De csak közben anyám feltartott....de lekoptattam.Érdekes miután Boixos amigo bemásolta RMFC-nek emlékeztetően az aláírását a madridistán egyből se köpni se nyelni nem blancó barátunk.
Aranylabda, FIFA Év Játékosa
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pedig a játékosok is benne voltak talpig,nagyon jól ellett nekik magyarázva hogy hányadik perc tájékán kell ellesni,színészkedni stb.Ráadásul fogadtak is rendesen főleg Buffon és Cannavaro aztán még kitudja...

in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Érdekes miután Boixos amigo bemásolta RMFC-nek emlékeztetően az aláírását a madridistán egyből se köpni se nyelni nem blancó barátunk.
A FIFA díj még remélem nem dönt el és beleszámít Ronnie mostani formája akkor talán meglesz!
A FIFA díj még remélem nem dönt el és beleszámít Ronnie mostani formája akkor talán meglesz!
in to exile
A Juventust nem Cannavaro miatt utálom hanem a focinak nevezett "izéjük" miatt.A Juve nem Cannavaro miatt lett az anti foci fellegvára...nem Cannavaro miatt volt bajnokin egyszer 3422 néző. Már régóta...akkor még Canna sehol sem volt....És nem Ő miatta lett ilyen ez a klub mert már a "sajtófocista" del piero és Villi-Vialli 96 -ban nyomták a szert.Cannát nem szerettem ....most a mi játékosunk és tisztelem őt.Én szerintem Etooo volt ebben az évben a kiemelkedő játékos,sajnálom hogy megsérült mert hiszem hogy Etooo val sem tudna a Barca megverni minket ma.Mivel hónapok óta nem játszik igy ez rányomta a béllyegét erre.De Canna nyert...örülök neki.Fölénnyel nyert és ezt elkell fogadni.Kitűnő védő és ebben az évben is kimagaslott a mezőnyből.
jóvan haggyukmá...
szegény kisebbségben is vállalja a véleményét, ez értékelendő...
más kérdés, hogy rossz helyen teszi, de teljesen jogosan...
és télleg nem értünk vele egyet!!!
:D:D
szegény kisebbségben is vállalja a véleményét, ez értékelendő...

más kérdés, hogy rossz helyen teszi, de teljesen jogosan...
és télleg nem értünk vele egyet!!!

-
- Llegenda del Barça
nézd, ha valaki nem anyázni, v más mocskolódás miatt jár ide, akkor miért ne mondhatná el a véleményét? tuti, h 0.000001 részével fog az itteni közösség nagy része egyetérteni, de ha normálisan történik a dolog, azzal semmi probléma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mi nem hadakozunk az aranylabda és Cannavaro ellen, éppen ezért irigyek sem vagyunk. Az a szomorú, hogy függetlenül a VB döntősök kilététől lehet tudni előre, hogy VB győztes lesz az aranylabdás. Már akkor "az nyeri meg és kész"! Nincs alternatíva! Szomorú az is, hogy nem veszed észre, hogy Thuram is kapja a magáét itt a fórumon, de mindegy...R.M.C.F írta:Az aranylabdára.Aki hadakozik ellene az irigy.De sok ember ilyen,nem kell ezen csodálkozni sem.
Ő nyerte meg és kész.Lehetne vitatni mindegyik évet akár....kinek-kinek ízlése szerint.
Canna nagy fölénnyel nyert.Nem volt kétséges a végeredmény.

-
- Capitá del Barça
Hát nem tudom, számomra elég osztásszagúnak tűnt az utóbbi két hsz.-e, de mindegy,. hisz te vagy a modi.Boixos írta:semmilyen fórumszabályt nem szegett meg RMCF, miért ne mondhatná el a véleményét? nem kötelező vele egyetérteni.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Capitá del Barça
Én elég durvának tartom, hogy egy madridista a Barcás fórumon ossza a népet, hogy miért vélekedünk úgy, ahogy.
Öcskös, kicsit fogd vissza magad, nem "otthon" vagy.
Öcskös, kicsit fogd vissza magad, nem "otthon" vagy.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.

-
- Llegenda del Barça
RMCF, lehet, h ismerős a fenti szöveg.A napjaim amióta a VILÁGCSALÓ-DOPPINGBAJNOK Juve visszakapta a pontjait nehezebben telnek.Sok bánat és szomoruság költözött hétköznapjaimba.
ennek a csapatnak az egyik alapemberét ünnepled itt igen nagy erővel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kedves R.M.C.F!
Mind a 317 hozzászólásod ilyen építő jellegű volt az euroBARCA-fórumon...?
Mind a 317 hozzászólásod ilyen építő jellegű volt az euroBARCA-fórumon...?

Az aranylabdára.Aki hadakozik ellene az irigy.De sok ember ilyen,nem kell ezen csodálkozni sem.
Ő nyerte meg és kész.Lehetne vitatni mindegyik évet akár....kinek-kinek ízlése szerint.
-
- aka Game90
16:22 - Predrag Mijatovic: "Maximális tisztelettel, de Barcelonában irigyek Cannavaróra! Számomra Cannavaro volt idén a világ legjobbja, ezt pedig demonstrálta az olasz válogatottban és a Real Madridban is." 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szerintem sem erdemelte meg Cannavaro!!!!
Eto'o kapta volna ha nem serult volna meg
Legszivesebben Ronnienak adtam volna.O az egyetlen mai focista aki tudja h a labda "kerek" es el is talalja.Messi a jovo de Ronnie a jelen

Eto'o kapta volna ha nem serult volna meg

-
- Llegenda del Barça
gyerekek, hagyjuk már ezt a "juvebundában kizárólag a moggi és giraudo volt az érintett, a többiek pedig tágranyílt szemekkel csodálkoztak, h mi ez az egész balhé, ami kirobbant" című történetet! cannavaro és sajnos thuram is, amellett, h valóban osztályon felüli védők, szanaszét faragták az ellenfél játékosait, rengeteg esetben a 16oson belül, amikor kussban maradt a bíró sípja. sajnálom, h nincs bennem akkora statisztikai lendület, mint RMCFben, mert lett volna mit jegyzetelni ezügyben. cannavaronak még lesgólja is volt, amit történetesen az ASR ellen fejelt, az anyja száját a fajtájának!
mivel nagyon szeretem az olasz focit, ezért meglehetősen sok meccsüket láttam, ahol még kívülállóként is brutális vérnyomásom lett a szemmel látható, teljesen nyílt csalások miatt, nem beszélve azokról a szitukról, amit mondjuk a Roma vagy a Chievo ellen műveltek.
szal, ha komolyan vennék a futball élvonalában ezt a "fairplay" stb dumákat meg transzparenseket, akkor a púposokat tényleg el kellett volna felejteni a díjazásnál. az már egy másik szégyen, h az az olasz válogatott, akiknek a háromnegyede szintén sáros volt, elindulhatott a vb-n, élükön az ügyben szintén érintett lippivel.
mivel nagyon szeretem az olasz focit, ezért meglehetősen sok meccsüket láttam, ahol még kívülállóként is brutális vérnyomásom lett a szemmel látható, teljesen nyílt csalások miatt, nem beszélve azokról a szitukról, amit mondjuk a Roma vagy a Chievo ellen műveltek.
szal, ha komolyan vennék a futball élvonalában ezt a "fairplay" stb dumákat meg transzparenseket, akkor a púposokat tényleg el kellett volna felejteni a díjazásnál. az már egy másik szégyen, h az az olasz válogatott, akiknek a háromnegyede szintén sáros volt, elindulhatott a vb-n, élükön az ügyben szintén érintett lippivel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Juve bundára visszatérve, ha jól emlékszem valamiféle bíróküldéses dolog volt a háttérben! Biztos, hogy egy megvett bíróval lejátszott meccsen is ugyanolyan elbírálás alá kell helyezni egy hátvéd teljesítményét, mégha nem is tudott róla? Szerintem nem. Sajnálom Cannavaro-t, de azért annyira nem, hogy aranygolyszlit kapjon!
Amúgy miért is ér többet a VB cím? Újabban támadó futball halála a VB. Mi sem igazolja jobban, hogy egy védő kapja az aranylabdát!
-
- Eurobarca Staff
Teljesen egyetértek!Ennek így nincs semmi értelme hiába nyert Cannavaro VB címet nem ő a legjobb de ebben az a szomorú, hogy ha Samuka nem sérül meg, akkor sem lett volna esélye, meg azért ott van Henry is...cps46 írta:De akkor a VB éveiben el kéne felejteni ezt a szavazásnak nevezett bohóckodást, mert ezek szerint az Aranylabda már júliusban eldől.
aki világbajnok lesz, az örüljön neki, de ez ne legyen egyenlő azzal, hogy rögtön ő a világ legjobb játékosa.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Ez így van: a VB cím mindennél többet ér. De akkor a VB éveiben el kéne felejteni ezt a szavazásnak nevezett bohóckodást, mert ezek szerint az Aranylabda már júliusban eldől.LG írta:Na de a bajnoságot meg a BLt nem lehet a VB-vel hasonlitani, még jo h többet számit, mind a 2 1ütt mit nem lehet fölfogni ezen
Ui: viszont szvsz VB címet nyerni könnyebb, mint BL-t (leszámítva, hogy csak 4 évente van). 1 BL győzelemért sokkal többet kell szenvedni, szinte egész évben úgy kell játszani, hogy 1 hiba bármikor végzetes lehet. Ezért én úgy gondolom, hogy aki világbajnok lesz, az örüljön neki, de ez ne legyen egyenlő azzal, hogy rögtön ő a világ legjobb játékosa.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Na de a bajnoságot meg a BLt nem lehet a VB-vel hasonlitani, még jo h többet számit, mind a 2 1ütt mit nem lehet fölfogni ezencsoho írta:Namost egy pillanat! Ha életműdíjat adunk, akkor kapja Zizou, sőt, ha vébéaranylabdát adunk, talán még akkor is. DE ne haragudjatok, ez az éves teljesítményért jár!! A vébéért mindenki megkapta a vébén a saját kis díját - ha jól tudom, cannavaro lett a vébé legjobb védője. Ezen kívül mit csinált: belekeveredett egy bundabortányba csapatával, majd elhyagta a süllyedő hajót, és "csekély" összegért, amit zsebre vágott, egy kirakatcsapatba igazolt. Elismerem, hogy jó védő, de ez még nem ér aranylabdát. Azért nem, mert ez egy éves díj, amibe beleszámít a nemzeti bajnokság, (miből őt és csapatát kizárták, a barca ellenben megnyerte), és a nemzetközi klubtorna - ebben a kategóriában a legrangosabbat pedig talán mindenki tudja körünkből hogy ki birtokolja...

Akkor összetévesztetted valakivel....Ő egy kopasz,nem túl magas védő...
és hozzánk igazolt a Real Madridba.
és hozzánk igazolt a Real Madridba.