Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is szeretném tudni. És mien PPlive? Nem vagyok otthon a netes meccsnézésben szal mi is ez?gentdelbarca írta:Sziasztok!
A mai meccsünket nem adja semmilyen netes tv?? PPlive-on kívül persze! Valami török vagy kínai tv esetleg?
A segítséget előre is köszönöm!
A Viasat3 az nem............ozsimiki írta:Már amit látunk belőlesasi1 írta:![]()
Nem akármilyen hét áll előttünk:
Kedd: Real Madrid - Lyon
Szerda: Levski Sofia - Barcelona
Szombat: Barcelona - Villareal
Vasárnap: Manchester United - Chelsea
Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....bár én valszínű "csak" a M.U.-Chelsea-t nem fogom látni
az a ....S2.. Van SK,S1,EuroSport(magyar),szinte minden,de S2 vhogy nem tud lenni
![]()
A Szerdai Bl meccsünket adja a Viasat3![]()
Már amit látunk belőlesasi1 írta:![]()
Nem akármilyen hét áll előttünk:
Kedd: Real Madrid - Lyon
Szerda: Levski Sofia - Barcelona
Szombat: Barcelona - Villareal
Vasárnap: Manchester United - Chelsea
Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....
Hy Fernando!Fernando írta:Azért ennyire hülye nem vagyokLos Barrachos írta:Elég csak a Sport2-re kapcsolni, már ha van!Nincs sport 2-m, tehát valaki?
Üdv! SopCast-on egyik se, nézelődj a http://pplive.uw.hu -n, és töltsd le a megfelelő klienseket!Fernando írta:Nem tudja valaki, hogy a SopCast-on melyik adó adja a mai meccseünket? Vagy hol lehet ezt megnézni pontosan?![]()
Azért ennyire hülye nem vagyokLos Barrachos írta:Elég csak a Sport2-re kapcsolni, már ha van!
Akkor mégegyszer!cocalinho írta:NOV. 19. vasárnap MALLORCA-BARCA 19. óra SPORT2 élő!!!
1. nem mondtam, hogy segítsd ebbenSharkinho írta:1. ezen nem tudok segíteni
Igenigen.Silvanus írta:3. Az online streameket meg szintén mindig feldobja valaki még időben, ha mégsem meg lehet kérdezni, de azt sem 23-szor, hanem csak egyszer!!! Ha meg (és ne sértődjön meg senki) nem értünk hozzá, hogy hogyan is kell online nézni egy meccset, akkor meg ne is erőltessük!!! De legalábbis ne offoljuk már szét ezt a topikot azzal, hogy 227 hozzászólásban megdumáljuk, hogy épp mi a következő lépés az adott oldalon, mit kell, hogyan, hol.... MENJÜNK OLYANKOR ÁT A "SEGÍTSÉG KÉNE" topikba!!!