Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenben egyetértek. Ha rajtam múlna, az egész bulvársajtó kihalna. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit tesz a magánéletében, a színészek csak annyiban, hogy hogyan játszanak, a sportolók hogy mit érnek el, és persze hogy a focisták hogy játszanak. Abban a pillanatban, hogy elhagyja a pályát, számomra érdektelen.Guardiola írta:Tom ez igaz valoban a Rela a sajtoban rengeteget szerepel de ezaltal meg lennebb sujednek. Mert nem arrol irnak hogy mi tortent a palyan hanem arrol hogy Beckhem kit huzott meg utoljara...lassan az egessz Real egy prostitualt lessz a media prostia lehet ezert utalni vagy nem szeretni en csak nem figyelek oda rajuk.
Amikor azt mondtam hogy szukseg van a Realra mint osi ellenfelre nem a mai Realra gondoltam . Az egesseges rivalizalas csak hasznal a csapatnak.
Én arra céloztam, hogy csak az elmúlt mondjuk 6 évben emlegetik egyesek a világ legnagyobb klubjának!Guardiola írta:Megegyszer mondom En sem szeretem a realt de ez nem jelenti azt hogy "anyazok" vagy nem ismerem el amit elertek es vegulis Puskas is ott jatszottegyelore legtobb BL-t es spanyol bajnoksagot nyertek. Remelem amint lehet megelozzuk oket ebben
. A masik dolog hogy nem annak orulok hogy rosszul megy a Realnak(bar lehet hogy egy kicsit annak is) hanem annak hogy a Barca-nak megy nagyon
Megj.
tom314 a Realnak nem csak az elmult 6-evbe ment nagyon gondoly vissza 50 evvel ezelottre...
méghogy szükségünk van egy reálra,Guardiola írta:Szerintem ha valaki nem szereti a realt attol meg nem kell tiszteletlenul irni rolla hisz a vilag eggyik (ha nem a legnagyob) klubbja.
Tevedes ne essek en sem szertem de nem mondom azt sem hogy utalom. Szuksegunk van a Realra mert szukseg van ellenfelre (bar iden egyelore nem ellenfel)
Apukádnak (bocsBadi írta:nekem csak a nővérem ilyen de az hülye:DEnrique írta:Az nem lehet rossz...De ugye hogy nem lehet velük normálisan elbeszélgetni. Legalábbis nekem még sose sikerült egyikkel sem normálisan. Mindig elkezdenek kiabálni, meg se hallgatják mit akarok mondani...
![]()
Reménytelen.
bátyám meg apám normálisabbak bár apám azt mondja a valencia simán nyeri a bajnokságot
nekem csak a nővérem ilyen de az hülye:DEnrique írta:Az nem lehet rossz...De ugye hogy nem lehet velük normálisan elbeszélgetni. Legalábbis nekem még sose sikerült egyikkel sem normálisan. Mindig elkezdenek kiabálni, meg se hallgatják mit akarok mondani...
![]()
Reménytelen.
naja nekem a két testvérem realos, apád valenciás, úgyhogy megy itthon a vita ezerrelEnrique írta:Látom h szaporodnak a hozzászólások amig nem forumoztam... Meg a topicok is. És jönnek ide is a névklónok, gondolok itt e topic szerzőjére...![]()
Nah, én őszintén teljes szívemből utálom őket!Csak azt nem értem h mért van még mindig annyi drukkerük... Igaz a fele csak annyit ismer h hálamadrid, meg araúlfigozidanebekem. Sajnos. Kevesen vannak akik igazi madrid drukkerek. És biztos van mindenkinek 1-2 (3,4,5,6,7...
) reálos haverja. Sztem ők is ugyanolyanok mint az enyémek. Mert akiket én ismerek hihetetlen buták. Uazt hajtogatják, h 9x BL meg XX bajnokság.... stb. Állandóan megmagyarázzák a dolgokat és nem bírják belátni azt h egyszerűen [auto_cenzúra] a csapatuk.
Vszínű ezt én sohase fogom megérteni mért van ez...