player10 írta:Én nem értem miröl beszéltek, mert lehet, hogy én nem figyelek eléggé, de a Horváth Feri biztos nem Madrid-drukker...Figyejjétek csak meg, mindig arról a csapatról beszél szépen, amelyik szépen is játszik, na....vasárnap csapatunk katasztrófálisan teljesített, és Silvianus, ha engem kérdezel már a 10. percben tudni lehetett, hogy kikapunk...
Ráadásul a különbség is valós volt, bár nekik minden összejött, míg nekünk semmi...pluszban az 1. góljuknál Rocky lesen volt, a 2-0-nál meg nem kaptunk tizit, amikor Reina elhúzta Eto'o lábát.
A lényeg, Srácok én ugyanúgy vérbeli Barca-drukker vagyok, mint itt mindenki(...remélem), és nézem is az összes Barcelona-meccset, de egyszer sem éreztem úgy, hogy H.F. ellenünk van. Söt, hogyha figyelitek, néha fel lehet fedezni, hogy az oldal rendszeres látogatója, mégha csak munkahelyi-kötelességböl is.
...viszont, aki nézte madridi derbit, az tudja, hogy GUNDEL TAKÁCS GÁBOR egy eszméletlenül elfogult REAL-DRUKKER. Na rajta tényleg kiakadtam, dicséri azt a csapatot, amelyik egész meccsen összesen 3-szor lö kapura, jó, hogy mind a 3 bement, de aki látja, az tudja, hogy mekkora mázlija volt a Realnak. Annak a gárdának, amelyiknak 20 támadó felfogású játékosa van a keretében, és mégis egész meccen védekezik, és a 20-80 perc között semmit sem focizik, nem lép át az ellenfél térfelére, és akkor jön: "Igen, ez a Real Madrid!!!"...........a legidegesítöbb mégis az volt, hogy amikor - a játékosként általam is hatalmasra tartott, de mindig is elképesztöen unszimpatikus - Zidane akkora luftot rúgott, mint egy ház, és GUNDEL kitalálta, hogy direkt volt...elképesztö, szerintem soha nem focizott még. Teljesen el van tévedve: minden ember (focista) hibázhat, még Zidane is...
Nem tudom ki ért velem egyet, de én tartom, hogy Horváth Ferenc az egyik legjobb magyar sportriporter, akinek közvetítéseivel semmi gond nincs.....annyi igaz, hogy nem elfogulatlan: azt dícséri, aki szépen, gyorsan, támadva játszik. Na, kérdem én: hogy játszottunk mi vasárnap?!?!?!
Teljesen egyetértek! Nincs itt semmi gond a Horváth Ferivel. Az meg külön öröm, hogy végre az összes meccset közvetítik!
Hajrá Barca!