Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán majd egyszer a szomszédja leszek...HAnonymus írta:Eszter hogy te mekkora fan vagy... Még a végén engem is meggyőzöl hogy a keveseb több... Ha Roni a szomszédod lenne biztos elhitetnéd vele hogy jól játszik... És úgy is játszana... De most![]()
Sajnos őt nem Gyepes Gabihoz kell mérni hanem a tavaszi önmagához. Annak meg csak az árnyéka...
Szerintem jól játszik. Persze tavasszal jobban ment....Futo'o Balázs írta:Viszont eleddig összesen volt 2 jó meccse a szezonban!!! A többi meccsen viszont hiába játszott jól a csapat valahogy őt nem sikerült magával ragadnia, és könyörgöm ne szídd azzal Dinhot, hogy ebben a szezonban jól játszik, mert NEMEszter21 írta:Ronaldinho és tud, csak vasárnap valami úgy az egész csapattal történt...redlions írta: Rivaldo tudott... Ráadásué képes volt a társakat is magával ragadni...
Viszont eleddig összesen volt 2 jó meccse a szezonban!!! A többi meccsen viszont hiába játszott jól a csapat valahogy őt nem sikerült magával ragadnia, és könyörgöm ne szídd azzal Dinhot, hogy ebben a szezonban jól játszik, mert NEMEszter21 írta:Ronaldinho és tud, csak vasárnap valami úgy az egész csapattal történt...redlions írta:Rivaldo tudott... Ráadásué képes volt a társakat is magával ragadni...Eszter21 írta: JÓ, de miért mindig tőle kell várni a csodát? Ő ilyen hangulatban már nem tud jól játszani. Neki vidámnak kell lennie ahhoz, hogy élvezze a focit és jól játsszon
Ronaldinho és tud, csak vasárnap valami úgy az egész csapattal történt...redlions írta:Rivaldo tudott... Ráadásué képes volt a társakat is magával ragadni...Eszter21 írta: JÓ, de miért mindig tőle kell várni a csodát? Ő ilyen hangulatban már nem tud jól játszani. Neki vidámnak kell lennie ahhoz, hogy élvezze a focit és jól játsszon
Rivaldo tudott... Ráadásué képes volt a társakat is magával ragadni...Eszter21 írta: JÓ, de miért mindig tőle kell várni a csodát? Ő ilyen hangulatban már nem tud jól játszani. Neki vidámnak kell lennie ahhoz, hogy élvezze a focit és jól játsszon
JÓ, de miért mindig tőle kell várni a csodát? Ő ilyen hangulatban már nem tud jól játszani. Neki vidámnak kell lennie ahhoz, hogy élvezze a focit és jól játsszonBoixos írta:persze, ez teljesen így van, ahogy mondod. de neki kellene a leghamarabb túltenni magát a hullámvölgyeken, hogy utána a csapat is kijöjjön azokból. ez jellemzi az olyan kaliberű sztárokat, mint amilyen ő is. komolyan, nem szeretem fikázni a legkedvesebb csapatom meghatározó tagját, (mint szerintem figo10 kivételével itt senki sem), de azért ezeket a dolgokat szóvá kell tenni.Eszter21 írta:Szerintem ez logikus. Néha neki is rossz napja van, mint neked vagy nekem...Boixos írta:azt, h bármit írhat az ember ronaldinhoról, akármennyi tényt sorolhat fel, Te általában azt mondod rá, h rossz napja volt, stb. de mindegy, nem fogok veled ezen vitatkozni, úgy látszik az eddigi pár megélt évtizedem kevés volt ahhoz, h kiismerjem a női logikát
Engem meg lehet győzni, de tényleg...
Most elismerem, tényleg nem játszott jól, de azért nem mert nem volt társa. Mondjuk ha Decotól folyamatosan kapta volna a labdákat biztos nem adja el...
Tudom! A rózsaszín köd... Vagy felhő?...Enrique írta:Fölöslegesen vitatkoztok...
persze, ez teljesen így van, ahogy mondod. de neki kellene a leghamarabb túltenni magát a hullámvölgyeken, hogy utána a csapat is kijöjjön azokból. ez jellemzi az olyan kaliberű sztárokat, mint amilyen ő is. komolyan, nem szeretem fikázni a legkedvesebb csapatom meghatározó tagját, (mint szerintem figo10 kivételével itt senki sem), de azért ezeket a dolgokat szóvá kell tenni.Eszter21 írta:Szerintem ez logikus. Néha neki is rossz napja van, mint neked vagy nekem...Boixos írta:azt, h bármit írhat az ember ronaldinhoról, akármennyi tényt sorolhat fel, Te általában azt mondod rá, h rossz napja volt, stb. de mindegy, nem fogok veled ezen vitatkozni, úgy látszik az eddigi pár megélt évtizedem kevés volt ahhoz, h kiismerjem a női logikát
Most elismerem, tényleg nem játszott jól, de azért nem mert nem volt társa. Mondjuk ha Decotól folyamatosan kapta volna a labdákat biztos nem adja el...
És amikor a többiek játszottak, akkor ő miért nem??? Többször volt ilyen...Eszter21 írta:Szerintem ez logikus. Néha neki is rossz napja van, mint neked vagy nekem...Boixos írta:azt, h bármit írhat az ember ronaldinhoról, akármennyi tényt sorolhat fel, Te általában azt mondod rá, h rossz napja volt, stb. de mindegy, nem fogok veled ezen vitatkozni, úgy látszik az eddigi pár megélt évtizedem kevés volt ahhoz, h kiismerjem a női logikát
Szerintem ez logikus. Néha neki is rossz napja van, mint neked vagy nekem...Boixos írta:azt, h bármit írhat az ember ronaldinhoról, akármennyi tényt sorolhat fel, Te általában azt mondod rá, h rossz napja volt, stb. de mindegy, nem fogok veled ezen vitatkozni, úgy látszik az eddigi pár megélt évtizedem kevés volt ahhoz, h kiismerjem a női logikát
Akkor Rivaldo miért tudott? Ezt nem értem...Eszter21 írta:Egyedül nem tudott csodát tenni...
A Real és a Milan ellen fantasztikusan játszott. A többi meccsen "csak" jól
Szerinted a szenvedős, vagy a vasárnapi meccsen nem kellett volna???Eszter21 írta:Jó, nem mindig erőltette meg magát, de ő akkor teszi igazán akkor oda magát, ha érzi , hogy kell(pl: Real, Milan)Charlie írta:Ronaldinho mindig oda tette magát,annyi gólt lőtt hogy már számolni sem tudom...Tényleg hihetetlen formában játszik,ezt várjuk tőle...Enrique írta: Nem vunk kegyetlenek, csak nyitott szemmel nézzük a meccseket...
C.
Moat nem kellett vna??Eszter21 írta:Jó, nem mindig erőltette meg magát, de ő akkor teszi igazán akkor oda magát, ha érzi , hogy kell(pl: Real, Milan)Charlie írta:Ronaldinho mindig oda tette magát,annyi gólt lőtt hogy már számolni sem tudom...Tényleg hihetetlen formában játszik,ezt várjuk tőle...Enrique írta: Nem vunk kegyetlenek, csak nyitott szemmel nézzük a meccseket...
C.
Eszter, én tiszteletben tartom az "érzelmeidet", de ne haragudj, azt nem lehet csinálni egy olyan játékosnak, akit azért vettek, h monnyuk a decoval együtt, fazont szabjon a csapatnak, rúgja a gólokat, akkor, amikor senkinek semmi nem jut az eszébe, előrukkoljon vmi váratlannal és így kihúzza a sz.rból a csapatot, hogy két meccsen odateszi magát, a maradék 30on meg semmit sem csinál, h ezzel még azt is lerombolja, amit a "jó" két meccsén felépített! aztaleborultszivarvégit!Eszter21 írta:Jó, nem mindig erőltette meg magát, de ő akkor teszi igazán akkor oda magát, ha érzi , hogy kell(pl: Real, Milan)Charlie írta:Ronaldinho mindig oda tette magát,annyi gólt lőtt hogy már számolni sem tudom...Tényleg hihetetlen formában játszik,ezt várjuk tőle...Enrique írta: Nem vunk kegyetlenek, csak nyitott szemmel nézzük a meccseket...
C.
Akkor nem kell cselezni az adott szituban...Rapika írta:Azért nem könnyű úgy játszani,h mindenki odarúg neked minden cselednél...
Én bízok benne!