Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez értelmes hozzászólás!LG írta: Pfffffffffff...
Pfffffffffff...Rapika írta:Az Ágyúsok érdeklődnek Király után
London, január 11., 21.00 Arsene Wenger figyeli a magyar kapust.
Király Gábor ügynöke megerősítette, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Crystal Palace-ban védő ügyfele iránt. A Palace-ban biztos kezdő Király alapemberré vált, Gunnar Grynner ügynök szerint a teljesítményére a kapust kereső Arsene Wenger is újra felfigyelt.
- Még nincs hivatalos kapcsolatfelvétel, de tudjuk, hogy egy ideje figyelik Gábort - mondta Grynner a Sky-nak. - Azt nem hiszem, hogy januárban történne változás, de annál inkább bízom benne, hogy a nyáron igen. Gábort nem csak az Arsenal figyeli, négy-öt klub is érdeklődik, de ebben a szakaszban még felesleges konkrétumokba bocsátkozni.
Azonnal mennék a helyébe,nehogy úgy járjon mint 3 éve a Milannal.Rapika írta:Az Ágyúsok érdeklődnek Király után
London, január 11., 21.00 Arsene Wenger figyeli a magyar kapust.
Király Gábor ügynöke megerősítette, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Crystal Palace-ban védő ügyfele iránt. A Palace-ban biztos kezdő Király alapemberré vált, Gunnar Grynner ügynök szerint a teljesítményére a kapust kereső Arsene Wenger is újra felfigyelt.
- Még nincs hivatalos kapcsolatfelvétel, de tudjuk, hogy egy ideje figyelik Gábort - mondta Grynner a Sky-nak. - Azt nem hiszem, hogy januárban történne változás, de annál inkább bízom benne, hogy a nyáron igen. Gábort nem csak az Arsenal figyeli, négy-öt klub is érdeklődik, de ebben a szakaszban még felesleges konkrétumokba bocsátkozni.
Inkább csak Bojinov!PetI írta:6 mill. font volt (9 000 000 euró) Morientes ára.LG írta:6milka euro vagy fontEnrique írta: Néztem én is...
Meg vannak buggyanva madridban a vezetők...![]()
De mi miért nem moccantunk rá??![]()
![]()
Sztem min1, ígyisugyis kevés.![]()
Ha rámozdultunk volna, tolunk biztos nem ennyit kértek volna...![]()
Nem baj, majd jön hozzánk Bozsinov meg Iaquinta!
6 mill. font volt (9 000 000 euró) Morientes ára.LG írta:6milka euro vagy fontEnrique írta:Néztem én is...Boixos írta:na, úgy néz ki, leesett a moro a 'poolnak 4 évre, 6 milkóért. és ahogy így elnézem, gerrard maradt.
![]()
6.3 M L - köbö 9 M €LG írta:6milka euro vagy fontEnrique írta:Néztem én is...Boixos írta:na, úgy néz ki, leesett a moro a 'poolnak 4 évre, 6 milkóért. és ahogy így elnézem, gerrard maradt.
![]()
6milka euro vagy fontEnrique írta:Néztem én is...Boixos írta:na, úgy néz ki, leesett a moro a 'poolnak 4 évre, 6 milkóért. és ahogy így elnézem, gerrard maradt.
De mi miért nem moccantunk rá??
Néztem én is...Boixos írta:na, úgy néz ki, leesett a moro a 'poolnak 4 évre, 6 milkóért. és ahogy így elnézem, gerrard maradt.
6-án mág nem volt (nekem) 100%...Rapika írta:Enrique!Enrique írta:Sztem várjunk még azzal a 100%-kal...boggabor írta: hat en Solarira is aszt hittem, hogy 100%, de a Marca szerint igen es a River oldala szerint is
Már biztos olvastad itt az eurobarcán is...
Maxiről-egyenlőre-lemondhatunk!
sajnos,bár kölcsönbe tuti nem engedték volna el hozzánk.Rapika írta:Enrique!Enrique írta:Sztem várjunk még azzal a 100%-kal...boggabor írta: hat en Solarira is aszt hittem, hogy 100%, de a Marca szerint igen es a River oldala szerint is
Már biztos olvastad itt az eurobarcán is...
Maxiről-egyenlőre-lemondhatunk!
Enrique!Enrique írta:Sztem várjunk még azzal a 100%-kal...boggabor írta:hat en Solarira is aszt hittem, hogy 100%, de a Marca szerint igen es a River oldala szerint isEnrique írta: Honnan tod?100%??
Sztem várjunk még azzal a 100%-kal...boggabor írta:hat en Solarira is aszt hittem, hogy 100%, de a Marca szerint igen es a River oldala szerint isEnrique írta:Honnan tod?boggabor írta:Maxi Lopez a Benficaba igazolt errol is lemaradtunk hietetlen mit csinalnak a nagy okosok meg Gaspar is hamarabb tudott donteni100%??
hat en Solarira is aszt hittem, hogy 100%, de a Marca szerint igen es a River oldala szerint isEnrique írta:Honnan tod?boggabor írta:Maxi Lopez a Benficaba igazolt errol is lemaradtunk hietetlen mit csinalnak a nagy okosok meg Gaspar is hamarabb tudott donteni100%??
hamarabb és szarabbul.boggabor írta:Maxi Lopez a Benficaba igazolt errol is lemaradtunk hietetlen mit csinalnak a nagy okosok meg Gaspar is hamarabb tudott donteni