Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Quaresmát érdemes megvenni,jolvan megcsinálva...amugy fifahungaryról tölthetsz le patcheket...és Filkor alabol is bennelessz...bár lehet hogy jobbanjársz ha megcsinálod egy 80as szintűre mitnhogy 65ös szintű legyenGame90 írta:Na Interrel elkezdtem a második manager módomatHát nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz
![]()
Első évemben: 28-7-3Az a baj, hogy 38 meccsen 32
gólt kaptam. Eladtam egy pár játékost: Vieira, Materazzi, Grosso, Solari, Figo és Crespo is távozott
De helyettük őket vettem: Diakité (80), Berthod (78 ), Govou (75), Nani (81), Hoyte (71), Musampa (71). Ja és Filkort is megcsináltam
![]()
De végülis idáig minden kupát megnyertem
Most a 2. év felénél tartok és Quaresmát próbálom megvenni
Ilyen már nekem is volt...patba írta:Nah énmeg játszok egy meccset a Barcával az Osasuna ellen. Eto'o lő egyet vagy 20m-röl lepattan a labda a kapus fölött átpattan majd a felső léc tetején pattan a labda,ahol megáll.
Volt ez a 20.perc táján...egész félidőben semmit sem tudtam csinálni,mert a labda nemjött le.Gondoltam kimentem nektek a képet...remelem tetszik.
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/ ... cc6449.jpg
madridkaa írta:helo én a madridistán vagyok modi "madridkaa" én vagyok a felelős a madridista ligákért...mivel mi indítottunk 1 spanyol (és egy angol) bajnokságot...rendesen heti 1 fordulo az első 20jelentkező közt szétosztva a 20 csapat sorsolás utján...és ara gondoltam h ha nektek is lenne kedvetek csinálni 1 ilyet esetleg a ti és a mi legjobbjain 1 ien bl szerüséget jácchatnának vagy az aktuális csapatukkal vagy épp rea-barca felosztásban:) amugy realmadrid.taki@pr.hu a címem
Serie A mérkőzésen is lépett már pályáraSharkinho írta:Filkor Attila. Inter Milannál nevelkedik, elég szépen ahogy a hírekből hallani.
Game90 írta:Kár, hogy az Atletico ifiakadémiáján vanMatee :P írta:Kit találtam játékos keresésközben![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/061125/filkor_ww ... es.hu_.jpgDe legalább benne van a játékban
![]()
Kár, hogy az Atletico ifiakadémiáján vanMatee :P írta:Kit találtam játékos keresésközben![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/061125/filkor_ww ... es.hu_.jpg
Én is próbáltam már haverokkal nyomni, de egyikkel sem sikerült. Az egyik spanom azt mondta, hogy csak akkor lehet nyomni egymás ellen, ha az egyikünk játéka eredeti... Nem tom mennyi igaz belőle, de van benne valami... Fifa06-nál még nem volt ez, mert ott tudunk tutiba gámolni.XaviMessifan írta:vki magyarázza már el legyen oly szives h hogy kell a neten haverokkal jáccani???
előre is köszi a segítséget!!
nekem is ez van---->megoldás---> álitsd a játékot 4 percesre!!! nem kapsz golt!!!! 6 percesnél akárhogy védekezek és ha döntetlen az állás 90. percbe akár 30m röl de belövik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dagoth ur írta:Ellenfelem nagyon nekem sincs,de van egy másik problémám.
A negyedik szezont nyomom,és az a baj,hogy minden meccsen gólt kapok.
Mindig nyerek 4-1re,vagy 6-1re,de komolyan mondom nincs olyan meccs,hogy ne kapnék gólt.Volt már úgyis,hogy egész meccsen egy helyzetük sem volt aztán a végén feljöttek és lőttek egyet.Hiába győzök mindig,egyszerűen ez már nagyon idegesítő.Védett nálam már Valdes,Canizares,Reina,Jorquera,de mind gyenge kapusok nagyon gyengén
védenek.
Egyszóval kellene egy jó kapus.Vkinek esetleg van egy tippje,hogy kit igazoljak le?
Előre is kössz.