Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ruud a M.U.ban is nagyon jól nyomta,csak hát a Sirrel nemjött ki a vége fele...Aprieto írta:Várjál még azzal, képes ez a Madrid hibázni elég nagyokat![]()
Van Nistelrooy meg baromi jól tud helyezkedni... abban a top 3-ban van megkockáztatom.
Már 0-2! Nistelrooy duplaZidane 14 írta:16' Osasuna 0 - 1 Real Madrid
Marcelo, Gago és Higuain (elvileg).LG írta:Minden télen/nyáron remekGame90 írta: 10:39 - "Három vagy négy remek játékost igazolunk télen!" - Ramón Calderón![]()
![]()
játékosokat igazolnak, aztán a 10-ből 1 beválik, az jo
![]()
Na de előbb lássuk meg, h kik lexnek azok![]()
Szerintem most sem lehet nevezni Blre! Mivel aszthem úgy szól a szabály,ha vki pályára lép egy adott idényben egy csapattal a Blben,akkor ha eligazol,abban az idényben már nem léphet pályára az új csapatávalLG írta:Minden télen/nyáron remekGame90 írta: 10:39 - "Három vagy négy remek játékost igazolunk télen!" - Ramón Calderón![]()
![]()
játékosokat igazolnak, aztán a 10-ből 1 beválik, az jo
![]()
Na de előbb lássuk meg, h kik lexnek azokHa mondjuk olyat vesznek, aki ősszel már játxott BLben, azt tavaszre nevezhetik
Mert azthiszem eddig nem lehetett..
Minden télen/nyáron remekGame90 írta: 10:39 - "Három vagy négy remek játékost igazolunk télen!" - Ramón Calderón
He-he,tud akkor ezek szerint olyat isGame90 írta:10:34 - Antonio Cassano bocsánatot kért.![]()
![]()
10:39 - "Három vagy négy remek játékost igazolunk télen!" - Ramón Calderón
én barcás létemre Ronaldot nagyon de nagyon sajnálom sztem nyáron jobb lett volna egy klubbcsere a realba már nem lesz az igazi és ezt nem azért mondom mert utálom a realt mer nem utálom nincs a reala semmi bajom...kath23 írta:barcás létemre má kezdem sajnálni!!ozsimiki írta:Pfff... ez dúrva,végre játszik,erre lesérül..Game90 írta:Hát Ronaldo még egy ideig nem lesz formában. Megsérült és állítólag 1 hónapig nem játszhat
hallod énnis pont erre gondoltam hogy sztm se sérült csak mondták hogy lehet a tegnapii volt az ucsóó esélye és ezért mert nagyon nem felelt meg...ezért jegelik hogy mások azt higgyék...de énnis ilyenre gondolok!lionelmessi19 írta:Hát én is mondjuk, h sajnálom...nem jön össze neki, pedig látszik rajta, h akar. Monjuk a másik oldalról nézve annyi akarás már nem biztos h van benne, h fogyózzon meg hajtson minden edzésen, meg külön edzés, h visszanyerje a formáját. Szóval érdekes dolog, bizonyítana, de annyi lelkiereje nincs, h lefoggyon, és fizikálisan formába lendüljön
Mert hogy javítsatok ki, de én ugy látom, h semmivel nem lett jobb a helyzete tavaly óta...
Egyébként el tudom képzelni, de csak egy gondolat, h azért mondják, h ronaldo sérült, mert jegelni akarják, addig, amig el nem sikerül adni...
Pfff... ez dúrva,végre játszik,erre lesérül..Game90 írta:Hát Ronaldo még egy ideig nem lesz formában. Megsérült és állítólag 1 hónapig nem játszhat