Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan ő. KösziSharkinho írta:GarayAprieto írta:Bár meg kell hagyni szép gólt akasztott az a G betűs csávó.
Ja, igaz.De hányan voltak akik nagy királyok lettek...ha igazolsz valakit nem lehet tudni hogy befut e majd.De ha nem igazolod le a nagy tehetséget akkor biztos nem fog befutni nálad.Valahol máshol esetleg...próbálkozni kell...igy csinálja mindenki,nem szégyen mástól tanulni.LG írta:Sztem Boixos arra gondolt, h nehezebb a europai foci, mint a tengeren tuli..gondolj bele, hányan jöttek ide, h mekkora királyok, uj pelé, uj maradona, aztán meg huztak vissza szégyenbenR.M.C.F írta:Az Argentin bajnokság nem annyira lassitott felvétel mint a Brazil.Eléggé kemény,pörgős.Hig -ról mi sem tudunk sokat.annyit hogy már 18 évesen beakarták "rántani" a Francia válogatottba nehogy Argentin legyen de nem fogadta el.Más is észrevette a tehetségét nem csak a Madrid.
Pedig egyszerű a válasz. Először mindig írsz egy olyan megfogalmazást, amibe bele lehet kötni, aztán jössz mint az erkölcs bajnoka és bepötyögsz egy hosszú gondolatsort, hogy te nem így értetted. Lehet csak én érzem úgy, de mintha lenne ebben egy kis tudatosság, hogy kihozd néhány szurkolótársamból a butaságot.real_funghi írta:Nem értem, mért kell kétszer elmondanom valamit a konfliktusmentességhez.
Sztem Boixos arra gondolt, h nehezebb a europai foci, mint a tengeren tuli..gondolj bele, hányan jöttek ide, h mekkora királyok, uj pelé, uj maradona, aztán meg huztak vissza szégyenbenR.M.C.F írta:Az Argentin bajnokság nem annyira lassitott felvétel mint a Brazil.Eléggé kemény,pörgős.Hig -ról mi sem tudunk sokat.annyit hogy már 18 évesen beakarták "rántani" a Francia válogatottba nehogy Argentin legyen de nem fogadta el.Más is észrevette a tehetségét nem csak a Madrid.
Scusi, meghunyázkodok és fülem-farkam behúzva elsétálok...real_funghi írta:Megbocsátok.grecki írta:Bocs, hogy belefolyok, de iszonyat felidegesített ez a hozzászólás...Öcsisajt, figyelj már oda! Miről beszélsz??? Meg egyébként, ha esetleg így is van, hogy a madridistán több regisztrált felhasználó van, akkor mi van? Mi legalább nem egy elcseszett divatcsapat vagyunk, mint a reál élelmiszerlánc...Bár nem kellett volna... Nem értem, mért kell kétszer elmondanom valamit a konfliktusmentességhez, de ha ez kell, akkor értelmezem neked azt a rémegyszerű mondatot. Szóval itt baromira nem a két szurkolótábor nagyságát hasonlítgatom össze. Itt pusztán technikai dolgot vázoltam. Ha 5 ember idézget egymásra, vagy 15, vagy 50, különbség van, nehezebb (lehetetlen) moderálni, telik a tárhely, ami nálunk is véges. Ezért nincs nálunk idézés gomb. Ezt olyan nehéz megérteni? Nem tudom, hogy Charlie poénnak szánta-e az erre vonatkozó hszét, szmájlit mindenesetre nem tett, ezért írtam azt, amit írtam. Ha ő is "iszonyat felidegesítette volna magát", akkor megkeresett volna msn-en. Erről ennyit...
Hát...azért nem örülnék,ha csak a kontrákból élnénk...LG írta:Sztem most kb. 1szint a 2 csapat.
Sajnos ez tényleg így van jelenleg!LG írta:Grecki és Los, baromságokat nem kell irni, a madrid mitől lenne divatcsapatAmugy jelenleg semmivel nem vagyuk jobbak mint a madrid, igaz van 3 pont előnyük, de az semmi, 1 meccs alatt behozhato, a madrid meg megnyerte az El Classicot. Sztem most kb. 1szint a 2 csapat.
Megbocsátok.grecki írta:Bocs, hogy belefolyok, de iszonyat felidegesített ez a hozzászólás...Öcsisajt, figyelj már oda! Miről beszélsz??? Meg egyébként, ha esetleg így is van, hogy a madridistán több regisztrált felhasználó van, akkor mi van? Mi legalább nem egy elcseszett divatcsapat vagyunk, mint a reál élelmiszerlánc...
Attol h nem éltem Pelé korában még láttam játxaniZsolti írta:LG.miért hivatkozol olyan játékosra,akit nem is láttál játszani?
hunnan tudod?
amúgymeg azt ne mondjátok már,hogy a madrid úgy igazol,hogy olvassa mondjuk a Mijatovics a marcát,aztán írnak benne valakiről valami szépet,és hogy na ez biztosan jó játékos,akkor megvesszük...
Mitől lett volna divatcsapat a Real? vagy mitől lenne "divatabb" mint mondjuk most a Barca akinek váratlanul sok rajongója akadt 2 év alatt? mIért lennénk elba**ottak?Mi legalább nem egy elbaxott divatcsapat vagyunk, mint a reál élelmiszerlánc...