Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sokat nem hinném,bár én is úgy érzem,h ha lehetőséget kapna,akkor talán meg is ragadna a kezdőbenantiimperialista írta:Ez jó hír, de remélem, védeni is fog! Biztosan jót fog tenni neki a változás, szerintem újra a régi Király Gabit láthatjuk majd...
A WHU-nak most csak egyetlen hadra fogható kapusa van, a sérüléséből nemrég felépült Green. Ő egyébként annyira nem jó kapus, de szerintem is valószínű, hogy ő marad az elsőszámú kapusuk. Ezért írtam, hogy "remélem, védeni is fog" Gabi. Így már érthetővisca el barca írta:jah. megvették 9. szamu kapusank...sokkal többet érne ha maradt volna a palaceban és egy kicsit renbeszedi magat.antiimperialista írta:Ez jó hír, de remélem, védeni is fog! Biztosan jót fog tenni neki a változás, szerintem újra a régi Király Gabit láthatjuk majd...
jah. megvették 9. szamu kapusank...sokkal többet érne ha maradt volna a palaceban és egy kicsit renbeszedi magat.antiimperialista írta:Ez jó hír, de remélem, védeni is fog! Biztosan jót fog tenni neki a változás, szerintem újra a régi Király Gabit láthatjuk majd...
Jó voltak neki is potyái,mint általában minden kapusnak,de nagyon jól védett amikor 1.osztályú volt a csapata,most nemtom hogy véd,de akkor nagyon ment nekiLos Banditos írta:Hát egy ilyen lyukasmarkú embertől énis csak menekülnék..
Hm. Érdekes hír,akkor legalább már kicsit jobb csapathoz kerüljönGame90 írta:Angol sajtóinformációk szerint a Crystal Palace meg akar szabadulni magyar kapusától, Király Gábortól. A válogatott keretből ezúttal kimaradt hálóőr![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126915
1: Nemcsak neked,hanem Game-nek is szólt a hsz-emDrigo írta:1.Én egy szóval nem mondtam, hogy maradjon!Azért is írtam múlt időről
2.Másrészt akkor nem maradnia kell, hanem oda kell igazolni, hogy a PL-be kerüljön!És azért mondtam, h ne PL-be, mert nem hiszem, hogy vmi elit csapat leigazolná, és akkor odakerülne egy WesBrom szintű csapatba, Mi meg nézhetnénk a "színvonalas" meccseket, a Celticbe, pedig mehetne BL-be, még ha a bajnokságban nincs is annyi erős csapat.
Drigo & Game!Game90 írta:Hát sztem is inkább Celtic, mint West BromA West Bromban csak ő volt az egyetlen normális focista
A Celticben legalább lehetnének társai és kiváncsi lenék, hogy úgy mit tudna
![]()
Az lehet, de legalább lenne sok gól egy Celtic vs. akárki meccsen, másrészt meg a WesBrom aztán sok értelmes meccset játszott...ozsimiki írta:Hát azon az 1 Celtic-Rangers meccsen kivűl sok értelmes meccs nem igen lenne...
Hát azon az 1 Celtic-Rangers meccsen kivűl sok értelmes meccs nem igen lenne...Drigo írta:Hát akkor már menjen a Celticbe és a SportTV vegyen közvetítési jogokat.
1.:Szívesen nézném a skót meccseket, főleg mondjuk egy Celtic-Rangers rangadót
2:Semmi kedvem állandóan olyan bajnokikat nézni, ahol egy gyenge csapat játszik egy még gyengébbel(az egyikben Gerával), mert a WesBrom is eszméletlen gyenge volt meg sem lepődtem, hogy kiestek, bár így meg állandóan Chelsea meccs van.De akkor ha választani lehetne én a Celticbe küldeném, és sztem simán játszana inkább a Bl-ben, mint egy éppen nem kieső angol csapatban.