Hát igen. Ráadásul nem ez az egyetlen eset, hogy már már szinte gyűlölettel beszélnek a Barcáról. Eleinte még azt hittem, hogy én vagyok a paranoiás, de aztán.....

Ne értsetek félre, nekem nem azzal van bajom, hogy a kommentátor esetleg reálos. De azért annyi hülyeséget ne mondjon, csak elfogultságból. Ott van a Horváth Feri pl. Őróla tudom, hogy reálos, de még egyszer nem hallottam rosszindulatú vagy túlzottan elfogult megjegyzéseket tenni a Barcát illetően. Ez a f

sz viszont aki a Villarreal elleni meccset közvetítette, hát... Gudhjonsen lefordul, de a védő elkésik és lendületből beletérdel a combjába. Gudi elterül. Riporterünk nem lát semmit. Gudit tisztán lerántják a 16-oson belül. riporterünk szerint ez nem 11-es. Gudit kiugratják a második félidőben, kimegy a kapussal szemben, elhúzza a labdát és begurítja a kapuba. A bíró les címén lefújja az akciót. Jön a lassítás, tisztán látszik, hogy nincs les, mert minimum egyvonal volt az indítás pillanatában. Riporterünk végignézi a lassítást, majd megszólal: öhöm, igen, ez LES! Iniesta pazar labdát kap. Guily, aki egyébként valóban előrébb van centerben igaz,rámozdul de köze nincs hozzá, az akció szempontjából teljesen passzív. Iniesta beemeli Gudinak, aki befejeli. A gól teljesen szabályos, a partjelző (helyesen) kivárt, hogy kihez kerül a labda és nem int. Riporterünk megszólal: Ez LES! És még ezt hallom fél órán keresztül. Áá erre nincs rászorulva a Barcelona. Iniesta az egyébként (most először)fantasztikusan játszó Zambrottától kapott passzból gyönyörű gólt lő kapásból. Riporterünk: ááááá ezt nem is így akarta..... Az első félidőben (0-0-nál) folyamatosan támadunk, járatjuk a labdát. Riporterünk: A Barca nem is játszik akkora fölényben, de hát ők a semmiből is képesek gólt rúgni. Mondja ezt, miközben gyakorlatilag egykapuzunk. ÁÁÁÁÁÁÁ HIHETETLEN! A Mallorca ellen dettó. De Farkas Norbi azért NÉHA mond jó dolgokat is, bár .....