2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem érted,h x re nem lehet játszani! Ott is győzni kell! Nem elég az x! Vagy utolsó percig azt akarod,h szívszélütés kerülgessenLos Barrachos írta:Ja, a cselszki már megnyerte a csoportot, most már mindegy, a Werder jobb, ha kikap és akkor az utolsó fordulóban elég lenne egy iksz is!
Már vártam ez a hozzászólást,tavaly is ezt mondtátok mégis kieset a Lyon a negyeddöntőben.R.M.C.F írta:Örülök az X-nek mert szerintem a BL-legerősebb csapata a Lyon.
Én is így látom!gyiko írta:Brémába játszik a Chelsea, váratóan jó meccs lesz, de én sokkal jobban örülnék a németek sikerének, csak azért, hogy a kékek kapjanak az orruk alá és nekünk tkp. teljesen mindegy hány pontot szerez a Werder, meg kell őket vernünk. Akkor már inkább gyepálják el a londoniakat, a 2 hét múlva esedékes meccsen, meg döntetlenre úgysem lehet játszani, ha úgy alakul.
csalómilán,így is csoportelső,ahogy elnézemGame90 írta:Jújj Milan megint kikapott![]()
![]()
Moszkva veresége számomra meglepetés![]()
Hamburg nagyon rossz formában van, de legalább nyert az Arsenal![]()
Los Banditos írta:Idióta ramos...ha győzelemre hajtanának most nem állnának le balhézni,csicska banda!