2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szezon előtt is mindenki igy állt hozzá, aztán gyorsan jött is az ébredés..Amikor mindeki 1ben volt, akkor sem ment tul jol a szekér, és volt 1 nagyon nagy [auto_cenzúra] a Sevillátol is. Ovatosan az ilyen kijelntésekkel. Én is bizom a csapatban, és ugygondolom, megnyerhetjük a BLt, de nem lex sima, 1átalánBízom a csapatban, és ennél már csak jobban játszhatunk! Ha eddig kihúztuk valahogy eto, messi, stb nélkül, akkor ha visszajönek, ráálunk a pályára. Vagyis hengerelni fogunk.
Bízom a csapatban, és ennél már csak jobban játszhatunk! Ha eddig kihúztuk valahogy eto, messi, stb nélkül, akkor ha visszajönek, ráálunk a pályára. Vagyis hengerelni fogunk.Aprieto írta:Tibi1982 írta:Na az van, hogy lehet rendelni a következő bajnoki címet, és bl győzelmet ünneplő pólót.
Ezt a BL-t megnyertük. Simán.
Visca el Barca![]()
Adj már egy keveset az önbizalmadból. Korántsem nyertünk még SEMMIT... a játékunk láttán ilyen magabiztosnak lenned... hát
Tibi1982 írta:Na az van, hogy lehet rendelni a következő bajnoki címet, és bl győzelmet ünneplő pólót.
Ezt a BL-t megnyertük. Simán.
Visca el Barca
Nem kellen így összekapni semmiségen.LG írta:Akkor valoszinü, h nem nézel focit, vagy nézel, csak [khm.] értex hozzábigChris írta:LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
![]()
Ha már most a legjobbak mi lesz ha télen még igazolnak is?
Ezt nyugodtan írhattad volna a humor topicba, rég nevettem ilyen jót.AMugy nem vigyorognál, mert jelenleg a Lyon a legjobb csapat, 1értelmü. Rég nevettél ilyen jot
Ne is legyen ennél nagyobb örömöd
Miért, a többiekbigChris írta:A Lyon egy jó csapat, de a legjobb 16 között minimum 3 csapat van amelyik szó nélkül kiejtené.
Európa legjobb csapata...álmaidban. Az élklubok közül egyedül a Realt győzték le, ők mostanában elég messze vannak Európa legjobbjaitól.
Majd elfelejtettem, a bivalyerős francia bajnokságban edződnek hétről hétre.
Akkor valoszinü, h nem nézel focit, vagy nézel, csak [khm.] értex hozzábigChris írta:LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
![]()
Ha már most a legjobbak mi lesz ha télen még igazolnak is?
Ezt nyugodtan írhattad volna a humor topicba, rég nevettem ilyen jót.