Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Közben lesz egy izzadságszagú meccs is a BL-ben, azt is hozni kéne, hogy továbbmenjünk...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Na hát 3fordulóval ezelőtt elemeztem,h a köv 3meccs mindenképp hozható,és hozni is kell! Hát hoztuk
Remélem,h kedvező eredmény születik a Val-Real meccsen,és el is léptünk vmennyire...
Továbbmegyek:
2olyan meccs következik amit ismét egyszerűen hozni kell! Levante-BARCA,és BARCA-R.Sociedad,szóval ez az amiről sokan beszéltek/beszéltünk,h vége a rangadóknak ,jönnek a kisebb,elvileg könnyebb meccsek,most jelentősen elhúzhatunk
FORZA BARCAAA
Na hát 3fordulóval ezelőtt elemeztem,h a köv 3meccs mindenképp hozható,és hozni is kell! Hát hoztuk

Remélem,h kedvező eredmény születik a Val-Real meccsen,és el is léptünk vmennyire...
Továbbmegyek:

FORZA BARCAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Hát ez az! Én azt hittem, hogy a fehér zsebkendők lengetése az elégedetlenséget fejezik ki egy edző, egy elnök, vagy a csapattal szemben... utoljára ilyet a Nou Camp-ban Gaspart távozásakor láttam!Dos Santos írta:Ezzel fejezték ki a tiszteletüket a nézők a csapat és elsősorban Ronnie felé.(bár régen ez éppen az ellenkezőjét jelentette).

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Ezzel fejezték ki a tiszteletüket a nézők a csapat és elsősorban Ronnie felé.(bár régen ez éppen az ellenkezőjét jelentette). 

-
- Director del Fútbol
No látod ezt én sem értettem, és ez engem is érdekelne!!!aky01 írta:Hello srácok egy kérdésem lenne!
Tegnap miért integettek fehér zsebkendóvel a nézők Ronaldinho góljánál???

"Més Cuen un Club"
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ezt nektek Barcát leíró emberek!!!!. Másrészt ez az én szerencsétlenségem, meg gondolom még sokan vagyunk ezzel így, hogy amikor kínkeserves x-et játszunk a Deporral, azt látom, bezzeh amikor fesztivál van, azt nem, de sebaj. Happy vagyok, mert végre Ronnie újra széles szájjal vigyorgott. Csak így tovább!!! 

Tényleg nagyszerű volt, ma végre tudtam élvezni a játékot és igazán szép megmozdulásokat lehetett látni és ebből nem csak Ronaldinho vette ki részét. Söt, a Villareal kapusának az a visszavetődése se volt semmi. Szóval ha kicsit langyos is volt a meccs, de szép.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Köszi a vidiket..Ezek alapján látszik,hogy Zambi is és Ronaldinho is sokat javult formailag,Ronnie utolsó gólja meg egyszerűen leírhatatlan..Csodálatos volt!
ViScA eL BaRcA!

ViScA eL BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Hosszasan tudnám most itt én is ecsetelni, hogy mennyire boldog vagyok a csapat mai teljesítményétől (no persze igazán a második félidőre gondolok), de röviden: LE A KALAPPAL!!! Mindenki nagyon agilis, harcos, kemény volt, mindenki szépen, pontosan játszott, Zambrotta, Guddy egyre jobb, és helyenként már IGAZÁN jók voltak, nekik külön grat!!! Iniesta káprázatos, Xavi felkötheti, ha van mit... és Ronaldinho!!! NO COMMENT!!! A MÁGUS VISSZATÉRT!!! Forcá Barca!!! 

"Més Cuen un Club"
Sziasztok! Nekem tetszett ma a csapat játéka, sajnos a LEvszki elleni meccsröl lemaradtam. Gyenge volt ma a Villareal, nagy területet hagytak, de arra volt jó a meccs, hogy Ronaldinho még jobb formába lendüljön ezáltal, és én azt vettem észre, hogy Gudjohnsen sem mozog már idegenként a csapatban, hanem egyre jobban beilleszkedik, ami több mint biztató Eto'o felépüléséig. Iniesta játéka ebben a szezonban nagyon tetszik, Messihez hasonloan lavirozik a védők-középpályások között és nagy formájával ellensúlyozza most Deco kicsit halványabb játékát. ÉN Bellettit várom már nagyon, az igaz hogy ő védekezésben nincs mindig a topon.
Simán megverjük a Werdert, a Chelsea meg idén nem fog semmit sem nyerni, figyeljétek meg.
Hajrá Barca!
Remélem tavasszal eljutok Barcelonába, azon vagyok, meg jó lenne egy BArcás melegítő+rövidgatya+ póló+ meg az új mez sem lenne rossz:)
Simán megverjük a Werdert, a Chelsea meg idén nem fog semmit sem nyerni, figyeljétek meg.
Hajrá Barca!
Remélem tavasszal eljutok Barcelonába, azon vagyok, meg jó lenne egy BArcás melegítő+rövidgatya+ póló+ meg az új mez sem lenne rossz:)
-
- Jugador del Barça
A Golok feltevesere ertettem! 

Engem most egyszerüen az sem érdekelne, ha a Felcsút ellen nyertünk volna.Mert végre egy igazán egységes,elszántan játszó CSAPATOT láttam ma a pályán.Ilyen szervezetten idén még talán nem is láttam játszani a csapatot.Igaz nem sokat mutatott az ellenfél,de talán részben ez a Barca érdeme is...
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Köszi a videós linket haverom nevében is, én szerencsére láttam a meccset, ez minden barcasnak kihagyhatatlan volt, aki nem látta szerezze meg valahonnan!!!! Ezt a Ronaldinho gólt nem lehet megunni!! Forca Barca!!
itt vannak a gólok
http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=7689
Ronaldinho egyszerűen fantasztikus
http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=7689
Ronaldinho egyszerűen fantasztikus
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Furcsa is volt, hogy Ronaldinho nem kapott őrizetet, csinálta is rendesen a fesztivált, ahogy ilyenkor illiksm0kee írta:egyebkent. a villareal is kellett ahoz hogy igy menjen a csapatnak..
mert ennyi teruletet adni ilyen kozeppalyasoknak... ongyilkossag..
szoros emberfogas mellett nem igen ment volna igy a jatek lehet...
de ezt lehet en latom roxxul:)
Mindenesetre szep volt ! megegyszer ^^

-
- Jugador del Barça
Eleg gyorsak vagytok!

videó topikba pakoltam az első 3 gól linkjét, a negyedi folyamatbanVictorValdes19 írta:már várom hogy láthassam a gólokat:D

Visca el BARCA!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na,ha ez kell a jó teljesítményéhez,akkor akár naponta kritizálom...Rivaldo11 írta:Ráadásul Zambrottáról lerí,hogy FOGALMA NINCS,mit kellene játszania.
Ütemtelen,amikor indokolt lenne,nem fut fel,amikor vissza kéne érni,lemarad,gólok sorát kaptuk miatta,feleslegesen faultol...stb
Egy támadófocit játszó csapatban a szélsővédők általában lubickolnak,és hamar beilleszkednek.
Ezek ellenére nagyon jó játékosnak tartom,de talán pihentetni kellene egy picit.Abban is biztos vagyok,hogy vmikor majd olyan teljesítményt nyújt majd,amiért szerződtettük.Kérdés az,hogy mikor.

Reméljük tartós lesz ez a formája!

Rivaldo-A Legnagyobb.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
már várom hogy láthassam a gólokat:D
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
egyebkent. a villareal is kellett ahoz hogy igy menjen a csapatnak..