Szép volt,köszönjük Gudjohnsen!

ja úgy van pontosanLos Barrachos írta:De néha lehet lazítani, ha az asszony nem figyel.
Persze technikás, de az oroszok utána elrontották...Vikke írta:Ja és, hogy Eidur nem lenne teknikás. Egy gólja, igaz 7 évvel ezelőttről...
http://www.youtube.com/watch?v=LxhMXgW70nM
Hát én ehhez hasonlókat várnék tőleVikke írta:Ja és, hogy Eidur nem lenne teknikás. Egy gólja, igaz 7 évvel ezelőttről...
http://www.youtube.com/watch?v=LxhMXgW70nM
Természetesen nem akarok vitatkozni a szavaitokkal,mert teljesen igazatok van,de olyat már a szezon legelején is csinált,h kiállítás róla+gólt is szerzett,tehát valamilyen szinten akkor is hasznos volt,de ami szintén nagyon fontos,és ti már említettétek is,h most végre az Összjátékból is jobban,"elvárhatóbban" kiveszi a részétSilvanus írta:Szerintem nagyon jól megfogalmaztad. Guddy sosem lesz Eto'o, sosem lesz aranylabdás, nem fog trükközni, nem fog olyan gólokat lőni, mint Ronaldinho (pl.: tegnap), DE! De azzal, amit tegnap csinált nagy kedvenc lehet hosszú távon Barcelonában. Ha jól, hasznosan játszik, kiveszi a részét a csapatjátékban, jó passzokat ad, kiharcol pár 11-est, piros lapot, és ráadásul még néha-néha be is talál, akkor nagyszerű jövő vár rá!!!Dos Santos írta:Fejelt egy gólt, összehozott egy tizenegyest és VÉGRE az ÖSSZJÁTÉKból is kivette a részét.Így tudja igazán elfogadtatni magát a szurkolókkal.GO GUDJOHNSEN
Szerintem nagyon jól megfogalmaztad. Guddy sosem lesz Eto'o, sosem lesz aranylabdás, nem fog trükközni, nem fog olyan gólokat lőni, mint Ronaldinho (pl.: tegnap), DE! De azzal, amit tegnap csinált nagy kedvenc lehet hosszú távon Barcelonában. Ha jól, hasznosan játszik, kiveszi a részét a csapatjátékban, jó passzokat ad, kiharcol pár 11-est, piros lapot, és ráadásul még néha-néha be is talál, akkor nagyszerű jövő vár rá!!!Dos Santos írta:Fejelt egy gólt, összehozott egy tizenegyest és VÉGRE az ÖSSZJÁTÉKból is kivette a részét.Így tudja igazán elfogadtatni magát a szurkolókkal.GO GUDJOHNSEN
Hy!Vikke írta:Eidur nem utál minket, szerintem csak Josét... De Őt én is, úgyhogy egyetértek vele.Game90 írta:Ez a kép nagyon jó![]()
![]()
![]()
Gallassal alapíthatna egy ,,Utálom a Chelsea-t" klubbot![]()
Amúgy remélem nem "ejdúr"-nak ejtitek a nevét, mint a kommentátorok!
Helyesen: "Ájdhür" (A 'd' a father, mother szó 'th'-jával egyezik)