Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miért, már megvettétek Gagot isFejo írta: Egyébként Capello döntése értelmében 2007 júniusáig a Castillaban fog játszani, hogy szokja az európai focit és hogy ne vegyen el nem EU-s helyet Gago elől. (Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Sergi! Itt nem mondta senki, hogy nekünk de jól sikerültek a nagymeccsek, nem, nem sikerültek valami jól, de még így is +3pt fórba vagyunk, pedig tőletek is kikaptunksergi1989 írta: má bocs jöttök ezekkel a rangadokkal mintha nektek olyan jol menének ezek rangadók...valencia,mi,az ot van az atleticó,,vagy depor ,rangadóó hoztatok bajnokságba eggyet a sevillát othon!!az má nekünk is megvan..!1 nyert rangadóóó othon!
Uhh, téged nehéz követni (értelmezni)...sergi1989 írta:má bocs jöttök ezekkel a rangadokkal mintha nektek olyan jol menének ezek rangadók...valencia,mi,az ot van az atleticó,,vagy depor ,rangadóó hoztatok bajnokságba eggyet a sevillát othon!!az má nekünk is megvan..!
18 évesen nem lesz mindenki brazil válogatott...El Payaso írta:ki mondta egyáltalán hogy ez a Marcelo vagy kicsodajó játékos? Azért mert Braziliában, ott, ahol nincs védekezés jól megy neki??? Európa teljesen más majd meglátja mindenki... Amúgy cicinho is úgy érkezett hogy mekkora játékos, aztán tessék...
ozsimiki írta:Szerintem is érthető a Real ezen igazolása, tudjátok a kivételek erősítik.....![]()
Kiváncsi vok,hogyan végeztek a rangadókón,ott meglátjuk,h mire lehettek képesek idén...
Ezt komolyan kérdezed? Szerintem egyértelmű, hogy minek egy 18 éves játékos aki nem mellesleg már válogatott és egy kiöregedő játékos helyére jön...grecki írta:Király...Csak minek?
Ez az igazolás is tipikusan Real Madrid, esetleg Chelsea szintű taktikai igazolás. Csakhogy más ne kaphassa meg. Úgysem fog játszani Roberto Carlos mellett egy fikarcnyit sem, pláne, hogy az öreg mostanában írja alá a hosszabbítást. Szóval akkor meg feleslegesen örülsz szerintem...
Amúgy köszi a jókívánságokat.
Király...Csak minek?
A Gazda 1 sörmárka, és azért jo, mert csak 6sk, ami kb. 36 forint 1 üvegR.M.C.F írta:LG: Mi az hogy INNI GAZDA?
Nem tünt fel, h ez 1 barcás oldalReal Madrid C.F. írta:Ha nem irkálnátok olyan hsz-eket ami lekicsinyiti a realt, akkor énse írnák olyanokat amiket. Akik meg jelzőket irnak rám azokra énis tudnák irogatni válaszokat, de felesleges.
3 meccs, 4 pont. Hol kell aláírni?wakii írta:A következő meccsen mindenképpen nyerni kellInkább foglalkozz a Real sorsolásával. Kiváncsi vagyok hány pontot fogtok elérni a következő 3-4 fordulóban
A valencia ellen egy X-szel számolok bár a kia nincs tul jó formában akár nyerhetünk is, de sztem iksz lesz
A bilbaot otthon verni kell és kész..
A sevilla idegenben már keményebb dió lesz itt sztem akár ki is kaphatunk...
és senki ne mondja h nincs igazam!
A következő meccsen mindenképpen nyerni kellInkább foglalkozz a Real sorsolásával. Kiváncsi vagyok hány pontot fogtok elérni a következő 3-4 fordulóban
Én speciel akkor mondom egy gólra h szabálytalan ha tényleg az. De mindegy nem ez a lényeg...Real Madrid C.F. írta:Mért nem állt lesen? Különben meg ez az én véleményem. Ti is mikor a real lő egy vitatható golt, akkor egyből azt mondjátok hogy nem volt szabályos.Tegnap [auto_cenzúra] játékkal is győztetek, ugy hogy kaptatok egy lesgolt, és egy olyan szabadrugás golt, ami nem is volt az, mert a védő a labdát találta el.
Felesleges ilyenekkel jönnöd. Ha a Barca lő egy gólt te úgyis találsz vmit, ami miatt nem szabályos szted. Mert te egy ilyen kötöszködős alak vagy!!!!
Nem vagyok különben kötözködős, de az les volt. A szabadrúgást megadta a játékvezető... amit szépen be is lőtt Ronaldinho.
Azért sztem nem jáccott jol a barca(már egy ideje nem is játszik jol), de ezis az én véleményem...