Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
windu
Jugador d'estrella

2006.11.12. 09:49:22

LG írta:Sajnos mostanába ez a csapat semmit sem érne :cry:
azért ez így egy kicsit erős
Zinedine Zidane
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.12. 09:22:40

Sajnos mostanába ez a csapat semmit sem érne :cry:
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.11.12. 08:49:42

ozsimiki írta:
Ronaldinho #10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=n9kXl6Efpe4

ezt nézzétek meg :D:D Ronnie klónok. Nagyon ott van. Elég furcsán nézett ki, illetve szokatlan, hogy kapusruhában láthatjuk az egyik ronnit :lol:
:lol:
Egy ilyen csapat max belehalna a látványba..de hol lenne a védelem :?: :lol:
nem kellene még védelem se!ugyse tudják elvenni tőlük! :lol: :lol: :lol:
Kép

Més qué un Club!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.12. 08:43:48

Ronaldinho #10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=n9kXl6Efpe4

ezt nézzétek meg :D:D Ronnie klónok. Nagyon ott van. Elég furcsán nézett ki, illetve szokatlan, hogy kapusruhában láthatjuk az egyik ronnit :lol:
:lol:
Egy ilyen csapat max belehalna a látványba..de hol lenne a védelem :?: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.11. 22:43:05

http://www.youtube.com/watch?v=n9kXl6Efpe4

Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.10. 22:10:48

lionelmessi19 írta:na ezt megnézném, nincs fenn vhol véletlen neten??
vagy nem ismétlik a sporthireket mtv-n??
előre thx
Nagyon nagy volt :lol: Ronnie ugyanolyan gyorsan ment,mint Puyi,csak neki ott volt a laszti végén a fején, az a legszebb,h ez már természetes lehet mindenkinek az edzés vége felé,annyira közömbös volt már 8) (tom,h csak Puyi volt mellette,de többiek is megszokhatták már) :twisted:
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2006.11.10. 21:22:45

Boixos írta:
Los Banditos írta:
Ronal.10 írta:M2 nézétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! érdemes... 50m megy fején labdával! sport hirek minjá!!!! :wink:
Néztem nagyon komoly volt...kár hogy Puyol lese szarta. :(
ha te is ilyeneket nézegetnél napjában kétszer az edzéseken, akkor lehet, h egy idő után már te sem dobálnád a hátasokat tőle. :lol:
Pláne Puyol mostani helyzetében :|
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.10. 21:16:59

Los Banditos írta:
Ronal.10 írta:M2 nézétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! érdemes... 50m megy fején labdával! sport hirek minjá!!!! :wink:
ha te is ilyeneket nézegetnél napjában kétszer az edzéseken, akkor lehet, h egy idő után már te sem dobálnád a hátasokat tőle. :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.11.10. 21:10:51

in to exile
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.10. 19:59:52

M2 nézétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! érdemes... 50m megy fején labdával! sport hirek minjá!!!! :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.10. 07:56:48

Sztem meg akkármekkora szenylap is, sztem most szinte mindenbe igazuk volt :!: Ahogy Silvanus is mondta, leregadtok a fejpántnál, pedig nem az volt 1átalán a lényeg....
Magánéleti problémaiba nem látok bele, de ha télleg vannak, az bizony nagyon kihathat 1 futbalista játékára. A motivácio hiánya :arrow: teljesen igaz :!: Az intelligencia hiánya...gondolom itt nem a játékintelligenciára céloztak :!: Es amit utánna irtak, az is teljesen igaz. Meg azt is fölfoghatná, h ne baxa már el az összes pontrugásunkat :!: 100bol 99-t a sorfalba kur, 1et 100 méterrel a kapu fölé :evil:
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.11.10. 07:38:46

A Szinesbulvárlapnak semmi köze az igazi újságíráshoz,szennylap mint a neve is mutatja ,legalább nem titkolják :lol: Ennek ellenére némi igazság lehet a cikkben.De azt magyarázza már el valaki,mi köze a mostani formájának ahhoz,hogy milyen nemüekhez vonzódik :?: Meg hogy talán nincs is fia,mert nincs 1 közös képük,akkor biztos Józsi bának fizeti a tartásdíjat :wink:
Én bízom benne,hogy újra a régi formáját mutatja már vasárnap :wink:
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.10. 00:47:16

ozsimiki írta:Hm...

A színesbulvárlap indokai Ronnie rossz formájára...:

http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?page=16780
Jezus Maria mekkora okorsegek
szerintem
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.09. 21:53:52

ozsimiki írta:Hm...

A színesbulvárlap indokai Ronnie rossz formájára...:

http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?page=16780
buuuuzi ronnie?! :lol: :lol: Ezt az ökörséget... Meg az a fejpántos dolog :lol: egyre jobban szeretem a színesbúvárlapot, mert olyan ökörségeket tudnak összehozni, hogy az már fáj :)
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.09. 15:59:21

Silvanus írta:Jaj srácok, ne akadjunk már le ennél a fejpántnál. Én sem, és szerintem a Színes Bulvár lap cikk írója sem úgy értettük, hogy konkrétan a fejpánt lenne az oka a forma hanyatlásának, hanem hogy a fejpánt csak egy jelképe annak, amire céloztunk... AZAZ a külsőségek, melyekre Ronaldinho valószínűleg az utóbi időben picit többet figyel a kelleténél, és ez elvonja a figyelmét dolgokról... pl.: a fociról. Backhem szindróma kicsiben! Értsétek itt a sok ilyen-olyan reklámokat, támogatásokat, szerződéseket...
A külsőségek befolyása,szerintem is nagyobb hatással van rá,mint azelőtt!
De fizikailag sem tart ott,ahol tudna ő lenni,de azt ezekkel a külön tréningekkel meg fogja oldani!
Kép
PCsabi
aka Game90

2006.11.09. 15:13:13

antiimperialista írta:
Subinho írta:fejpánt??? hülyeség!!! fázik a füle, ennyi!!! ha annyira adna magára, máshogy öltözne, megcsináltatná a fogát, nagyképűsködne, stb. de ő nem egy ibrahimovics...
Nyáron is? Már a vb-n is rajta volt :lol:
Egyébként jól öltözik...
Tényleg jól öltözik. Gondolom van egy pár igen jó támogatója :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.11.09. 15:09:25

Subinho írta:fejpánt??? hülyeség!!! fázik a füle, ennyi!!! ha annyira adna magára, máshogy öltözne, megcsináltatná a fogát, nagyképűsködne, stb. de ő nem egy ibrahimovics...
Nyáron is? Már a vb-n is rajta volt :lol:
Egyébként jól öltözik...
PCsabi
aka Game90

2006.11.09. 14:50:01

Ezért nem szoktam bulvárlapokat olvasni :wink: Ronaldinho remélem újra formába lendül és akkor visszavesszük az első helyet a bajnokságban (és a szezon végén is ott leszünk :wink: ).
Go Ronnie :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.11.09. 14:33:22

"4. Az intelligencia hiánya"
Itt a játékintelligenciára gondolt tényleg?Mondjuk így is, úgy is baromság lenne.Ronaldinho értelmes labdarúgó, ráadásul a játékintelligenciáját megkérőjelezni elég nagy intelligenciahiányra vall. :)
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.09. 14:23:52

Menni fog neki
mar elotte levo evekben is szerette az ilyesmit marint a fejpantot
itt portugaliaba rengeteg a brazil es sokan hordanak ugyanolyan fejpantot
sot meg van egy gyerek aki hasonlit is ra piszkosul:):)
Silvanus
Director del Fútbol

2006.11.09. 11:57:10

Jaj srácok, ne akadjunk már le ennél a fejpántnál. Én sem, és szerintem a Színes Bulvár lap cikk írója sem úgy értettük, hogy konkrétan a fejpánt lenne az oka a forma hanyatlásának, hanem hogy a fejpánt csak egy jelképe annak, amire céloztunk... AZAZ a külsőségek, melyekre Ronaldinho valószínűleg az utóbi időben picit többet figyel a kelleténél, és ez elvonja a figyelmét dolgokról... pl.: a fociról. Backhem szindróma kicsiben! Értsétek itt a sok ilyen-olyan reklámokat, támogatásokat, szerződéseket...
"Més Cuen un Club"
Subinho
Director del Fútbol

2006.11.09. 11:03:23

Silvanus írta:Nos a Színes Bulvár Lap 4 okára reagálnék, hogy Roaldinho miért játszhat olyan rosszul mostanában, mert bármilyen fura is, szerintem nem is akkora hülyeségek (SAJNNOS!):

1. Bizony lehetnek magánéleti bajai, ez nem meglepő! Bármilyen hihetetlen, de a foci nem minden, és ez idővel egyre inkább lesz így, nála is...

2. Elfogyott a motiváció? Hát... VB cím, Interkontinentális Kupa győzelem, bajnokság, BL..., a világ egyik legnagyobb klubjában... nem tudom, nem tudom. Lehet ebben is valami.

3. NA EBBEN NAGYON LEHET VALAMI! Vicces, de pont ezen járt az eszem hetek óta, hogy amióta fejpántot hord, azóta nem igen megy neki, és ha nem is épp a fejpántra fogjuk (mert nyilván nem attól van a rossz forma), de lehet abban valami, hogy Ronnie figyelmét manapság több dolog is lekötheti a foci mellett, és annak kárára!!!

4. Igen, igen. Bizony egyfajta játékintelligencia kell ahhoz, hogy tudjuk mikor, mit, hogyan... nos Ronaldinhonak szerintem magas játékintelligenciája van, DE!!! Sajnos azt kell mondjam, hogy ezt most valahogy nem tudja jól hasznosítani a mi zsenink, mert bizony volt rá példa az elmúlt hetekben, hogy olyan cseleket, olyan megmozdulásokat erőletett sorra, akár egy meccsen is, amikről látszott, hogy ha reggelig is próbálja nem fog sikerülni... Tényleg figyelni kéne arra, hogy ha nem megy valami, akkor inkább ne erőltesse, mert az nevetségessé teszi, kapja a kritikákat, az meg idegessé, görcsössé teheti őt hosszú távon.

No ezek összes hatása simán érződik rajta... :? Persze vannak már jelek a javulásra, és bízom is abban, hogy mindezeket maga mögött hagyja, és újra a régi lesz hamarosan! :wink:
a magánéleti bajokkal én is egyetértek. élő példa rá Jardel! milyen formahanyatláson ment keresztül a válása után. roninak valószínű a gyerek lehet a gond. ki tudja, lehet, h nem láthatja, vagy állandóan ba*tatják miatta, le akarják húzni lóvéval, stb...

a motiváció is elfogyhatott, mert évekig egy fiatal tehetség volt, aki azért kütdött, h megynyerjen mindent, aztán jött a VB győzelem, copa amerika, konföderációs kupa, dupla liga + BL. már a VB-n is látszott (az egész csapattal együtt), h nem nagyon érdekli őt már ez...

fejpánt??? hülyeség!!! fázik a füle, ennyi!!! ha annyira adna magára, máshogy öltözne, megcsináltatná a fogát, nagyképűsködne, stb. de ő nem egy ibrahimovics...

játékinteligencia??? azért próbálja a cseleket, mert nem bírja elfogadni, h nem jön be, viszont fejben nincs ott, lehet, h pont a magánélete miatt. olyan mintha nem figyelne oda, csak úgy reflexből csinálná... mondjuk azt a híres trükkjét, ami reklámokban is benne volt többször mikor láttuk utoljára???

ennek ellenére valahogy ronaldoval párhuzamot lehet vonni. ő is a világ legjobbja volt, félelmetes tudása volt, most meg csak próbálkozik a cselekkel, de egyszerűen nem jönnek be neki... akárcsak ronaldinhonak... viszont ronaldonak most lesz motiváltsága: csapatba kerülés, góllövés, nyerni végre valamit... és ronaldinhonak???
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.09. 07:02:22

Akkori is, Ronaldinho, Ronaldoval közösen a világ legjobb focistái!

Nem kell itt okokat keresni, kocsog bulvárlap! Pillanatnyi formahanyatlás, ami valakinél hosszabb, van akinél rövidebb ideig tart! Roninál hosszabb ideig, ez van! Ha már a fejpántnál járunk, ennyi erővel lehet az új mez is hátráltatja a játékát, erre nem gondoltatok???:D

Inkább bízzunk benne, hogy minél hamarabb visszanyeri régi formáját!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.11.08. 22:01:27

Ronaldinho már tavaly is hordott fejpántot néha...
in to exile
Silvanus
Director del Fútbol

2006.11.08. 21:41:28

Nos a Színes Bulvár Lap 4 okára reagálnék, hogy Roaldinho miért játszhat olyan rosszul mostanában, mert bármilyen fura is, szerintem nem is akkora hülyeségek (SAJNNOS!):

1. Bizony lehetnek magánéleti bajai, ez nem meglepő! Bármilyen hihetetlen, de a foci nem minden, és ez idővel egyre inkább lesz így, nála is...

2. Elfogyott a motiváció? Hát... VB cím, Interkontinentális Kupa győzelem, bajnokság, BL..., a világ egyik legnagyobb klubjában... nem tudom, nem tudom. Lehet ebben is valami.

3. NA EBBEN NAGYON LEHET VALAMI! Vicces, de pont ezen járt az eszem hetek óta, hogy amióta fejpántot hord, azóta nem igen megy neki, és ha nem is épp a fejpántra fogjuk (mert nyilván nem attól van a rossz forma), de lehet abban valami, hogy Ronnie figyelmét manapság több dolog is lekötheti a foci mellett, és annak kárára!!!

4. Igen, igen. Bizony egyfajta játékintelligencia kell ahhoz, hogy tudjuk mikor, mit, hogyan... nos Ronaldinhonak szerintem magas játékintelligenciája van, DE!!! Sajnos azt kell mondjam, hogy ezt most valahogy nem tudja jól hasznosítani a mi zsenink, mert bizony volt rá példa az elmúlt hetekben, hogy olyan cseleket, olyan megmozdulásokat erőletett sorra, akár egy meccsen is, amikről látszott, hogy ha reggelig is próbálja nem fog sikerülni... Tényleg figyelni kéne arra, hogy ha nem megy valami, akkor inkább ne erőltesse, mert az nevetségessé teszi, kapja a kritikákat, az meg idegessé, görcsössé teheti őt hosszú távon.

No ezek összes hatása simán érződik rajta... :? Persze vannak már jelek a javulásra, és bízom is abban, hogy mindezeket maga mögött hagyja, és újra a régi lesz hamarosan! :wink:
"Més Cuen un Club"
Lezárt