Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mért nem állt lesen? Különben meg ez az én véleményem. Ti is mikor a real lő egy vitatható golt, akkor egyből azt mondjátok hogy nem volt szabályos.Tegnap [auto_cenzúra] játékkal is győztetek, ugy hogy kaptatok egy lesgolt, és egy olyan szabadrugás golt, ami nem is volt az, mert a védő a labdát találta el.
Felesleges ilyenekkel jönnöd. Ha a Barca lő egy gólt te úgyis találsz vmit, ami miatt nem szabályos szted. Mert te egy ilyen kötöszködős alak vagy!!!!
LG egyetértek, de nem mi kezdtük el ezt hanem Los Banditos ezzel a h.sz-el! ha ő nem ír ilyet nem lett volna semmilyen vita:Amugy meg ne fogjatok már mindent a mákra meg a birora baxki, baromság.
Néhány megállapítás a meccsről:
1.A játékvezető nagyon gyenge,egyértelműen a Reálnak fúj.
2.Az Osasuna egy hatalmas hentes csapat
3. A Real meg nagyon gyenge így sokra nem mennek a jövőben.
kedves ördög te pedig futtbal nyelvét nem beszéled!egy a külöbség ez én hibám fejleszthető a tied örökös!Ordog írta:Ne is próbáld megérteni... fogadd meg a jótanácsomat:)) sergi vmilyen más nyelven beszél, mint mi, nem tudom milyenen, de MÁS!!
Ha pl Ronaldinho vagy bárki más 4 védő mellett menne el és lőne egy gólt az is szabálytalanság náladEl Payaso írta:Felesleges ilyenekkel jönnöd. Ha a Barca lő egy gólt te úgyis találsz vmit, ami miatt nem szabályos szted. Mert te egy ilyen kötöszködős alak vagy!!!!Real Madrid C.F. írta:Tegnap [auto_cenzúra] játékkal is győztetek, ugy hogy kaptatok egy lesgolt, és egy olyan szabadrugás golt, ami nem is volt az, mert a védő a labdát találta el.
Hát elég bosszantó,az tény!El Payaso írta:Felesleges ilyenekkel jönnöd. Ha a Barca lő egy gólt te úgyis találsz vmit, ami miatt nem szabályos szted. Mert te egy ilyen kötöszködős alak vagy!!!!Real Madrid C.F. írta:Tegnap [auto_cenzúra] játékkal is győztetek, ugy hogy kaptatok egy lesgolt, és egy olyan szabadrugás golt, ami nem is volt az, mert a védő a labdát találta el.
Felesleges ilyenekkel jönnöd. Ha a Barca lő egy gólt te úgyis találsz vmit, ami miatt nem szabályos szted. Mert te egy ilyen kötöszködős alak vagy!!!!Real Madrid C.F. írta:Tegnap [auto_cenzúra] játékkal is győztetek, ugy hogy kaptatok egy lesgolt, és egy olyan szabadrugás golt, ami nem is volt az, mert a védő a labdát találta el.
Ne is próbáld megérteni... fogadd meg a jótanácsomat:)) sergi vmilyen más nyelven beszél, mint mi, nem tudom milyenen, de MÁS!!mademan írta:hát én ezt most nem teljesen értem???sergi1989 írta:medmen a igazad van!csab abban nem sztm hogy nem csak őő elfogult is tegnap pl oár értelmes személy :azt mondja nekünk fujt a biróó...majd hozzá teszi hogy egy nemis tudom de rugdosódó csapat az osasuna...ez egyik kicsit oltja másikat...
mi az az oár?
lehet hogy igazad van csak még nem tudtam kódolni!
Real Madrid C.F. írta:Tegnap [auto_cenzúra] játékkal is győztetek, ugy hogy kaptatok egy lesgolt, és egy olyan szabadrugás golt, ami nem is volt az, mert a védő a labdát találta el.
hát én ezt most nem teljesen értem???sergi1989 írta:medmen a igazad van!csab abban nem sztm hogy nem csak őő elfogult is tegnap pl oár értelmes személy :azt mondja nekünk fujt a biróó...majd hozzá teszi hogy egy nemis tudom de rugdosódó csapat az osasuna...ez egyik kicsit oltja másikat...
haver te egy f*sz vagy...Real Madrid C.F. írta: Ha ti vezetnétek 3 gólal, akkor nem vennétek vissza a tempóbol? Ha a real játéka gyenge mér kapott ki a a barca 2-0ra tőlük??![]()
![]()
Sok elvakult! Majd megnézem hogy kaptok ki a zaragoza ellen.
Bl-be meg hogy estek ki! Az ilyen szurkolokat jobban utálom mint magáb a barcát! A második félidőben visszavettünk, de még igyis lőttünk egy golt, és a zaragoza szinte csak passzolgatott, meg egy-ketőt rúgott kapura.
És a játékvezetőket ti fizetitek. Az előző meccsen is, és azelőtt is! Ha [auto_cenzúra] a barca jön a 11-es. Ez kötüdott tény lassan. Ma is kaptok sztem.
Hajrá ZARAGOZA!!!
HALA MADRID![]()
Itt mindenki mákos, de ti nem vagytok azok?Zidane 14 írta:Nem hiszen el mekkora mákotok volt tegnap... De ilyen a foci...
Gólokban tényleg úgy látszik hogy alánkvágtak, de ha megnézted volna a meccset, akkor észrevehetted volna hogy kihagytunk egy zsáknyi gólhelyzetet, a celta meg csak a jó kontráinak meg a mákjainak köszönhette a győzelmet.De azért a celta alátok vágott!
Gólokban tényleg úgy látszik hogy alánkvágtak, de ha megnézted volna a meccset, akkor észrevehetted volna hogy kihagytunk egy zsáknyi gólhelyzetet, a celta meg csak a jó kontráinak meg a mákjainak köszönhette a győzelmet.De azért a celta alátok vágott!
Nem jött be a számitásod te ki reklám madridista! Én a helyedben nem lennék olyan büszke a kis csapatomra! Nagyon nehéz lehetett megverni a kiesés szélén álló osasunát!HÚÚÚHAAA De azért a celta alátok vágott! Csak igy továbbPedro írta:Real Madrid C.F. írta: Ha ti vezetnétek 3 gólal, akkor nem vennétek vissza a tempóbol? Ha a real játéka gyenge mér kapott ki a a barca 2-0ra tőlük??![]()
![]()
Bl-be meg hogy estek ki! Az ilyen szurkolokat jobban utálom mint magáb a barcát! A második félidőben visszavettünk, de még igyis lőttünk egy golt, és a zaragoza szinte csak passzolgatott, meg egy-ketőt rúgott kapura.
És a játékvezetőket ti fizetitek. Az előző meccsen is, és azelőtt is! Ha [auto_cenzúra] a barca jön a 11-es. Ez kötüdott tény lassan. Ma is kaptok sztem.
Hajrá ZARAGOZA!!!
HALA MADRID![]()
Barátom, figyeld magad azért. És vedd be a pirulákat. "Sok elvakult"Real Madrid C.F. írta: Ha ti vezetnétek 3 gólal, akkor nem vennétek vissza a tempóbol? Ha a real játéka gyenge mér kapott ki a a barca 2-0ra tőlük??![]()
![]()
Hajrá ZARAGOZA!!!
HALA MADRID![]()
Hát ez nem jött összeReal Madrid C.F. írta:Majd megnézem hogy kaptok ki a zaragoza ellen.Idézet:
Néhány megállapítás a meccsről:
1.A játékvezető nagyon gyenge,egyértelműen a Reálnak fúj.
2.Az Osasuna egy hatalmas hentes csapat
3. A Real meg nagyon gyenge így sokra nem mennek a jövőben.
Ez csak a te megállapításaid, ami nem egészen igaz Wink
Persze, hogy nem igaz, hiszen mi vesszük a birokat, Guti egy Isten amiért sárgákat kapnak róla a pamplonaiak. az első félidőben jó volt a margit, de a másodikban...
Bl-be meg hogy estek ki!
Hajrá ZARAGOZA!!!
Te egy idióta vagy.Ez tény.Real Madrid C.F. írta: Ha ti vezetnétek 3 gólal, akkor nem vennétek vissza a tempóbol? Ha a real játéka gyenge mér kapott ki a a barca 2-0ra tőlük??![]()
![]()
Hajrá ZARAGOZA!!!
HALA MADRID![]()
Egyel kevesebb mint nálatok.Egy szabad hely van.Ha jön a 3 kisgyerek akkor az egyik nem játszhat,mivel egynek van papirja kettőnek nincs.más...mennyi non eu-s van a real-ban, hogy tucatjával igazolnak a tengeren túlról?
6:1...aztán a visszavágón láthattál utánna egy igazi Realt is. Mennyi is lett? szerencsétlenek voltunk hogy nem tudtunk továbbjutni.Futbaltörténelmi visszavágó volt...neked is tetszett volna.Na a Zara elkezdte a gólgyártást! Wink
Ja mint ellenetek tavaly? Wink mennyi lett?
Na jaZidane 14 írta:Najó ne oltogassuk egymást!