Juanma, Filipe Luis (Capdevila); Sergio, Coloccini; Arizmendi, Verdú, Cristian; és Riki.
Barcelona: Víctor Valdés; Belletti, Márquez, Thuram, Sylvinho, Edmílson, Iniesta, Deco, Messi, Ronaldinho és Saviola (Giuly).
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez van,ettöl függetlenül még továbbjutunk de egy biztos: mától ezerszer inkább a Real mint a Chelsea.Szánalmas ez a csapat murinnyóstul drogbástul essienesig...Amit ezek a parasztok műveltek azt egy életre nem feledem.
SPORTSZERÜTLEN VADÁLLATOK!
SPORTSZERÜTLEN VADÁLLATOK!
in to exile
-
- aka Game90
Werder ellen élet-halál meccs lesz. A Levszkit meg verjük majd.
De ááá mocskos bíró + Chelsea

De ááá mocskos bíró + Chelsea

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Így van sajnos....aynas írta:gyerekek nincs mese ezt megint elkúrtuk, nem kicsit NAGYON
hogy lefociztujk őket a pályáról azért nagy túlzás. kaptunk 2 szelkerülhető óvodás gólt + még a cselzinek hány ziccere is volt hát több mint nekünk.
1 gólnál xavibak kellett volna lampardal menni.
2. gól pedig edmilsoné + marquezé rossz helyezkedésüknek köszönhetően most nagy kakiban vagyunk bár a képlet egyszerű. uccsó két meccsünket megkell nyerni. AZÉRT KEMÉNY LENNE HA NEMJUTNÁNK TOVÁBB kb. a fél világ rajzunk röhögne.
nem a bíróval kell itt fogalakozni, hogy kiállítás. kérem szépen ha í bíró nem állít ki cselzit akko má nemtudunk nyerni vagy mi van.
Az első félidő elején eldönthettük volna, csakhát bekéne rúgni.......
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az mindenképp pozitívum,hogy javul a csapat.Deco,és Ronaldinho kezdik megtalálni magukat.Ma mindenképp győzelmet érdemeltünk volna.Nem baj,a továbbjutás így is meglesz,az pedig mindegy,hogy hányadikként.
Azért muringyó megint megmutatta,mekkora köcsögláda.A bíró meg...
elképesztő.
Azért muringyó megint megmutatta,mekkora köcsögláda.A bíró meg...
elképesztő.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
az 1. cselzi gólt elkűúrtuk a többit már szarinaaynas írta:gyerekek nincs mese ezt megint elkúrtuk, nem kicsit NAGYON
hogy lefociztujk őket a pályáról azért nagy túlzás. kaptunk 2 szelkerülhető óvodás gólt + még a cselzinek hány ziccere is volt hát több mint nekünk.
2. gól pedig edmilsoné + marquezé rossz helyezkedésüknek köszönhetően most nagy kakiban vagyunk bár a képlet egyszerű. uccsó két meccsünket megkell nyerni. AZÉRT KEMÉNY LENNE HA NEMJUTNÁNK TOVÁBB kb. a fél világ rajzunk röhögne.
nem a bíróval kell itt fogalakozni, hogy kiállítás. kérem szépen ha í bíró nem állít ki cselzit akko má nemtudunk nyerni vagy mi van.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
gyerekek nincs mese ezt megint elkúrtuk, nem kicsit NAGYON

-
- Barça B
Hja...PCPocok írta:Gyerekek csak nehogy az legyen hogy ezek a K1-es hentesek kikpjanak a werdertől egy "szoros meccsen"
Ez a köcccsögbojsz mindenre meg kent buz.innyójával mindenre képes... Bár nyerjen a bréma (alapjában velük semmi bajom) sőt jó lenne , ha ez a abroncsbojsz coppna 1 meccset, csak akkor a Barca verje meg a Werdert... Bár jobb lenne, ha a Werder elleni meccs a csoportelsőségről szólna

Megszületett a fiam Koppány vezér. Már van egy Barcasála... 
Két kedvencem van: a BARCADRUKKER fiam és a BARCELONA FC!!!
Visca el Barca! Xavi Hernandez & Ronaldo De Assis Moreira the best players in the WORLD!!! ;D

Két kedvencem van: a BARCADRUKKER fiam és a BARCELONA FC!!!

Visca el Barca! Xavi Hernandez & Ronaldo De Assis Moreira the best players in the WORLD!!! ;D
Sziasztok! Rohadt ideges vagyok, nagyo njól játszottunk és számomra hihetetlen hogy lehet ennyire [auto_cenzúra] egy bíró, egy kicsit bundaszagu volt az egész, a Cole-szitu és a 40mp-el a vége elött lefujni. Rijkaardot borzalmasan tisztelem, mert soha nem foglalkozik a bíróval, én a helyében ott helyben megöltem volna Murinyot meg a bírót is. Eddig is utáltam a Chelseat, de most
még jobban fogom őket utálni, rohadt paraszt focit játszanak.
még jobban fogom őket utálni, rohadt paraszt focit játszanak.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nah akkor röviden összefoglalom: Ennyi undorító, kickboxos játékost egy csapatban még életemben nem láttam... Az összes rohadt cselzi játékos legyen olyan szives és dögöljön meg murinnyóval meg drgalátos abramoviccsal együtt(sajnos kisebb betűvel nem tudom írni a nevüket
)
Azért remélem Marquez ripityára törte Essien golyóit bár szerintem nincs akkora szerencsénk
Komolyan, szánalom. Aljasan odacsúszni mindenkinek...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Még annyit, hogy: MOCSKOS CSELZI!!

Azért remélem Marquez ripityára törte Essien golyóit bár szerintem nincs akkora szerencsénk

Még annyit, hogy: MOCSKOS CSELZI!!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Hát ez egyszerűen FELHÁBORÍTÓ!!!
És a gyerekek ezekről a cslzis férgekről vegyenek példát, dögöljön meg az összes. A tetves bíróval együtt.
Hát most tényleg foglalkozni kell a biróval!
Mint a VB-n az öreg Grehem Póóól....
És a gyerekek ezekről a cslzis férgekről vegyenek példát, dögöljön meg az összes. A tetves bíróval együtt.
Hát most tényleg foglalkozni kell a biróval!
Mint a VB-n az öreg Grehem Póóól....
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Egy olyat nem adsz nekem?lionel19 írta:még mindig áll akielsőnek beirja muringyó nyilatkozatát kap egy wanadoos örökreget:D
Mourinho nyilatkozat még nincs.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Igen-igen, csak ő eddig pont nem ilyen volt, de érthető.......Bodi írta:Mit kellett volna tennie?sasi1 írta:Rijkaard meccs utáni jelenetét sajnálom nagyon![]()
Nem kellett volna.
NINCS MESE ! Következő 2 meccset hozni kell !!!
Aztán Tavasszal már a csapattal lesz ETO, és irány Athén!
Nincs olyan ember a világon,akinek nem durrant volna el az agya.
na amér ilyen kreativ vagy repül a privi benne a kóddal !Xavi Hernandez írta:Ezt mondta:lionel19 írta:még mindig áll akielsőnek beirja muringyó nyilatkozatát kap egy wanadoos örökreget:D
Az elején azt mondtam fiúknak, hogy húzzunk bele! A végén: IGEN MEGCSINÁLTUK...

- Andris
- Adminisztrátor
Mit csinált pontosan?Bodi írta:Mit kellett volna tennie?sasi1 írta:Rijkaard meccs utáni jelenetét sajnálom nagyon![]()
Nem kellett volna.
Nincs olyan ember a világon,akinek nem durrant volna el az agya.
mer épp a törött poharakat takarítottam..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mert mi történt?sasi1 írta:Rijkaard meccs utáni jelenetét sajnálom nagyon![]()
Nem kellett volna.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Én teljesen megértem..ő is ember..ezek után..teljesen igaza volt..csak nehogy elmeszeljék emiatt..sasi1 írta:Rijkaard meccs utáni jelenetét sajnálom nagyon![]()
Nem kellett volna.

U.i.:Valdes is kumma jó volt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2006.10.31. 23:05:29-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
3-0! Gyorsan elintézték...Game90 írta:Werder meccs mennyi lett? De gondolom nyertek a németek
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
nyert a werder 3:0-raGame90 írta:Werder meccs mennyi lett? De gondolom nyertek a németek