Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én meg azt mondom, hogy az első MÁSODPERCTŐL fogva támadni kell, gólokat rúgni, nem visszaállni egy pillanatra sem.Los Banditos írta:Az első 20 percben csak finoman 1-2 kapuralövéssel aztán utánna támadni rendesen elhetőleg még félidő elött belönni 1 gólt és akkor baj nemlehet.
Iniesta az első félidőben mindig alszik, észrevehetetlen. Legalábbis az utóbbi mérkőzéseken.Bodi írta:Nem akarok kötözködni,de láttál te mostanában Barca meccset?
A legjobb formában lévő játékosunk Andres Inista,talán nem kéne őt kihagyni a csapatból.
Nekem Xavi a kedvenc játékosom,de mindenki látja,hogy Iniesta sokkal jobb formában van.
Egyébként én Giuly-t raknám a kispadra és játsszon egyszerre Edmilson,Xavi,Deco és Iniesta!
Tökéletesen egyetértek ezzel a kezdővel. Aztán a 2. félidőben jöhet az erősítés Iniesta és Ezquerro személyében.Los Banditos írta:Holnap ilyen ekzdőt küldenék ki
---------------Valdés---------------
----------Puyol--Márquez----------
--Zamb-----------------------Gio---
--------------Edmílson--------------
----Xavi--------------------Deco---
---Giuly-----Guddy------Ronaldi--
Mindjárt megy fel a hírek közé.Los Banditos írta:Holnapra keretet tud vki mondnai?
Szerintem inkább a jobbhátvéddel fog többet talákozni Ronnie, bár általában mindig középre cselezi magát Ron, tehát pár alkalommal találkozni fog Naldóval, de ő kemény bekk és nem fogja nagyon engedni ficánkolni honfitársát, de én se lennék Naldo helyébennoname írta:Ott van Roni, aki úgy tűnik visszanyerte a régi formáját, Guddy egyre jobban teljesít...Szóval nem lennék Naldo helyében.Los Barrachos írta:Ha Naldót lefoglalja valaki, akkor átjáróház lesz a védelmük.
Ott van Roni, aki úgy tűnik visszanyerte a régi formáját, Guddy egyre jobban teljesít...Szóval nem lennék Naldo helyében.Los Barrachos írta:Ha Naldót lefoglalja valaki, akkor átjáróház lesz a védelmük.
Ott a pont. Én is pont erről beszélek, hogy ez a pályán dől el, és nem a futballszurkolók (összességében hovatartozástól függetlenül) fejében. Szerintem 10 emberből 8 azt mondaná, hogy mi jutunk tovább, és én is ebben bízok, de láttam én már falon pókot...Mental_Theo írta:Nem lesz ez Sétagalopp. ők is nagyon készülnek. ha meg a félidőig nem rúgunk gólt (Eto'o és Messi nélkül nem lesz nehéz) akkor egy kontrából rughatnak, sőt találhatnak egyet szögletből,fejesből,mivel magasak. akkor aztán baj lesz