Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyenlőre nincs mit tenni,de tesztem azt a bajnokág végére,3/4-ére már nem lesz csak egy sérült,ha minden összejön,és egy remek hajrával sok ponttal nyerhetnénk.Egy csatár meg tényleg nagyon kéne.Boixos írta:igazad van, és fogunk is, ha minden igaz. remélem, még ebben a világkorszakban meg is tudjuk, h kikről van szó!aky01 írta:De ehhez nekünk is kellene megérzésem szerint igazolni!!!Nemtom ti h vgytok vele de én nem érzem halálbiztosnak oleguert,damiat,sylvinhot...A többiek kiválóak,tényleg!!!![]()
Forever FCB
egyébként oleguer, damiá és még a sylvinho is csak csereemberek egyelőre, a heveny játékoshiány miatt szerepelnek egy sorral feljebb.
igazad van, és fogunk is, ha minden igaz. remélem, még ebben a világkorszakban meg is tudjuk, h kikről van szó!aky01 írta:De ehhez nekünk is kellene megérzésem szerint igazolni!!!Nemtom ti h vgytok vele de én nem érzem halálbiztosnak oleguert,damiat,sylvinhot...A többiek kiválóak,tényleg!!!![]()
Forever FCB
ahhoz nekik nem csak a gravesent kéne megvenniük, hanem még plusz húsz embert, és ezt a jóllakott, belassult brigádot elzavarni a p....ba. ez pedig, tudjuk jól, nem lesz meg.Charlie írta:De elő ne merjen az fordulni hogy ők előznek meg minket...Boixos írta:tavaly megvette a margit a bekkemet is, sőt még odavitték az owent is, mégis beelőztük őket a végére, 1000 pont hátrányból. most is ennyit fogunk rájukverni, ha minden a legjobban alakul.
C.
De elő ne merjen az fordulni hogy ők előznek meg minket...Boixos írta:tavaly megvette a margit a bekkemet is, sőt még odavitték az owent is, mégis beelőztük őket a végére, 1000 pont hátrányból. most is ennyit fogunk rájukverni, ha minden a legjobban alakul.
Az a 13,"csak" 7!Lujo írta:Kérdem én: Miért baj az, ha a RM játékost igazol? Sokszor hallottam itt ősszel, hogy majd arra fogja a sajtó, hogy a CSAPAT megnyerte a bajnokságot, hogy rossz volt a RM és a Valencia is. Tessék. Most lesz egy jó RM, megfelelő ellenfél lesz remek csapatunk számára. Egyébként meg a sorsunk a mi kezünkben van és ha 13 pontos előnyről elvesztenénk velük szemben a bajnokságot, hát bizony fáj , de azt kell mondanom, hogy nem is érdemelnénk meg.
Sajnos nem! Az Everton holnap is beszámolt róla, hogy már a szerződést is odarakták a kopasz alá.Charlie írta:Állítólag Gravesen a reálé!Holnap úgyis cáfolja majd az Everton![]()
C.
Hívták oda.(mikor Dida még [auto_cenzúra] volt)aky01 írta:miért mi volt a milánnal,én nem emlékszem rá?
Persze, ahol Lehman csere, ott Király kezdo lessz! Na...Rapika írta:LG képzeld,kilehet emelkedni a szürke bajnokságból is!Enrique írta:Nemhogy örülne neki..redlions írta: Hát ez értelmes hozzászólás!![]()
![]()
Sevcsenkóra se pfff-ögtek,mikor szóba hozták a milannal fiatal korában!![]()
Úgy fel tudnak ilyen megjegyzésekkel b***ni!![]()
Majd az orosz csapatánál is bekövetkezik az a bizonyos hullámvölgy...Rapika írta:Úgy legyen!Zsolti írta:Kááár akkor idén nem lesz bajnok.Sebaj,majd jövőre.Rapika írta: Az a valószínű,hogy nyáron veszik meg!
Ezt assszem a menedzsere mondta!
Én is az Arsenalnak szurkolok!
De elég nagy a hátrány!
Úgy legyen!Zsolti írta:Kááár akkor idén nem lesz bajnok.Sebaj,majd jövőre.Rapika írta:Az a valószínű,hogy nyáron veszik meg!Zsolti írta:Királynak alapból oda kellett volna igazolnia,hogy idén bajnok legyen az ágyúsokkal....remélem még a télen megveszik.
Kááár akkor idén nem lesz bajnok.Sebaj,majd jövőre.Rapika írta:Az a valószínű,hogy nyáron veszik meg!Zsolti írta:Királynak alapból oda kellett volna igazolnia,hogy idén bajnok legyen az ágyúsokkal....remélem még a télen megveszik.
Az a valószínű,hogy nyáron veszik meg!Zsolti írta:Királynak alapból oda kellett volna igazolnia,hogy idén bajnok legyen az ágyúsokkal....remélem még a télen megveszik.
LG képzeld,kilehet emelkedni a szürke bajnokságból is!Enrique írta:Nemhogy örülne neki..redlions írta:Hát ez értelmes hozzászólás!LG írta: Pfffffffffff...![]()
![]()