2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocs,de a Barca a Bajnokokligájában 1 ideig zárva voltLG írta:GyerkőcökA Barca BL meccseit nem ebben a topicban kéne tárgyalni
jó mindegy arra sem emlékszem miket játszottunk a Real ellen..3-0okra emlékszem!ozsimiki írta:Azért nem sokon múlt,h megnyertük a Bl-t! Szóval nem nagyon fekszik nekünk ha az ellen 11 emberrel védekezik![]()
![]()
Emlékeim szerint tavaly a Nou Camp-ban 3-1 re győztünk,nem pedig 2-0 ra![]()
![]()
Elején nagy kellene 1 megnyugtató gól,mert a vezetés után mindig jobban,könnyebben játszunkÉn csak 2gólós vezetésnél fogok kicsit megnyugodni! Nyerni Fogunk!
FORZA BARCAAA![]()
Azért nem sokon múlt,h megnyertük a Bl-t! Szóval nem nagyon fekszik nekünk ha az ellen 11 emberrel védekezikRonal.10 írta:Gutierrez írta:A werder most nagyon ott van,és meg fogunk izzadni.De olyan pokol fogja fogadni őket,hogy remélem megremeg a lábuk...Forza Barca!JJEEE
![]()
Végülis ezzel a kerettel vertük le a milant,arsenalt (eto'oval..)
Szóval nem lesz gond tavaly is 2-0 ra nyertünk asszem most is fogunk!!!!!!!
ha a Villarealt le tudjuk gyözni ezzel a kerettel akkor a werdert is...
Szögletekre beadásokra figyelni kell és ennyi![]()
Hát ha meg majd be álnak védekezni az a vesztük lesz--->lásd Arsenal Bl döntöben..
Gutierrez írta:A werder most nagyon ott van,és meg fogunk izzadni.De olyan pokol fogja fogadni őket,hogy remélem megremeg a lábuk...Forza Barca!
így ígyozsimiki írta:Néztem neten a meccset,nem sziporkáztunk,de nem is volt annyira vészes!
Ronnie-nak voltak nagyon szép cselei,és megmozdulásai! A Csapat annyit adott ki magából,amennyit kellett! A 2. gól őket,és engem is nagyon megnyugtatott!
Nem értem azokat a szurkolótársaimat,akik azért,mert még nem rúgtunk több gólt,már olyanokat írnak,h irány Uefa kupa,meg ,h Werder ellen ez kevés...az teljesen más meccs lesz! Hazai pályán! 1 DB Meccs,ahol eldől a továbbjutásSzerintetek milyen hangulat lesz ott
![]()
![]()
![]()
FORZA BARCAAA
sasi1 írta:Most néztem egy részletes összefoglalót a werder - cselziről, de ezt a meccset nem adta le a cselzi, ezt nem mondhatjuk...Azt hiszem mindenki tudta előre hogy mi lesz a másik meccs eredménye,
Így jött ki, a werder talált egyet.
Érdekes, én végignéztem a meccsetsasi1 írta:Most néztem egy részletes összefoglalót a werder - cselziről, de ezt a meccset nem adta le a cselzi, ezt nem mondhatjuk...Azt hiszem mindenki tudta előre hogy mi lesz a másik meccs eredménye,
Így jött ki, a werder talált egyet.
Most néztem egy részletes összefoglalót a werder - cselziről, de ezt a meccset nem adta le a cselzi, ezt nem mondhatjuk...Azt hiszem mindenki tudta előre hogy mi lesz a másik meccs eredménye,
Többekközt én írtam az uefa kupás dolgot, és...ozsimiki írta:Néztem neten a meccset,nem sziporkáztunk,de nem is volt annyira vészes!
Ronnie-nak voltak nagyon szép cselei,és megmozdulásai! A Csapat annyit adott ki magából,amennyit kellett! A 2. gól őket,és engem is nagyon megnyugtatott!
Nem értem azokat a szurkolótársaimat,akik azért,mert még nem rúgtunk több gólt,már olyanokat írnak,h irány Uefa kupa,meg ,h Werder ellen ez kevés...az teljesen más meccs lesz! Hazai pályán! 1 DB Meccs,ahol eldől a továbbjutásSzerintetek milyen hangulat lesz ott
![]()
![]()
![]()
FORZA BARCAAA
Hy Lio! Az,h kötelező lesz az utcsó meccsünkön a győzelem,csak Rajtunk múlott! Nyerhettünk volna otthon is a ruszkik ellen,ha jobban figyelünk,és nem lenne gond,ha nem játszottunk volna nagyon gyengén idegenben a Bréma ellen! Szóval ezért nem a chelsea a felelős!lionelmessi19 írta:Na vége.
Köszönet az illetőnek, aki végig közvetítette a meccset az eurobarca- élőben.
megvan a három pont
muringyóék megoldották h kényszerhelyzetben legyünk az utolsó meccsen.
Hajrá Barca!
Szerencsével ment tovább a Milan tavaly...A Lyon jobb nála.Los Banditos írta:Már vártam ez a hozzászólást,tavaly is ezt mondtátok mégis kieset a Lyon a negyeddöntőben.R.M.C.F írta:Örülök az X-nek mert szerintem a BL-legerősebb csapata a Lyon.![]()
![]()