Samuel Eto'o #3
Forza ETO'O
Zinedine Zidane
nagyon nagyon hiányzik!!
de lehet hogy ezq és gudi árán vehetnénk egy jo cserecsatart!!4 de ott fekszik parlagon saviola!!! ??? ő egy jo játékos éppen jo formában lehetne ha játszatnák
a sevillaban nem kuksolt a padon!! 
de lehet hogy ezq és gudi árán vehetnénk egy jo cserecsatart!!4 de ott fekszik parlagon saviola!!! ??? ő egy jo játékos éppen jo formában lehetne ha játszatnák

VISCA EL BARCA
Még 4 hónap kb... Érdekes látni, hogy milyen fontos láncszem ő a Barcelonában. Ha játszik fel sem tűnik. Persze a szezonbeli 30 gólja feltűnik, csak az ember azt gondolná, hogy ilyen csapattal maga mögött Gudjohnsen is meg tudja tenni ezt. Most látszik igazán, hogy mekkora játékos Eto. Attól függetlenül, hogy mint ember nem tartom sokra. De nem is ez alapján kell megítélni egy játékost. ( pl a ti esetetekben ramos és guti
)

Mikor épül már fel Eto'o?????
Már nagyon kellene a csapatnak és a szurkoloknak is!!!!!

Már nagyon kellene a csapatnak és a szurkoloknak is!!!!!

Ja, főlleg h cselzit Etoo különösen nem szivleli, Drogbát meg pláne...
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
ozsimiki írta:Hát el lehet képzelni,ha mi ilyen idegesek voltunk,akkor ő mit érezhetett? Hogy nem tud ott lenni a pályán![]()
![]()
![]()
FORZA ETO'O

Jah, nagyon sajnálom, hogy nem tudd játszani

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát el lehet képzelni,ha mi ilyen idegesek voltunk,akkor ő mit érezhetett? Hogy nem tud ott lenni a pályánRonaldinho #10 írta:Igen, szegény Eto'o. Én is ideg voltam mint az atom.komutnemukod írta:http://www.youtube.com/watch?v=Dwtyj41a ... ed&search=
A végén van a lényeg...

FORZA ETO'O

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Igen, szegény Eto'o. Én is ideg voltam mint az atom.komutnemukod írta:http://www.youtube.com/watch?v=Dwtyj41a ... ed&search=
A végén van a lényeg...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sajnos benne van,h a sérülésből felépül de az idényben még nem ugyanazt az Eto'ot látjuk majd,bár ismerve a kameruni elszántságát...alföldi zoltán írta:szemely szerint kicsit felek is attol, hogy , hogy fog visszaterni
egy meniskus tores utan az nem semmi , abbol teljessen felepulni nagyon nehez...
Sajnos ronaldo se az igazi a terd-problemja ota
de eto az mas es remeljuk,hogy nem vesz vissza a lenduetbol...

-
- Jugador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=Dwtyj41a ... ed&search=
A végén van a lényeg...
A végén van a lényeg...
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Igenám Ronnie már nem a régi.. de nem vagyok annyira biztos benne,hogy csak a sérülés miatt.Sok mulatka,elhízás,súlyproblémák stb.De nem csak ez.Samut más fából faragták csak annyit kell mondanom afrikai.....terhelhetöségük a csillagos ég,és biztos vagyok benne,hogy jobban regenerálodik modjuk Ronnienál!Szerintem nem lesz vele baj,de kell időt hagyni majd sajnos neki is!!!!Remélem már mihamarabb felépül!!!!!!FORCA BARCA
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Jugador del Barça
szemely szerint kicsit felek is attol, hogy , hogy fog visszaterni
egy meniskus tores utan az nem semmi , abbol teljessen felepulni nagyon nehez...

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=lhN2t60sQPQ
egy szép gól eto'o -tól
sajnos nagyon hiányzik nekünk samu
egy szép gól eto'o -tól

sajnos nagyon hiányzik nekünk samu

-
- aka Game90
Eto'o mondta még valamikor, hogy őt nem kell rotálni. Hát meg is lett az eredménye sajnos 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
A többi csapatnak viszont nincs ilyen első számú csatára,aki pihenés nélkül végignyom egy egész szezont.
Az említett csapatoknál sokszor rotálnak csatárposzont(kivétel a Real),ez meg nálunk lehetlen,szóval nem vehetünk igazán nagy sztárt cserecsatárnak.
A sérülés sajnos nem volt bekalkulálva,nem lehet mit tenni.
Az említett csapatoknál sokszor rotálnak csatárposzont(kivétel a Real),ez meg nálunk lehetlen,szóval nem vehetünk igazán nagy sztárt cserecsatárnak.
A sérülés sajnos nem volt bekalkulálva,nem lehet mit tenni.

-
- aka Game90
Nálunk nincs igazán jó csere csatár. Ezquerróról ne is beszéljünk, Guddy meg idáig sz@r. Saviolának meg megkéne adni a lehetőséget.
A többi sztárcsapatnál vannak jó cserecsatárok:
Inter: Cruz, Adriano
Real: Ronaldo, Cassano
Lyon: Carew
Liverppol: Bellamy, L Garcia
stb stb
A többi sztárcsapatnál vannak jó cserecsatárok:

stb stb
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyetértek ezzel! Pedig én örültem amikor jött Guddy és bíztam is benne,de senkisem számított arra,h Eto'o fog megsérülni,ha sérülékeny lett volna,tuti,h mást igazolunk,akkor jött volna 1klasszis véleményem szerint,mondjuk Crespo...Subinho írta:igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...LG írta:Perxe h bárki nem tud annyi golt szerezni, de azért volt 1 csatár aki rudta potolni őt: Henke Larsson.FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Most már talán számukra is világos mennyire fontos tagja ő a csapatnak.
Dehát sajnos megsérült,és én is belátom,h Guddy nem képes egész meccsen pótólni őt! Csereként lehet,de 1egész mecs sok neki...

En még bizom Saviolában, csak jo lenne ha már Frank adna neki lehetőséget egész meccseken. Guddy jo játékos, de sztem Saviola jobb, meg jobban bele is illik a Barca játékába. AMikor itt volt akkor jol tolta, a VBn is jol tolta, és sztem tele van bizonyitási vággyal, ráadásul ahánszor becserélték, mindig jol nyomta 

- Subinho
- Director del Fútbol
hát igen! spanyolból kellett volna választani!!! mondjuk morientes sem lett volna egyszerű...FCB_gábor írta:Ettől a mostani Gudjohnsentől még Tristán is jobb lett volna, sokkal. Ráadásul olcsóbb is.Subinho írta:igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Ettől a mostani Gudjohnsentől még Tristán is jobb lett volna, sokkal. Ráadásul olcsóbb is.Subinho írta:igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...

- Subinho
- Director del Fútbol
igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...LG írta:Perxe h bárki nem tud annyi golt szerezni, de azért volt 1 csatár aki rudta potolni őt: Henke Larsson.FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Most már talán számukra is világos mennyire fontos tagja ő a csapatnak.