2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nagyon örülön hogy rögögsz egyszer elmondhatnád hogy kellZIDANE10 írta:Nem is irok többet mert elég volt. De azt nem mondom hogy nem térek vissza fogok én még sokat itt rögögni az ISteni barca weboldalon!!
Látod megint saját magdnak mondasz ellent. Először leírod, hogy csak EGY pálda volt a FR-BRZ meccs, azt meg azt hogy "ott derült ki, ki is a ZSeni". Most akkor hogy is van? Egy meccsen nem jó RoniZIDANE10 írta:Midnenkinek van saját véleménye ezt aláirom. De akkro is miért van nektek ennyre nagy arcotok de várom majd azt amikro majd én röhögök rajtatok. Hidjétek el fogok is eljön majd az az diö. Nem tudom mit vagytok ugy oda mert beirtam a franci brasil meccset volt més sok meccs is. De ott legalább látszott az hogy ki is a ZSeni
Ja, az nagyon nagy volt.Rivaldo11 írta:Emlékeztek az elsőre? A sevilla ellen,mikor éjfélkor kezdődött a meccs.Reyes büntetőből lött gólját egyenlítette ki,valami brutálisan nagy lövéssel.
Azért is formált az egyik kezéből egy 5-öst, a másikból egy 0-át.dali írta:A Cseh komentátor szerint a Tegnapi gyönyörű gólja volt az 50-ik Barca mezben.Méltóan hozzá
FC Barcelona topicDrigo írta:Igen azért van a világon a Zidane-csel!Meg azon kívül is csinált szép dolgokat.Ronal.10 írta:Zidántol meg jó neked ha láttál trüköket sztem még senki nem látott.. dekázáson kivül
Ne legyetek már ennyire beszűkült agyuak.Nekem sem Zidane a kedvenc játékosom, de ezért nem vagyok ennyire csőlátású, bezzeg ha itt játszott volna...