És mért tett le többet az asztalralionelmessi19 írta:Nézd, eddig Maxi többet tett le az asztalra, mint Guddy.Game90 írta:Azért Guddy sokkal jobb, mint Maxi![]()

És mért tett le többet az asztalralionelmessi19 írta:Nézd, eddig Maxi többet tett le az asztalra, mint Guddy.Game90 írta:Azért Guddy sokkal jobb, mint Maxi![]()
Nézd, eddig Maxi többet tett le az asztalra, mint Guddy.Game90 írta:Azért Guddy sokkal jobb, mint Maxi![]()
Ez elég bátor kijelentés, hogy a legnagyobb melléfogás lenne a GudJózsi, főleg ilyen rövid idő alatt... VanBumi és Ezquerro akármennyire is ingyen voltak sokkal rosszabb igazolások voltak... Még bőven van ideje letennie a névjegyét, s bár a kezdet valóban nem valami gyönyörű, a folytatásban viszont még bármi lehet... Én optimista vagyok, reménykedem, bízom mindig mindenben és mindenkiben a végsőkig.lionelmessi19 írta:GUDDY már nem tud bizonyítani szerintem
elég ideje volt, és talán három négy gólt rugott, mindet gyakorlatilag üres kapura, bár két fontos gól volt közte, ez nagyon kevés. szerintem a legnagyobb mellényúlás az elmúlt jó néhány évben. de ez privát vélemény, és szeretném ha rámcáfolna.
és giuly sem olyan, mint tavaly
lionelmessi19 írta:egyébként a kiesők közt nincs nem eus utlevelű?
mert ha egy ilyen kiesik, jöhet dos santos
GUDDY már nem tud bizonyítani szerintemozsimiki írta:Őt nem lehet sajnos úgy néz ki,mivel nincs Eu-n kivüli hely már a csapatbanEtooka írta:Sztem most hogy megsérült Messi és Saviola,fel kéne hozni Dos Santost a padra!!a legjobb megoldás lenne!![]()
Guddy játékára nagyobb hangsúly fog kerülni,mint eddig bármikor és nem ártana ha bizonyítana
Őt nem lehet sajnos úgy néz ki,mivel nincs Eu-n kivüli hely már a csapatbanEtooka írta:Sztem most hogy megsérült Messi és Saviola,fel kéne hozni Dos Santost a padra!!a legjobb megoldás lenne!
Így igaz! Ronnie hiába nyeri vissza a formáját,ha a zseniális passzait senki sem értékesítivisca el barca írta:river szurkolokent más nem is mondhattál volnaLos Barrachos írta:Gudjohnsen sajnos rossz formában van, Saviola pedig már a Zaragoza ellen is bebizonyította, hogy jó formában van, még ha csak lesgólt is szerzett.![]()
egyébként meg megy itt a vita, mindenki lobbizik az egyik vagy masik jatekosert.
maradjunk annyiban mindkettonek van elonye is hatranya, s mint latjuk frank gudjohnsent favorizalja. remeljuk belelendul, mert ronnie egyedul keves.
river szurkolokent más nem is mondhattál volnaLos Barrachos írta:Gudjohnsen sajnos rossz formában van, Saviola pedig már a Zaragoza ellen is bebizonyította, hogy jó formában van, még ha csak lesgólt is szerzett.
Ökhmmm,és majd Ronnie kiszolgálja saját magátGame90 írta:Lekváros FankLos Banditos írta:mindenesetre remélem hogy Fank megtalálja Guddynak a jó posztot,és egyben a csapatnak is egy jó taktikát.![]()
![]()
De ezt már én is észrevetem, hogy Guddy középcsatár helyett támadó kp-t játszik. Én most kipróbálnék egy ilyet:
-----------------Ronaldinho--------------------
--------Giuly--------------------Guddy---------
Lekváros FankLos Banditos írta:mindenesetre remélem hogy Fank megtalálja Guddynak a jó posztot,és egyben a csapatnak is egy jó taktikát.
Hát az eddigiek alapján Jogos teljesen a kétségbeesésed,magára kell találni,"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"Silvanus írta:Komolyan mondom, én nem akarok most belőle bűnbakot csinálni már előre is, és vészmadárkodni sem szeretnék, de szörnyű belegondolni, hogy az elkövetkezendő 1-2 hónapban, amiben lesz igen komoly tét meccs is bőven, Ő lesz az elsőszámú gólfelelősünk egyedül!!! Minden meccsen 90 percen át! Jajjjjjj.....