2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ez aztán odab**z,húha ,most mi lesz velük? Csődbe is mennek...Game90 írta:Na 6000 eurós büntetés a Chelseanekén többet adnék nekik De még nem végeleges a büntetés. Szerencsére Frank nem kap semmilyen büntit.
Ebben van igazság..de szerintem 1próbát mindenképp megérne,és ha esne a színvonal akkor vissza a régi módszerGame90 írta:De azért valjuk be, hogy szivesebben nézel egy nagycsapatot, mint mondjuk az Artmediát.
Én is neki szurkolok,de remélem ha megnyeri,akkor csak azon változtat,amit bejelentett az előzetes programjában,mert a lebonyolítással szerintem nincs gond..LG írta:Amit eddig halottam, h mik a két jelölt tervei, nekem Platinié sokkal jobban tetxett. Remélem ő lex az elnök.
Nem, de az már belefért a munak, nincs veszélybe a továbbjutása, ugyhogy azért sejtettem h nem fogják nagyon erőltetniozsimiki írta:LG írta:En a benficán lepődtem meg, azthittem 2-s lexMeg a Lille-n A többi papirforma.
![]()
![]()
![]()
Azért a koppenhága 1-0ás győzelmét a M.U. felett nem nevezném papírformának![]()
![]()
Hát azon én is, de én teljesen más miatt Hegyi Iván írta, hogy:"Újabban sokminden megtörténhet, az azonban nem fordulhat elő, ami 1969-ben megesett a holnap ismét egymással küzdő Benficával és Celtickel.Hajdanán a BEK második fordulójában Glasgow-ban a skót, Liszabonban a portugál csapat nyert 3-0-ra, s végül a pénzfeldobás döntötte el, hogy melyik együttes mehete tovább.A szerencse a Celticnek kedvezett - utóbb a zöld-fehérek döntőt vívtak a Feyenorddal -, az utódok pedig annyiban felidézték a múltat, hogy két hete a glasgow-iak megint 3-0-ra győztek.Most 3-0 következik a Benfica javára?"LG írta:En a benficán lepődtem meg
LG írta:En a benficán lepődtem meg, azthittem 2-s lexMeg a Lille-n A többi papirforma.
Szerintem semLG írta:Nemtom, én csak a második félidöt néztem, de én sztem az Arsenal nem játszott jobban a Moszkvánál.
Volt nála valamennyit, nem számottevően, nagyon egyedül volt az angol hentesek között, 1szer volt 1 nagyon szép szólója, amikor átrohant kb. 3emberen az utolsón már nem sikerült neki, és a földön hempergés lett a vége, majd reklamálás.kath23 írta:egy kérdés!! Gudynál mennyit volt a labda?? ja és hányször lött kapura?