Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen!sajnos nem...de eljön még az én időm és egyszer ugyis magyar válogatott leszek!(remélem)!Én anno megszavaztam, és Marci is (öcsém), de sajnos nem mindenki gondolkodik így......
Hát én is remélem h egyszer ott fogtok látni,ha rajtam mulik akkor látni is fogtok!csak hinni kell benne és akkor minden sikerülhet!Csak igy tovabb XaviMessifan én is megprobálkoztam a kajakkal iden nyáron már hajtos edzeseket is kuldtem de abba maradt mert azt sem birta a hátam:(
Visca el XaviMessifan remelem latunk majd a TVben!
Én anno megszavaztam, és Marci is (öcsém), de sajnos nem mindenki gondolkodik így......XaviMessifan írta:Köszi!Marci írta:Ez nem semmi! Mondjuk ha van rá mód, legyél magyar válogatott!XaviMessifan írta:kajakban már 3x országos bajnok lettem és serdülő válogatott oszlopos tagjává nőttem ki magam,igazmég nemzetközi versenyre még nem jutottam ki koromnál fogva,de ami késik az nem múlik!
Nát magyar válogatott csak akkor lehetnék ha megszavaztátok volna a kettős állampogárságot nekünk...![]()
De nem baj!Jövöre mék szegedre tanulni és majd ott kajakozok és ha minden jól megy majd egyszer fölveszem az állampolgárságot
Nah 18 évesen 175 cm.Így is elverek mindenkit az osztályban, szal nem számít a méret.Game90 írta:16 évesen nem rossz az a 196 cmSok túrórudit szigorúan Norbi-féle
és főzeléket ettél biztos
![]()
![]()
Én is 16 vagyok és kb 186-8 cmszóval én se panaszkodhatok
![]()
Köszi!Marci írta:Ez nem semmi! Mondjuk ha van rá mód, legyél magyar válogatott!XaviMessifan írta:kajakban már 3x országos bajnok lettem és serdülő válogatott oszlopos tagjává nőttem ki magam,igazmég nemzetközi versenyre még nem jutottam ki koromnál fogva,de ami késik az nem múlik!
30Mr. Master írta:hajjaj, én meg a magam kis 16 évével és 30 centijével elég rendesen a sor végén állok...![]()
![]()
Ez nem semmi! Mondjuk ha van rá mód, legyél magyar válogatott!XaviMessifan írta:kajakban már 3x országos bajnok lettem és serdülő válogatott oszlopos tagjává nőttem ki magam,igazmég nemzetközi versenyre még nem jutottam ki koromnál fogva,de ami késik az nem múlik!