Atyec írta:Kedves lionelmessi19
Bár együtt örülök veled, de az a kijelentésed, miszerint
"A csapat játéka és ronaldinho is régi..tavaszi önmagát idézte
nagyon jól játszott"
szerinetem félrevezető azok számára akik, nem látták a mérkőzést. Bárcsak így lenne! Ez a mérkőzés az akarat, a csapatszellem és nem kis mértékben a szerencse diadala volt. Továbbra is kevés a mozgás, nehéz társat találni Deconak vagy Iniestának. Sokszor nem mozognak a játékosok labda felé, állva várják a labdát stb stb. Kétségtelen, volt már rosszabb és vannak bíztató jelek. Remélem ebből egyre több lesz a következő meccseken és elérjük a nem tavaszi, hanem tavaly őszi formát. Mert az volt a csúcs ettől a gárdától. Téma is volt a Dream Team-mel való összehasonlítás abban az időben. Később már nem és mindannyian tudjuk miért.
ezt egy kicsit benéztem...
most már nem javítom, mer mindegy:
szal azt akartam irni, h kezd közelíteni a régihez, vagy vmi ilyesmit, csak kapkodás, meg ilyesmi....gyorsan irtam
iylenkor végig nézem a meccset, gyülik benem a sok dolog, amit ide irnék meccs után, aztán sokmindent elfelejtek, meg másképp irom mint gondolom.
természetesen még nem olyan a játék mint tavaly, de ez már egy jó pár fokkal közelebb ált...
és egyre jobb
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila