Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kicsit eltévesztetted szerintem az örömködésed helyét, de amíg még így is a seggünket nézitek, tudod mit? belefér.Blanco írta:jo 8 barca szurkolo "barátaim"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sylvinho_ írta:Ezt magyarul is, én nem nagyon értem, hogy mit makogsz.sergi1989 írta:valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!sergi1989 írta:
valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
Ezt magyarul is, én nem nagyon értem, hogy mit makogsz.sergi1989 írta:valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
ozsimiki írta:Hát a helyedben nem örülnék annyira ilyen produkció láttánBlanco írta:hát remélem ma nem jol alszol egy real gyözelem miattVagy 1 reálosnak ennyi is elég
![]()
Hát a helyedben nem örülnék annyira ilyen produkció láttánBlanco írta:hát remélem ma nem jol alszol egy real gyözelem miatt
először ment át az a fallosz...Sylvinho_ írta: Bazeg, ahogy leírtam, egyből mennek Raúl góljával.És még Ők beszélnek a mákról....
Nemrég azt írtam,h az X nek örülnék a legjobban,mert mind2 csapattól akkor elhúzhatnánk,de mostmár azt mondom Győzzőn a ValenciaSylvinho_ írta:Én lennék a legboldogabb, ha nyernének, de figyeld meg, hogy ennyi marad a meccs.Boixos írta:nem kell "volnázni"![]()
így is nyerhet a valenkia, mert sokkal jobbak.
Bazeg, ahogy leírtam, egyből mennek Raúl góljával.És még Ők beszélnek a mákról....Sylvinho_ írta:Én lennék a legboldogabb, ha nyernének, de figyeld meg, hogy ennyi marad a meccs.Boixos írta:nem kell "volnázni"![]()
Én lennék a legboldogabb, ha nyernének, de figyeld meg, hogy ennyi marad a meccs.Boixos írta:nem kell "volnázni"![]()