Írjátok magatokat a szombati délutánra (aki jön 17-19-ig Csepelre)!
üdv
gnorbert
Pontosan!!!
Hetek óta nem játszottunk ilyen jót!
Jó lenne ha minden hétvége ilyen lenne, sok passzos!!!
Néha elfáradtunk és nem futottunk, nem helyezkedtünk, de néha írtó passzokkal bírtunk a kapu elé kerülni és helyzetet kialakítani.
Ha így bírnánk játszani hosszútávon és ez belénk rögzödne akkor az ellenfél csak keresné-nyomozná rajtunk a labdát.
A november 25-én megrendezésre kerülő B Torna programja
(meg nem erősített információk szerint):
10.00 - 10.20 AC Milan „B” - Real Madrid „B” 10.20 - 10.40 Barca „B” - Juventus „B”
10.40 - 11.00 AS Roma „B” - Real Madrid „B” 11.00 - 11.20 AC Milan „B” - Barca „B”
11.20 - 11.40 Juventus „B” - AS Roma „B” 11.40 - 12.00 Real Madrid „B” - Barca „B”
12.00 - 12.20 AC Milan „B”- Juventus „B” 12.20 - 12.40 Barca „B” - AS Roma „B”
12.40 - 13.00 Juventus „B” - Real Madrid „B”
13.00 - 13.20 AS Roma „B” - AC Milan „B”
Ha minden igaz tudok menni a tornára, 95%. Azért nem tudok 100-at mondani, mert távoli még az időpont. De ha valami rendkívüli, életbevágó dolog nem jön közbe, akkor megyek.
Levente külföldön van, ezért nem látta a felhívást, de beszéltem vele, és ő is jön. Hasonlóan biztosan, mint én. Úgyhogy várhatóan ott leszünk
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025