Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És a cikkben említett Morpheus sztetek van olyan jó? mert én a "macit" használom és semmi bajom nincs vele, 99%-ban megvan minden amit akarok (zene, külföldi). Mondjuk én régebbi verziójút használok(már sztem van egy éves is, remélem abban még nincs meg ez a "féreg"). Vagy ismertek a bearsharehez hasonló, más, jó, ilyenfajta programot?
Nem tudtam, hogy úgyis le lehet tölteni a videókat, csak emlékeztem, hogy egyszer vki ajánlott itt egy ilyen addont... de jó hogy letöltöttem, mert metacaferól, meg googlevideo-ról meg stb. le lehet vele szedni a videókat.Perrero írta: nem eccerübb ha regisztrálsz ingyér
https://addons.mozilla.org/firefox/2390barca99 írta:Meg tudná valaki mondani mi annak a Firefox-addonnak a neve amivel le tudom tölteni a Youtube-os videokat?
TV-t tudok :eurosport és sport 1!!Vito írta:meg tudnátok mondani, hogy hol tudnám online követni a sorsolást???
az UEFA.com-on nem találok linket hozzá...
jah, nem gondoltam, hogy a csapatokra gondolszrobertfcb írta: köszi közben megtaláltam, ha valakit érdekel:
1 FC BARCELONA
2 REAL MADRID
3 ATHLETIC CLUB
4 REAL SOCIEDAD
5 ARENAS GETXO
6 ATLETICO
7 RCD ESPANYOL
8 EUROPA
9 REAL UNION
10 R. SANTANDER
köszi közben megtaláltam, ha valakit érdekel:FCB_gábor írta:Alapító tagokat nem tudom, de a wiki szerint egy bizonyos Jose Maria Acha ötlete alapján 1928-ban indult a primera 10 klub közreműködésével.robertfcb írta:helló mindenkinek megtudná nekem valaki keresni a spanyol bajnokság alapítótagjainak a nevét? előr eis köszi!
Bővebben, pontosabban itt és itt.
Előbbi angol míg utóbbi spanyol nyelvű.
Alapító tagokat nem tudom, de a wiki szerint egy bizonyos Jose Maria Acha ötlete alapján 1928-ban indult a primera 10 klub közreműködésével.robertfcb írta:helló mindenkinek megtudná nekem valaki keresni a spanyol bajnokság alapítótagjainak a nevét? előr eis köszi!
...hu kösziii, felveszlek akkor msn-re és akkor megkérlek hogy küld át!Drigo írta:Hali ha felveszel msn-re át tom küldeni akár most is, vagy ha dobsz egy e-mail címet az is jó, bár kiváncsi vagyok a freemail mennyire megbízható ez ügyben szal jobb lenne az msnbalboa7 írta:üdv!![]()
valaki tud a Nod32-höz cracket, mer nem akarom mindig letölteni![]()
hálás lennék érte!
Hali ha felveszel msn-re át tom küldeni akár most is, vagy ha dobsz egy e-mail címet az is jó, bár kiváncsi vagyok a freemail mennyire megbízható ez ügyben szal jobb lenne az msnbalboa7 írta:üdv!![]()
valaki tud a Nod32-höz cracket, mer nem akarom mindig letölteni![]()
hálás lennék érte!