Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A nagy pofád miatt volt anyázás,nem kedvtelésből..'azt nem vesszük észre?'R.M.C.F írta: A seggrepacsi előtt volt ám egy anyázás...azt nem vesszük észre?A jakuzzit nem tőlem olvastad.
....és jönnek is....mer a Werder megverik 2 góllal.Ennyi van a két csapat közt.Reyes és Raulű írta:Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!
na látod. ez a baj.R.M.C.F írta:Igen,tényleg kövér és motiválatlan.Tavaly is már az volt.Azért hintett egy pár dugót ugy is....![]()
3 éve gólkirály volt.
Amugy én is haragszom rá,mert nem lenne nagy dolog lefogyni egy 7-8 kilót és tudna futni.Azt hogy Etoo jobb most senki sem vitatja,de majd meglátjuk a sérülése után milyen lesz...és majd 30 évesen milyen lesz.Szerintem jó lesz...de ez korán sem biztos.Ronaldora sem gondoltad 25 évesen hogy ez lesz nem?
Sok igazság van benne...R.M.C.F írta:Igen,tényleg kövér és motiválatlan.Tavaly is már az volt.Azért hintett egy pár dugót ugy is....![]()
3 éve gólkirály volt.
Amugy én is haragszom rá,mert nem lenne nagy dolog lefogyni egy 7-8 kilót és tudna futni.Azt hogy Etoo jobb most senki sem vitatja,de majd meglátjuk a sérülése után milyen lesz...és majd 30 évesen milyen lesz.Szerintem jó lesz...de ez korán sem biztos.Ronaldora sem gondoltad 25 évesen hogy ez lesz nem?
Hidd el nekünk is hiányzik Ronaldo 20-24 gólja szezononként.: Igenis hiányzik Eto'o, aki nektek előszeretettel beköszönget, és aki plusz húsz gólt jelent a barcának
abban amit irtam!és ez nem arról szól hogy megbántasz e!sztm ezzel nem kel foglalkozni te dolgod!ozsimiki írta:Ha megbántottalak,akkor bocssergi1989 írta:valóban miki: remek a poén de hsz-számod növeld vmi mással mert abban elég profi vagy!nem kellek ahhoz én nekedsztm!
amugy kösz coltiszo énnis igy érzem!mert voltak télleg durvák!Amúgy ha megfigyelted,nem az egész hsz szólt erről a részről,hanem a privát véleményem írtam le,arról,amiről te is
Ronnie,Deco formája...
U.i.: miben vagyok profi![]()
En nem a madridnak az erdemeit akarom csokkenteni de egyedul csak a lyon hagyta h feljojjenek....Game90 írta:Jaja
![]()
Méghogy jó nektek az x a Lyon ellenAzért hazai pályán vernetek kellett volna őket (jó szegény Ruud kihagyta a 11est
). De azért rendesen égtetek 0-2nél
Ha megbántottalak,akkor bocssergi1989 írta:valóban miki: remek a poén de hsz-számod növeld vmi mással mert abban elég profi vagy!nem kellek ahhoz én nekedsztm!
amugy kösz coltiszo énnis igy érzem!mert voltak télleg durvák!
Poénnak írtam csak...páran értik,h miértCooltiszo írta:ozsimiki: nem kell túl dramatizálni sergi írását, voltak érdekes hszei, de az utóbbiak simán érthetőek.
Sztem nincs még egyszinten a 2 csapat, a madridistán viszont páran uagyanezt érzik, csak fordítva,:) de hát nem meglepő, sose leszünk egy véleményen.
egyáltalán nem haragszom mert ebben igazatok van csak egyszerüen ez legtöbször ön hibámon kivüli!persze van hogy figyelmetlenség ezért elnézést is kérekPedro írta:sergi: nem kell felháborodni, és nem kell a szavaim mögé olyanokat odaképzelni, amik nincsenek is ott. Egy szóval sem említettem az El Classicót, meg hogy ott nem megérdemelten nyertetek volna. De nehogy már azt mond, hogy azon a meccsen dőlt el, hogy a RM jobb, mint a Barca... Ilyen alapon tavaly az atleticónak kellett volna nyerni a bajnokságot, mert oda-vissza jobbak voltak ellenünk. Ne fújd fel a felfújhatatlant.
Most azért vagytok közelebb hozzánk, mert
1: Capello nem [auto_cenzúra] edző, hatékonyabb (ha nem is szebb) lett a játékotok 2: elengedhetetlenül motivációs hullámvölgybe került a PD-ben duplázó, BL-címvédő Barca (most nem bontom le egyénekre), ez természetes
3: Igenis hiányzik Eto'o, aki nektek előszeretettel beköszönget, és aki plusz húsz gólt jelent a barcának (a maradék 10et Gudjohnssen is le tudja szállítani cserecsatárként
Hidd el, helyén tudom kezelni a csapatot, ez az értékeles duma nagyon alacsony kategóriás volt tőled.
Ja, és ne haragudj, de tényleg tanulj meg írni, mert hidd el, ilyen írással nem sokan fogják komolyan venni a mondandód..
píísz