Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs nem állt szándékomban csak hát kérdezték...Los Banditos írta:Kössz lionel19 most rendesen lelötted a poént.![]()
Én is,és jelenleg már a 2.évad 11.része ment le,hétfőn,én tegnap néztem meg,magyar felirattal,és ahogy olvasom itt a hsz-ket,nehéz megállni,h ne írjak le 1 csomó dolgot,de nem akarom elrontani senki szórakozását sem...Petixy írta:tudom,már nézem a másidik évadot,azzal próbáltam viccelni,ami nem sikerült,de nem akarom lelőni a poént.(remélem nem tettem)
amikor megvágta T-Bag (zsebes) azt élte túl 4-5 rész mulva visszajönPetixy írta:Mit élt túl? a vágást,vagy a....lionel19 írta:nem halt meg... tulélteKluivertinho írta:Ejj nem is nézem tovább a Szökést: kinyírták Abruzzit![]()
![]()
nem halt meg... tulélteKluivertinho írta:Ejj nem is nézem tovább a Szökést: kinyírták Abruzzit![]()
![]()
Ahogy én isGame90 írta:Hát megértem, hogy botrányt kavart![]()
De sztem ez is a célja
Az Ali G filmet is láttam és ezt is várom már
![]()
ÜberMega 1 emberOrdog írta:Én is nagyon várom már a Borat filmet:)))
A viván anno néztem az alakításait... azóta is csinált pár részt pl az NBA játékosokkal, de azt még nem adták le itt kis hazánkban... Nagyon bírom, mindig szana-széjjel röhögöm magam rajta:DDD
Jáksámáss![]()
Plusz ne feledkezzünk el Brüno-ról, a homoszexuális osztrák riporterről. A rossz nyelvek szerint a következő mozifilmben Cohen Brüno-t fog alakítani, a sógorok meg előre félnek, hogy lejáratják Ausztriát.Enrique írta:Névjegy: http://imdb.com/name/nm0056187/Barcaforever írta:Lehet én tudom rosszul de Borat és Ali G 2 külön személy.Ali a fubus szemüveges fószer, Borat a bajszos "ál kazah".![]()
Ali G a csóka showman fele, a Borat meg az (ál)kazah fele.
Egy komikus játsza a két személyt. Mint Fábry Sándor két megszemélyesített figurája: 1. Lakatos Vendel, a vajda 2. Tüdő "a" erőcsávóBarcaforever írta:Lehet én tudom rosszul de Borat és Ali G 2 külön személy.Ali a fubus szemüveges fószer, Borat a bajszos "ál kazah".
Névjegy: http://imdb.com/name/nm0056187/Barcaforever írta:Lehet én tudom rosszul de Borat és Ali G 2 külön személy.Ali a fubus szemüveges fószer, Borat a bajszos "ál kazah".