2006.12.18. 20:15:40
Tudtommal a Realnal csak a szép játék elfogadható hosszútávon. A mostani jétékkal nincs gond, egy rakat [auto_cenzúra], de ez is eredméynes, viszont ideje lenne beismerni hogy bizony ez így sokáig nem mehet, madridbannem a 3 pontra fognak tapsolni, hanem zidanos cselekre, sarkazásokra, óriási gólokra, tetszetős játékra, ami a real hozzátartozója, emiatt is szép a spanyol foci, nem egy digó focit játszó real a szurkolók álma. Capello nem nagyon fog változni, viszont a szurkolók hozzáállása igen.
Puyol szarozása a másik oldalon se tetszett, szóvá is tettem,de itt pofátlanságnak érzem, ez a elküldte gyufáért kcisit durva, rosszul helyezkedett, 2m-el állt hátrébb mint kellett volna, az a megforgatás meg téynleg meg volt, csak a játékos így se szerzett vele nagy előnyt, és gio a labdát rúgta el. De nem ez a lényeg, Puyolt a szíve miatt szeretjük, nincs hozzá fogható jelenleg, tudom ezt nehéz felfogni egy Cannával, de nálunk ő egy ikon, aki azonkívül hogy nagyszerű védő az alázatával és klub iránti szeretetével mindent túlszárnyal, Rault is. Egyébként ha Nesta nem sérül meg szinte biztos hogy most ő lenne az aranylabdás, ugyanis ő az elsőszámú olasz védő, mindig is az volt.
A classico madridban volt, tavasszal barcelonában lesz, utána beszélünk erről.
RMCF: tudom hogy világfájdalmad hogy bántják a Realt, de azért nem kell mindent eltúlozni, jók voltatok, az ellefelitek kritizáltak, próbáltak szúrkálni, de hogy most hányás a játékotok az biztos, ha neked ez jó akkor élvezd, én inkább nézek focit.
Nem leszünk mi se mindig királyok, nem fogunk mindig szépen játszani, mi is fogunk még örülni a kiszenvedett győzelmeknek, csak ezt el kell ismerni, és nem megbántottnak éreztetni magad, mert ami [auto_cenzúra] az [auto_cenzúra], mégha 3 pontot is ér....