Drigo,
Igen, így van Carvalho esete nagyon ronda volt, a legrondább a meccsen, de hát a lista hosszú lenne. Carvalho szinte minden meccsen ezt csinálja. Nagyon jó játékos, de ilyenekkel bizony rontja az összképet, de ez nem egy Chelsea fórum, nem akarom untatni a társaságot.
Egyébként számomra nagyon szimpatikus volt, hogy nem ültek fel a provokációnak a Barca játékosok (igaz vezettek), de majdnem elszakad azért a cérna.
Közben ráakadtam az ominózus februári interjúra:
http://www.youtube.com/watch?v=hxmlrE51 ... ed&search=
Barcelona_Forever007,
A meccset szerintem nem kéne hagyni olyan gyorsan, mert ha mindenki át tud lépni felette, akkor még azt hihetik egyesek, hogy minden rendben van. Szerencse, hogy legalább 6 sárgát kaptak, így az Uefa köteles az üggyel foglalkozni. Kiváncsi vagyok mi jön ki belőle, de azért illúzióim nincsenek.
És az is elgondolkodtató, hogyha mindenki olyan hozzáállású lenne, mint Mourinho (aki nemcsak a pályán akarja megvívni és csak játékkal a csatát), akkor hova jutna ez a játék.
Amiért aggódom, hogy a rossz példa gyorsan terjed, ha nem szabnak neki gátat. Mellesleg nekünk is volt olyan edzőnk, hogy a bőr leégett a képemről azokban az időkben, de azért ettől távol volt.
A következő meccsre meg koncentráljon most a csapat. Itt mindenki elmondja, hogy hozni kell a 6 pontot. Nos igen hozni kell.
Hajrá Fiúk! Nézzük a meccset és szurkolunk! Mint mindig. Hajrá Barca!