Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oleguer-t az szívatja szét aki akarja. Munitis-t élmény volt nézni ahogy 10-ből 10x ment el mellette. Dinhonak meg ha van 5 megmozdulása egy meccsen ebből egy jó egy pocsék, 3 pedig hihetetlenül váratlan, zseniális, élmény nézni, de a csapatjátékot egyszerűen HÁTRÁLTATJAEszter21 írta:Ti keveritek valakivel...
Na ja.Nem kapnánk értük valami sokat...Futo'o Balázs írta:A tegnapi alapján igen, a félév alapján Olegert, meg RonaldinhotEszter21 írta:Én nem kezdem ezt hinni. A tegnapi alapján mindenkit ki lehetne árusítani...Futo'o Balázs írta:Kezdem azt hinni, hogy igaza volt Cruyffnak és el kellett volna adni a nyáron 100M-ért a Chelseanek
Túl sokat nem tesz a győzelemért 1meccset kivéve.Eszter21 írta:Az nem Ronaldinhon fog múlni...Zsolti írta:Jó,de majd ne csodálkozz,ha nem nyerünk semmit...Eszter21 írta:Bárki bármit mond szerintem ősszel jól játszott és én látni akarom a pályán minden meccsen( elejétől a végéig)
A tegnapi alapján igen, a félév alapján Olegert, meg RonaldinhotEszter21 írta:Én nem kezdem ezt hinni. A tegnapi alapján mindenkit ki lehetne árusítani...Futo'o Balázs írta:Kezdem azt hinni, hogy igaza volt Cruyffnak és el kellett volna adni a nyáron 100M-ért a Chelseanek
Az nem Ronaldinhon fog múlni...Zsolti írta:Jó,de majd ne csodálkozz,ha nem nyerünk semmit...Eszter21 írta:Bárki bármit mond szerintem ősszel jól játszott és én látni akarom a pályán minden meccsen( elejétől a végéig)
Én nem kezdem ezt hinni. A tegnapi alapján mindenkit ki lehetne árusítani...Futo'o Balázs írta:Kezdem azt hinni, hogy igaza volt Cruyffnak és el kellett volna adni a nyáron 100M-ért a Chelseanek
Hát így utólag sztem jobban jártunk volna.Vehettünk volna vagy 4D'Alessandrot,vagy Tevezt,vagy mittudomén....Futo'o Balázs írta:Kezdem azt hinni, hogy igaza volt Cruyffnak és el kellett volna adni a nyáron 100M-ért a Chelseanek
Ezt magyarázd meg Esztinek.Futo'o Balázs írta:Hát nekem is elegem van hogy ha hozzá kerül labda akkor kicselezi az előtte álló két védőt majd beviszi a maradék hat közé, a passzolás meg még véletlenül se jut eszébe. Én megérteném, hogy fáradt ha az év első felében úgy játszott volna mint tavaly. De az év elején még nem lehetett fáradt és akkor is így játszottZsolti írta: Akkor a köv.meccsen üljön a padra.Mindenki jobban jár.
Hát nekem is elegem van hogy ha hozzá kerül labda akkor kicselezi az előtte álló két védőt majd beviszi a maradék hat közé, a passzolás meg még véletlenül se jut eszébe. Én megérteném, hogy fáradt ha az év első felében úgy játszott volna mint tavaly. De az év elején még nem lehetett fáradt és akkor is így játszottZsolti írta: Akkor a köv.meccsen üljön a padra.Mindenki jobban jár.
Már egy fél éve keresi...Eszter21 írta:NEM, én látni akarom, ő meg játszani akar. Csak idő kérdése és visszanyeri igazi formáját...Zsolti írta:Akkor a köv.meccsen üljön a padra.Mindenki jobban jár.Eszter21 írta: én nem nagyon vettem észre, hogy lett volna társa. Hát lehet, hogy még fáradt. Elég kevés volt a pihenő...
NEM, én látni akarom, ő meg játszani akar. Csak idő kérdése és visszanyeri igazi formáját...Zsolti írta:Akkor a köv.meccsen üljön a padra.Mindenki jobban jár.Eszter21 írta:én nem nagyon vettem észre, hogy lett volna társa. Hát lehet, hogy még fáradt. Elég kevés volt a pihenő...Zsolti írta:Nem-e?Sokszor keresték labdával,és csak elszórta őket.de biztosan csak fáradt szegény.
Akkor a köv.meccsen üljön a padra.Mindenki jobban jár.Eszter21 írta:én nem nagyon vettem észre, hogy lett volna társa. Hát lehet, hogy még fáradt. Elég kevés volt a pihenő...Zsolti írta:Nem-e?Sokszor keresték labdával,és csak elszórta őket.de biztosan csak fáradt szegény.Eszter21 írta: A múltkor jól játszott, most meg sajnos nem segített neki senki...
én nem nagyon vettem észre, hogy lett volna társa. Hát lehet, hogy még fáradt. Elég kevés volt a pihenő...Zsolti írta:Nem-e?Sokszor keresték labdával,és csak elszórta őket.de biztosan csak fáradt szegény.Eszter21 írta:A múltkor jól játszott, most meg sajnos nem segített neki senki...Boixos írta: Eszter, csak annyit szeretnék hozzátenni, h azért itt nem csak a legutóbbi meccsről van szó...
Nem-e?Sokszor keresték labdával,és csak elszórta őket.de biztosan csak fáradt szegény.Eszter21 írta:A múltkor jól játszott, most meg sajnos nem segített neki senki...Boixos írta:Eszter, csak annyit szeretnék hozzátenni, h azért itt nem csak a legutóbbi meccsről van szó...Eszter21 írta:Na itt vagyok![]()
Nem értem, hogy lehettek ilyenek. Nem tudom milyen meccset néztetek, de szerintem az egész csapat nagyon rosszul játszott és sajnos ő nem tud csodát tenni egyedül. Ha Valdestől megkapja a lbdát akkor á kéne rohannia a védőkőn keresztül és be kéne rúgnia? Ezen a meccsen sajnos nem volt társa...
A múltkor jól játszott, most meg sajnos nem segített neki senki...Boixos írta:Eszter, csak annyit szeretnék hozzátenni, h azért itt nem csak a legutóbbi meccsről van szó...Eszter21 írta:Na itt vagyok![]()
Nem értem, hogy lehettek ilyenek. Nem tudom milyen meccset néztetek, de szerintem az egész csapat nagyon rosszul játszott és sajnos ő nem tud csodát tenni egyedül. Ha Valdestől megkapja a lbdát akkor á kéne rohannia a védőkőn keresztül és be kéne rúgnia? Ezen a meccsen sajnos nem volt társa...
Eszter, csak annyit szeretnék hozzátenni, h azért itt nem csak a legutóbbi meccsről van szó...Eszter21 írta:Na itt vagyok![]()
Na ja üljön le,hátha megjönne az esze.Jó lenne,ha észerevenné magát.Enrique írta:Majd más. De ha nem képes a hátára venni a csapatot a meccsen, akkor tökmind1 h ho van. Padon v. kispadon...Zsolti írta:Ez is igaz,de ki vigye a hátán a csapatot,ha nem ő?Enrique írta: A legutóbbi meccs alapján szinte az egész csapatot le lehetne ültetni a padra..
De lassan már tényleg kéne vmit csinálni R.-val mert lassan tényleg elég lesz!![]()