Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is támogatnám.Enrique írta:lionelmessi19 írta:szerintem érdemes lenne kipróbálni azt a felállást, amit csak meccsek vége felé volt módunkban megtekinteni: Giuly helyett Iniesta a csatár poszton, és Xavi Ini helyén.
Ezt valóban érdemes lenne erőltetni.
Gyula egyszerűen semmi pluszt nem tud nyújtani, lassan már ott tartok, hogy azt mondom, Ezquerro is jobban tolná a helyén...
Ini pedig tényleg kezdi kinőni magát, ez az ő szezonja lehet, sajnos úgy néz ki (ha a fenti ötlet nem valósul meg), Xavi kárára.![]()
![]()
2 éve, amikor még nem volt Messi, Xavi pedig még kiszorithatatlan volt, Iniesta Giuly cseréje volt, és ott hasonloan jo teljesitményt nyujtott, mint a középpályán. Ugyhogy miért ne játxhatna ott most isEnrique írta:lionelmessi19 írta:szerintem érdemes lenne kipróbálni azt a felállást, amit csak meccsek vége felé volt módunkban megtekinteni: Giuly helyett Iniesta a csatár poszton, és Xavi Ini helyén.
Ezt valóban érdemes lenne erőltetni.
Gyula egyszerűen semmi pluszt nem tud nyújtani, lassan már ott tartok, hogy azt mondom, Ezquerro is jobban tolná a helyén...
Ini pedig tényleg kezdi kinőni magát, ez az ő szezonja lehet, sajnos úgy néz ki (ha a fenti ötlet nem valósul meg), Xavi kárára.![]()
![]()
Jók a meglátásaidFCB_gábor írta: Nagyszerű és még fiatal játékos, úgy látom Messi távollétében ő lett a nagy kedvenc."a középpálya messze legjobb és leghasznosabb embere"
Lehet másik mérkőzést néztünk vagy az is lehet más szemüvegen keresztül néztük ugyanazt. Előfordul.Melkor írta:Szerintem ma is nagyon jó volt - a középpálya messze legjobb és leghasznosabb embere. Nem tudom Drigo és FCB_gábor melyik meccset nézte, de én semmi kivetnivalót nem láttam a játékában!![]()
lionelmessi19 írta:szerintem érdemes lenne kipróbálni azt a felállást, amit csak meccsek vége felé volt módunkban megtekinteni: Giuly helyett Iniesta a csatár poszton, és Xavi Ini helyén.
Hát nem tudom, idén nem lehet eddig összehasonlítani kettejüket.Enrique írta:Azért a Xavi még mindig A Mester, én még mindig inkább őt raknám a kezdőbe, mint az Andrist.
Persze Andris érdemei vitathatatlanok, és valóban nagyszerűen tolja meccsről meccsre. De én még mindig maradnék a D-X-I 3-as cserélgetésénél. Mindenkinek jó lenne.
Ezért szomorkodom én is, mert Xavi-t nem szabad a padra ültetni, viszont tudom, kell egy védekező kp + Deco-t nem lehet kitenni, de sztem Xavi + Iniesta nagyon jó együtt, én Giuly-t ültetném lelionelmessi19 írta:Nagyon jól játszott megint.
Az a helyzet, h már nem csak csereként képes nagyot nyújtani, és sztem kábé ilyen teljesítménnyel kiszorítja Xavit...nem feltétlen jó, de örülök, h megy neki.
Szép gól, megint fantasztius mezőnyjáték.
Most Ronaldinho a meccs embere, de szorosan mögötte INI!!!
Hát nem alkotott maradandót a mezőnyben, de a gólja az mesés volt, amúgy sztem azon kívül semmi extra.Los Barrachos írta:Ha Iniesta jól játszik ma, akkor nem gond, ha Xavi csak csere!