Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg a Barcásokat, hogy ne szóljanak be! Atletico a mumus és komoly pofont kaphatunk holnap... Óvatosan a beszólogatással!wakii írta:megkérem minden madridos szurkoló társam, hogy ne szoljon vissza a realt sértegető hszre, mert azt hiszem most teljesen megérdemelt... egyszerűen még mindig nem hiszem el...
"Hozzám hasonlók?" "Paraszt?"redmiller írta:Gratulálok...
Gondolom a hozzád hasonlók meg Ronaldinho vb szereplésén röhögtek...
Mindkettő szánalmas... Egy pár rossz meccse alapján Ronaldinhoról sem mondanák, hogy a világ legjobbja... Idén nem egy ilyen meccse volt...
A Huelva nyert a szurkolóiért, akik a vérüket adták érte. A helyzetre való tekintettel ez egy tipikus paraszt megnyilvánulás volt... Rőled nem ezt vártam...
Akkor is ő lett az aranylabdás... Olaszok meg a Világbajnokok! Ez van!Boixos írta:
- nah, megvan ez a díjam is... mi kell még vaze?
fabio "richtergedeon" cannavaro, egy elégedett ember.
Game90 írta:wakii ez igaz
Cannavaro most milyen béna, húzzon el, öreg stb
Tegnap még istenítették őt
![]()
U.i. és még Cannavaro jobb, mint Puyol![]()
Nem tudunk ekkorát bukni...Boixos írta:azért módjával az örömködéssel, nehogy holnap rajtunk röhögjenek odaát...
bár ha tényleg ilyen fos volt ma a madrid, asszem, ellesznek egy darabig ezzel a csomaggal, akármennyire is csak egy meccsről van szó.
Gratulálok...Enrique írta:Muháháááá, itt az év csattanója - 0-3, az év égése - 0-3, az év vicce - Kannaváro, az év legjobbja - Kannaváró...
Mi kell még?!
Tiszta Joga Bonito ez a Recre...![]()
BOLDOG KARÁCSONYT REÁL MADRID!!!![]()
Hát sztem ennyire nem tudunk szívniBoixos írta:azért módjával az örömködéssel, nehogy holnap rajtunk röhögjenek odaát...
az átlátszó emberek... egyszer jajj a kanna nyert... most meg hülye [auto_cenzúra]...sasi1 írta:Madridista fórum:
Nem idézünk az ellenfél oldaláról, ezt már milliószor megbeszéltük.
Enrique
(Röhögni természetesen lehet. De nem a másikon.)
biztos sok volt a bejgli valdebeba.szban.Los Banditos írta:
Úgylátszik ezek a karácsony elötti időpontok nem kedveznek a sztároknak.![]()
ez már lassan tendencía, nem csak tavaly volt ez banditos...Los Banditos írta:Kövezzetek meg lehet hogy rosszul emlékszem de nekem valami olyasmi rémlik hogy tavaly pont ebben a dátumban ugyancsak hazai pályán ugyanilyen gyenge játékkal 2-1-re kikaptak a Racingtól.
Úgylátszik ezek a karácsony elötti időpontok nem kedveznek a sztároknak.![]()