Rivaldinho írta:lionelmessi19 írta:
Természetesen inkább a vezetőségnél van sztem ez jelen, de átragadhat a játékosokra is...
Hát sztem a 'bexarás' érzés nem ragadhat rá a játékosokra, mert azt úgy hívják h amatőr, és nem profi
Nos ez igaz. Inkább ugy mondanám, h tudják, h a másik csapat esélyesebb, és ha beigazolódni látszik a meccs közben, akkor könnyen feladják a meccset. Mondjuk ez pont nem a pool-ra igaz...bl döntő 2005.
Rivaldinho írta:lionelmessi19 írta:Ellenben az okostojásokat nem szívlelem...
hát nem tudom, de néha nekem te is szemet szúrsz nem csak az ilyen 'okostojások', neked mindenkibe bele kell könöd aki nem azon a véleményen van mint te ? gondolok itt pl az Év szavazására is!
Igen ezt is jól látod, mostanság kissé kötözködős kedvemben vagyok, nem tudom h miért.
Nem kell belekötnöm mindenkibe természetesen, és nem is akarok.
Inkább csak leírnám, h miben nem értek egyet, aztán meg elfajul a dolog, lehet, h nem kéne leállnom vitatkozni mindig...
Az év szavazásán Enrique már megkért mindenkit, h fejezzük be a hozzáfűzögetést, ugyhogy részemről be van fejezve.
Egyébként érdekes, h van a fórumozóknak egy magja, akiknek olvasom a hsz-eit (mint te is), és általában egyet értek, vagy pedig nem állok le vitázni. Lehet h ki vagyok kisség hegyezve azokra, akik néha idevetnek egy félmondatot, amivel ráadásul nem értek egyet.
na, oda figyelek kicsit a stílusomra, mindenkitől elnézést.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila