Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De hát szerencsére ez nem a mi dolgunkCooltiszo írta:Dos Santos inkább Ronaldinho/Messi posztján játszik, ezárt durva lehet majd 3 év múlva a Eto'o ROnaldinho Messi Krkic Dos Santos 5ösből kiválasztani a 3 kezdőt
A B-ben a balon tolta Ronnie helyen...Los Barrachos írta:Azt ki mondta, hogy Messi középcsatár voltÉn úgy tudtam, hogy a B-ben is jobb oldalon tolta neki!
szerintem jövőre dől kiLG írta:Sztem jo ha 30-cig birni fogja Ronaldinho. Rivaldo se birta 40-ig..Mr. Master írta:Sztem nem kéne átnevelni.Jól van ő ott. Roonaldinho helye 40 éves koráig megkérdőelezhetetlen, hogyha a milan nem viszi el...Los Banditos írta:Iniesta,de még könnyen átnevelhetjük Ronaldinho poszjára mint tettük Messinél aki eredetileg középcsatár volt aztán jobbszélső úgy hogy kőkeményen ballábas.![]()
Ez mind szép és jó, de azért eléggé sántít...LG írta:Sztem jo ha 30-cig birni fogja Ronaldinho. Rivaldo se birta 40-ig..Mr. Master írta:Sztem nem kéne átnevelni.Jól van ő ott. Roonaldinho helye 40 éves koráig megkérdőelezhetetlen, hogyha a milan nem viszi el...Los Banditos írta:Iniesta,de még könnyen átnevelhetjük Ronaldinho poszjára mint tettük Messinél aki eredetileg középcsatár volt aztán jobbszélső úgy hogy kőkeményen ballábas.![]()
Sztem jo ha 30-cig birni fogja Ronaldinho. Rivaldo se birta 40-ig..Mr. Master írta:Sztem nem kéne átnevelni.Jól van ő ott. Roonaldinho helye 40 éves koráig megkérdőelezhetetlen, hogyha a milan nem viszi el...Los Banditos írta:Iniesta,de még könnyen átnevelhetjük Ronaldinho poszjára mint tettük Messinél aki eredetileg középcsatár volt aztán jobbszélső úgy hogy kőkeményen ballábas.![]()
Inkább Ronaldinho posztján elöl.Mr. Master írta:Dos Santos hol játszik egész pontosan? Iniesta vagy inkább Romaldinho helyén?
Sztem nem kéne átnevelni.Jól van ő ott. Roonaldinho helye 40 éves koráig megkérdőelezhetetlen, hogyha a milan nem viszi el...Los Banditos írta:Iniesta,de még könnyen átnevelhetjük Ronaldinho poszjára mint tettük Messinél aki eredetileg középcsatár volt aztán jobbszélső úgy hogy kőkeményen ballábas.![]()
Hát hallod,nem lesz egyszerű az ellenfeleknekLos Barrachos írta:A Messi-dos Santos-Krkic trió szerintem egyedülálló lesz majd a jövőben, csak győzzük kivárni!
Egyetértek, bár ez a formáció valószínű max 5 év múlva állhat össze, addig Ronnie és Samu is bőven fiatal lesz még...Csak egy problémám van, hogy Krkic sem egy égimeszelő, és akkor még finoman fogalmaztam... Szóval a csapat átlagmagassága max 170-175 centi, és ez meglehetősen kevés...Velük meg aztán még csökkenne... A levegőben, főleg állólabdákból nagyon beszophatjuk majd...Los Barrachos írta:A Messi-dos Santos-Krkic trió szerintem egyedülálló lesz majd a jövőben, csak győzzük kivárni!
18 éves és elég jól látta el a feladatát, ő lehet a következő saját nevelésű játékosunk, aki felkerülhet a nagyokhoz és minden tehetsége megvan ahhoz, hogy meg is maradjon ott és ne kallódjon el, mint Fernando Navarro vagy Óscar López.Game90 írta:Crosas tényleg jól játszott![]()
![]()
Valaki megtudja mondani, hogy hány éves?