A recept ugyanaz marad...es a talalas meg jobb...

FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nézd meg az ismétlést, vhol biztos nyomják holnap...Saviola írta:Nem láttam a meccset,de a lényeg,hogy nyertünk,majd a gólokat linkelje valaki pls!
FoRcA BaRcA!
lionelmessi19 írta:Volna egy észrevételem:
Nem tudom, h ki vette észre,
de az utóbbi meccseken:
Giuly a jobbon
deco és ini középen
és amikor Xavi bejön Giuly helyére (ez volt az utóbbi három meccsen)
akkor ini helyét átveszi Xavi, és Ini pedig felkerül csatárposztba, és mindhárom meccsen szerzett gólt, méghozzá szépeket.
Nagyon tetszik ez a dolog, mert bejött és szerintem most már tudatosan így cserél és utasít Frank...
Fantasztikus a csapat, kiesett a két legjobb csatár, és 4-0át játszanak.
Nagyon jó a helyzet. Sokkal jobb mint év elején.
Csak a blben mennyünk tovább...
Így van, nem volt les a gól, a kommentátor teljesen amatőr...shearer09 írta:hi!!
nem volt rossz meccs, hála Ronaldinho is már kezd jól játszani. teljes mértékben megérdemelt volt.
csak engem nagyon felbaszott a sport klubos riporter, egysezrűen hihetetlen hogy teljesen amatőr, felkészületlen emberek közvetíthetik a mecseket.
szerintem nem volt les gól, egyébként meg egy olyan kamera sem volt ami vonalban let volna....
csak így tovább!!!!!!!
Ezt régebben Lg-vel kitárgyaltuk a Premier League topicban,és egyértelmű,h tavaly megsem közelítette ezt a formát,amit most mutatRivaldo11 írta:Nem tudom...Én sem láttam annyira rossznak Essient...tény,hogy ennyire nem volt jó,és volt pár hentes munkája az kétségtelen,de annyira gyengének nem láttam.
Idén vitán felül Drogba és Ő a húzóemberek.
ezzel nem tudok egyerténi...Essien kitűnő játékos,tavaly is iszonyu hasznos volt.Nem lehetett átmenni rajta,jók voltak a passzai.Mindig ott volt ahol kellett.Igaz sokat volt sérült.Szerintem az egyik legnagyobb volumenű vkp a világon.Vito írta:akkor Seva sem klasszis?
...és nézd már meg idén Essient! tavaly fetrengtem rajta a röhögéstél, mert minden második meccsen kiállítatta magát és nem tudott egy egyeneset rúgni a labdába. idén pedig szvsz a legjobb(!!!) formában lévő középpályás! támadásban és védekezésben is.
nos?
egy nyár alatt vált hirtelen világklasszissá?
???
![]()
francot!
kellett neki is idő, hogy az angol élethez, időjáráshoz, nyelvhez, csapattársakhoz, taktikához hozzászokjon, x, Franciaországban eltöltött év után
Rivaldo11 írta:Na jó legyen.
Cannavaro:Nem nyújt annyival kevesebbet-magához mérten-mint Zambrotta.Neki legalább vannak jobb meccsei.
Ramos:Messze nem volt világklasszis,mikor a madrid leigazolta(ugyhogy nem való ebbe a sorba),és nem nyújtott annyival rosszabb teljesítményt.
Drogba:Szerintem nem akkor volt ő rossz tíz gól felett teljesített,és rengeteget brusztolt a védőkkel.
Sevcsenko:Ő valóban gyenge,de egy csatár és egy szélsővédő feladata teljesen más az új környezet egy csatár számára sokkal nehezebb.
Essien? Miért volt gyenge?Azért mert volt 1-2 brutális belemenése? ugyan...
Remélem Zambrotta javulni fog,mert jelenleg nem érdemli meg azt,hogy a kezdőcsapatban játszon.Szeretném ha a játékával rámcáfolna.