Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért lassan a testtel. Xavi meg sem közelíti Decot??????lionelmessi19 írta:Hát öregem, nem akarnálak a világért sem megsérteni, de neked nincs szemed a focihoz. (legalább is ezek szerint)Balinho írta:Hogy Iniesta vagy Xavi??? szerintem mind2 egyszerre. Sokan meg fogtok szólni ezért, de én Decot hagynám ki! Én mindkettejüket jobb játékosnak tartom a portugálnál!!!
Deco szerintem a világ legjobb támadó középpályása.
Ezzel sokan vitatkozhatnak, de a nagytöbség nem fog, mert ők is ugy látják mint én.
Iniesta jobb fomában van, de közel sem jobb.
Xavi meg se tudásban, se formában nem közelíti meg őt.
Szóval ha félretennéd a személyes érzelmeidet, szerintem belátnád a dolgot.
Igen.huevos írta:(memória hiány.... madridban velük hármójukkal álltunk fel?)
Hát öregem, nem akarnálak a világért sem megsérteni, de neked nincs szemed a focihoz. (legalább is ezek szerint)Balinho írta:Hogy Iniesta vagy Xavi??? szerintem mind2 egyszerre. Sokan meg fogtok szólni ezért, de én Decot hagynám ki! Én mindkettejüket jobb játékosnak tartom a portugálnál!!!
Na Deco lenne az utolso, akit kihagynák a csapatbolBalinho írta:Hogy Iniesta vagy Xavi??? szerintem mind2 egyszerre. Sokan meg fogtok szólni ezért, de én Decot hagynám ki! Én mindkettejüket jobb játékosnak tartom a portugálnál!!!
Vagy ha Deconak muszáj játszania, akkor játsszon vagy Xavi v. Ini védekező kpt. (tavaly is sokszor előfordult h Ini ott játszott és nagyon ment) Xavi labdabiztonsága, labdatartása nagyon kell a játékstílusunkhoz! Deco sok labdát veszít!
A védekező kp-ink meg...
Edmilson minden meccsében benne van hogy megsérül (fél évekre) ezért nem rakja magát oda annyira
Motta minden meccsében benne van hogy kiállítják.
hát ez azért vitaképes kijelentés.LG írta:Sztem meg Xavi soha nem volt olyan jo mint Iniesta, sérülés ide v. oda.
Szo mi szo jelenleg sokkal nagyobb potencial van benne mint Xavi-ban, de a mesternek ido kell mig helyre jon serulesebol :DDsasi1 írta:Ha Iniesta ezt a szintet tudja tartani, amit mostanában csinál, szegény Xavi csak csere lehet.......... Nagyon tud ez a gyerek !