de sajnos, rossz előérzetem van

de azért: FORCA BARCA! MÉS QUE UN CLUB!!!
Mert akkor már autóval mennek haza!HAnonymus írta:Én se értem, miért fáradnak el a futók, ha már lenyomtak mondjuk egy maratonnyit, és csak hazáig van hátra 5 km...
Nem erről van szó! Vagy inkább nem csak erről,hisz a Vb-n sem csinált már semmit sem!Ronaldinho #10 írta:hmmmm köszi. szóval emiatt esett vissza Ronnie...FCB_gábor írta:Augusztus 3. FC Barcelona - Club Tigres (Universitario Stadion - Monterrey / México)
Augusztus 6. FC Barcelona - Chivas Guadalajara (Memorial Coliseum - Los Angeles / USA)
Augusztus 9. FC Barcelona - Club América (Reliant Stadion - Houston / USA)
Augusztus 12. FC Barcelona - New York Red Bulls (Giants Stadion- New York / USA)
hmmmm köszi. szóval emiatt esett vissza Ronnie...FCB_gábor írta:Augusztus 3. FC Barcelona - Club Tigres (Universitario Stadion - Monterrey / México)
Augusztus 6. FC Barcelona - Chivas Guadalajara (Memorial Coliseum - Los Angeles / USA)
Augusztus 9. FC Barcelona - Club América (Reliant Stadion - Houston / USA)
Augusztus 12. FC Barcelona - New York Red Bulls (Giants Stadion- New York / USA)
Augusztus 3. FC Barcelona - Club Tigres (Universitario Stadion - Monterrey / México)Ronaldinho #10 írta:Skacok. Nem értek valamit. Miez az "Amcsi túra"? Amcsi túra miatt esett vissza Ronnie? Már majdnem minden topikban látok "Amcsi túra" izét... Arra emléxem, hogy volt barátságos mérkőzés a NYC focicsapattal. Ez lenne az amcsi túra? valaki világosítsa fel
Nyáron VB-n volt, +nem volt meg a megfelelő felkészülése neki sem,épp az Amcsi túra miattLos Barrachos írta:Ja, jól beszélt Ron, de érdekes, hogy a gyenge fizikumáról beszélt, mikor szinte végigedzette a nyarat, plusz az amerikai túra, azért annyi pihenőt nem kapott, hogy leeresszen... De persze nem ez a lényeg, hanem az, hogy újból a régi Ronaldinho Gaúchót lássuk!
Ő a Mi vezérünkRonaldinho #10 írta:Tetszik a ronaldinho optimista beszédeCsak így tovább! FORCA BARCAAA!!!
Óriási szükség lesz most is rá! De ki fogja befejezni a zseniális passzaitSilvanus írta:Nesze neked jó forma! Ronaldinhora most nehezebb teher hárul, mint eddig valaha a Barcában, és ezzel a kissé hullámzó, bár egyre jobb formával nem tudom, hogy hogyan fog ezzel megkűzdeni, egyedül...
A fenébe is, nagyon nehéz idők jönnek... FORCÁ RONALDINHO, VEZESS MINKET!!!
Azért amiket kapott kritikákat, jogosak voltak. Ugyanugy, ahogy most jogos a dicséret is. De most tartsa ezt a formát, mert Messi nélkül a hátára kell vennie a csapatot.windu írta:"Mindig egy dolog jutott eszsembe,az elmult két év és amit ezalatt a Barcaért tett!És eljött a tegnap este és lám egyedül szerzett nekünk 3 nagyon értékes pontot"
te eddig voltá csendbe
most a sok hurrogó legyen csendbe legalább egy picit
; )
forZa BarcA
windu írta:"Mindig egy dolog jutott eszsembe,az elmult két év és amit ezalatt a Barcaért tett!És eljött a tegnap este és lám egyedül szerzett nekünk 3 nagyon értékes pontot"
te eddig voltá csendbe
most a sok hurrogó legyen csendbe legalább egy picit
; )
forZa BarcA