En is ebben bízom!Boixos írta:a henke vissza fog jönni. törték már darabokra a szárát, utána uefa kupa döntőbe vitte a celticet. fog még ő sok örömet okozni, az tuti.
Henrik Henke Larsson
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Lesznek még jó meccei a Barcában.LG írta:Bizony!!! De lehet, h lejárt az ideje...1 ilyen sérulés után nemtudni, h hogy tér vissza. En még nagy dolgokat várok tole!Zsolti írta:ja ja.Boixos írta: bizony ám! és azért amikor a celtic ment az uefa-kupában, akkor is kettesével köszönt, és az már nem a tré skót bajnokság volt.
Bizony!!! De lehet, h lejárt az ideje...1 ilyen sérulés után nemtudni, h hogy tér vissza. En még nagy dolgokat várok tole!Zsolti írta:ja ja.Boixos írta:bizony ám! és azért amikor a celtic ment az uefa-kupában, akkor is kettesével köszönt, és az már nem a tré skót bajnokság volt.Zsolti írta:Ja,de Henke attól függetlenül még nagy zsugás.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Larsson 3 gólja: Sevilla, Mallorca, Numancia
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ja ja.Boixos írta:bizony ám! és azért amikor a celtic ment az uefa-kupában, akkor is kettesével köszönt, és az már nem a tré skót bajnokság volt.Zsolti írta:Ja,de Henke attól függetlenül még nagy zsugás.Barcaforever írta: Igazad van mert a híres skót bajnokság a CElticből és a Rangersből áll.A többi + egy Nb2-es szintű csapatok ahogy láthattuk a Fradi - Hearts meccset.
-
- Llegenda del Barça
bizony ám! és azért amikor a celtic ment az uefa-kupában, akkor is kettesével köszönt, és az már nem a tré skót bajnokság volt.Zsolti írta:Ja,de Henke attól függetlenül még nagy zsugás.Barcaforever írta:Igazad van mert a híres skót bajnokság a CElticből és a Rangersből áll.A többi + egy Nb2-es szintű csapatok ahogy láthattuk a Fradi - Hearts meccset.Boixos írta:asszem pont annyit. de szokták mondani azt a közhelyet, h vannak olyan zsugások, akikben mindig benne van a gól. na a henke pont ilyen. a celticben kettesével nyomta (monnyuk nem ugyanaz a két bajnokság).
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ja,de Henke attól függetlenül még nagy zsugás.Barcaforever írta:Igazad van mert a híres skót bajnokság a CElticből és a Rangersből áll.A többi + egy Nb2-es szintű csapatok ahogy láthattuk a Fradi - Hearts meccset.Boixos írta:asszem pont annyit. de szokták mondani azt a közhelyet, h vannak olyan zsugások, akikben mindig benne van a gól. na a henke pont ilyen. a celticben kettesével nyomta (monnyuk nem ugyanaz a két bajnokság).
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Igazad van mert a híres skót bajnokság a CElticből és a Rangersből áll.A többi + egy Nb2-es szintű csapatok ahogy láthattuk a Fradi - Hearts meccset.Boixos írta:asszem pont annyit. de szokták mondani azt a közhelyet, h vannak olyan zsugások, akikben mindig benne van a gól. na a henke pont ilyen. a celticben kettesével nyomta (monnyuk nem ugyanaz a két bajnokság).
-
- Llegenda del Barça
asszem pont annyit. de szokták mondani azt a közhelyet, h vannak olyan zsugások, akikben mindig benne van a gól. na a henke pont ilyen. a celticben kettesével nyomta (monnyuk nem ugyanaz a két bajnokság).
PUYOL-XAVI-INIESTA
Télleg, bocsi...a lényegen nem váltosztat.Zsolti írta:na ugye?Futo'o Balázs írta:Erre céloztam én is finoman Deco az Espanyol ellen lőtte azt a megpattanótCharlie írta: Larsson volt,egy fejes góllal,1-0ra nyertünk a nyolcvan valahanyadik percben!
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
na ugye?Futo'o Balázs írta:Erre céloztam én is finoman Deco az Espanyol ellen lőtte azt a megpattanótCharlie írta:Larsson volt,egy fejes góllal,1-0ra nyertünk a nyolcvan valahanyadik percben!Futo'o Balázs írta: ??? Biztos vagy te ebben
C.

-
- Barça B
Erre céloztam én is finoman Deco az Espanyol ellen lőtte azt a megpattanótCharlie írta:Larsson volt,egy fejes góllal,1-0ra nyertünk a nyolcvan valahanyadik percben!Futo'o Balázs írta:??? Biztos vagy te ebbenLG írta: A Deco volt!
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
nemnem Deco az Espanyol ellen Verte az egyetlen gólt!Larsson pedig szögletből fejelt a numancia ellen.Azon a meccsen,amikor megsérült Edmilson.LG írta:A Deco volt!Zsolti írta:na ja.pölö amikor megmentett minket a Numancia ellen.LG írta:Larsson képes a semmibol golt rugni, o hiányzik, o 1 golminátor! Mindig is szerettem, s mikor végre a kedvenc csapatomba igazol...tessék!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
Larsson volt,egy fejes góllal,1-0ra nyertünk a nyolcvan valahanyadik percben!Futo'o Balázs írta:??? Biztos vagy te ebbenLG írta:A Deco volt!Zsolti írta:na ja.pölö amikor megmentett minket a Numancia ellen.
C.
-
- Barça B
??? Biztos vagy te ebbenLG írta:A Deco volt!Zsolti írta:na ja.pölö amikor megmentett minket a Numancia ellen.LG írta:Larsson képes a semmibol golt rugni, o hiányzik, o 1 golminátor! Mindig is szerettem, s mikor végre a kedvenc csapatomba igazol...tessék!!!
A Deco volt!Zsolti írta:na ja.pölö amikor megmentett minket a Numancia ellen.LG írta:Larsson képes a semmibol golt rugni, o hiányzik, o 1 golminátor! Mindig is szerettem, s mikor végre a kedvenc csapatomba igazol...tessék!!!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
na ja.pölö amikor megmentett minket a Numancia ellen.LG írta:Larsson képes a semmibol golt rugni, o hiányzik, o 1 golminátor! Mindig is szerettem, s mikor végre a kedvenc csapatomba igazol...tessék!!!
Larsson képes a semmibol golt rugni, o hiányzik, o 1 golminátor! Mindig is szerettem, s mikor végre a kedvenc csapatomba igazol...tessék!!! 

Larsson hiányzik a legjobban, a játékán nem látszik a kor!