Atletico?én őket is csipázom,de csak azért,mert utálják a reált.Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!

Atletico?én őket is csipázom,de csak azért,mert utálják a reált.Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!
Én a Villareállal voltam így tegnap óta.Most egy kicsit durcás vagyok miattuk.Boixos írta:hát a tegnapi bugin van mit elemezgetni, az tuti. remélem, a hétvégén kiköszörülik a csorbát a fiúk. csak azt sajnálom, h pont a szoszi jön, akiket szintén csípek. na nem a barca szintjén, de azért szimpik.Zsolti írta:Lehet,hogy még mindíg moziznak.Boixos írta:innen nem látszik az ablakból.
hát a tegnapi bugin van mit elemezgetni, az tuti. remélem, a hétvégén kiköszörülik a csorbát a fiúk. csak azt sajnálom, h pont a szoszi jön, akiket szintén csípek. na nem a barca szintjén, de azért szimpik.Zsolti írta:Lehet,hogy még mindíg moziznak.Boixos írta:innen nem látszik az ablakból.
Ha mosolyog nekem is jó kedvem lesz. Csak rá kell néznem egy képre...Zsolti írta:a mosoly nem itt kezdődik de mindegy...Eszter21 írta:Gyönyörű a mosolya...Futo'o Balázs írta: Szerintem inkább csak vicsorog
a mosoly nem itt kezdődik de mindegy...Eszter21 írta:Gyönyörű a mosolya...Futo'o Balázs írta:Szerintem inkább csak vicsorogEszter21 írta: Én sem tudtam mosolyogni...
De én imádom ha mosolyog!
Igazad van ezennel mea culpa, mea culpa, maxima mea culpa. Ronaldinhonak csodaszép mosolya vanBoixos írta:ebben a mosoly, stb. témában sztem nem érdemes vitatkozni Eszterrel.
Gyönyörű a mosolya...Futo'o Balázs írta:Szerintem inkább csak vicsorogEszter21 írta:Én sem tudtam mosolyogni...Boixos írta:hát elég fejlett humorérzék kell ahhoz, h egy 3-0ás zakó után röhögni tudjon az ember, pláne úgy, h még momentuma sem volt a meccsen. erre csak a magyar válogatott futballisták képesek.
Szerintem inkább csak vicsorogEszter21 írta:Én sem tudtam mosolyogni...Boixos írta:hát elég fejlett humorérzék kell ahhoz, h egy 3-0ás zakó után röhögni tudjon az ember, pláne úgy, h még momentuma sem volt a meccsen. erre csak a magyar válogatott futballisták képesek.
Én sem tudtam mosolyogni...Boixos írta:hát elég fejlett humorérzék kell ahhoz, h egy 3-0ás zakó után röhögni tudjon az ember, pláne úgy, h még momentuma sem volt a meccsen. erre csak a magyar válogatott futballisták képesek.
Nekem hiányzott a mosolya... De sajnos senkinek nem volt vmi jó kedve...Zsolti írta:Neked ez a legnagyobb bajod hogy nem mosolygott?Komolyan mondom eldobom az agyam...Eszter21 írta:Nekik se tetszett. Én sajnálom őket...Zsolti írta:Ez akkoris karcsú.
Ronaldinho nem is mosolygott...
Neked ez a legnagyobb bajod hogy nem mosolygott?Komolyan mondom eldobom az agyam...Eszter21 írta:Nekik se tetszett. Én sajnálom őket...Zsolti írta:Ez akkoris karcsú.Eszter21 írta: Azért próbálkoztak és ugyanolyan szomorúak voltak, mint én...
Ronaldinho nem is mosolygott...
Nekik se tetszett. Én sajnálom őket...Zsolti írta:Ez akkoris karcsú.Eszter21 írta:Azért próbálkoztak és ugyanolyan szomorúak voltak, mint én...Zsolti írta:Úgy,hogy tegnap 11hurka volt a pályán.
Ez akkoris karcsú.Eszter21 írta:Azért próbálkoztak és ugyanolyan szomorúak voltak, mint én...Zsolti írta:Úgy,hogy tegnap 11hurka volt a pályán.Eszter21 írta: Szegények...
Hogy lehettek ilyen kegyetlenek?
Azért próbálkoztak és ugyanolyan szomorúak voltak, mint én...Zsolti írta:Úgy,hogy tegnap 11hurka volt a pályán.Eszter21 írta:Szegények...Zsolti írta:Meg is érdemlik.
Úgy,hogy tegnap 11hurka volt a pályán.Eszter21 írta:Szegények...Zsolti írta:Meg is érdemlik.Enrique írta: Sztem kaptak még mellé kis plusz edzésmunkát is...
Szegények...Zsolti írta:Meg is érdemlik.Enrique írta:Sztem kaptak még mellé kis plusz edzésmunkát is...Zsolti írta:A tegnapi meccs után meg is érdemelték a le*****st,meg a videózást.
Az biztos.Zsolti írta:Meg is érdemlik.Enrique írta:Sztem kaptak még mellé kis plusz edzésmunkát is...Zsolti írta:A tegnapi meccs után meg is érdemelték a le*****st,meg a videózást.