Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tisztelem én csak a kárörvendő hszeket nem szeretem...Ordog írta:wakii barátom...
ha tudnád, hogy itt a fórumon (egy olyan topicban amit a madridisták nem láthatnak) megszavaztak engem a legrealistább Barca szurkolónak, akkor jobban tisztelnéd a hozzászólásaimat![]()
ezentúl kérlek így nézd a megnyílvánulásaimat:)
attol függ ki lez az ellenfél habár ugy látszik már az is teljesen mind1... jól jön a szünet...Perrero írta:jövőre ugy fest h 4et kaptok...wakii írta:egy kis stat. milyen jól megy karácsony elött:
2006.12.20. Real Madrid - Recreativo Huelva 0 - 3
2005.12.21. Real Madrid - Racing Santander 1 - 2
2004.12.22. Real Madrid - Sevilla 0 - 1![]()
![]()
![]()
érdekel mi lesz az Atletico ellen... itthon toljukígy ucse tudunk kikapni
már majdnem hiányoltalak...Ordog írta:Azthiszem eljött az a pillanat, amikor az új margit szerzemények is átérzik a 2,5 éve tartó real-feeeeeeelinget![]()
![]()
Most már teljes tagjai a "nagy" Real Madridnak... az Isten hozta őket és azt kívánom, hogy a jövőben is legyen szerencséjük hasonló sikerekben
ezt is irtam az év szavazásba... csak kijavítottam henryra, mert őt irtam az év játékosába.. klose vagy henry, de nem canna!Akkor már inkább Klose....
Legyen igazad! De ez a Klub VB belezavart a rendes menetbe...real_funghi írta:Atléticotól úgyse kaptok ki. Egyszer minden rossz sorozatnak vége lesz.
Ilyen védősorral azzal a támadósor ellen túl sok esélyünk nem lesz...Bele sem merek gondolni egy Agüero-Motta vagy egy Oleguer-Maniche párharcra.real_funghi írta:Atléticotól úgyse kaptok ki. Egyszer minden rossz sorozatnak vége lesz.
Akkor már inkább Klose....wakii írta:canna, mint már nem egyszer leirtam nem érdemelte meg, esetleg az év védője címet kaphatt volna meg (de ezek után még ez is kérdéses) (talán most nem nyomják tele cuccal és nem megy nekiPerrero írta:nem értek egyet canna dijaival, inkább Henry.. ez egész jó kis "elégtétel"wakii írta:Perrero ennyire megragadtak benned a közvetítésemből a mondatok?![]()
) érdemelt volna meg... És azt is irtam, hogy sztem henry érdemelte volna meg...
Remélem a sokba azért van kivétel... mert szerintem én egyátalán nem ugy viselkedtem... vagy igen?redmiller írta:Nem te vagy, hanem a megnyilvánulás... Sok Realos ugyanígy viselkedik... Ez a szánalmas...Enrique írta:"Hozzám hasonlók?" "Paraszt?"redmiller írta:Gratulálok...
Gondolom a hozzád hasonlók meg Ronaldinho vb szereplésén röhögtek...
Mindkettő szánalmas... Egy pár rossz meccse alapján Ronaldinhoról sem mondanák, hogy a világ legjobbja... Idén nem egy ilyen meccse volt...
A Huelva nyert a szurkolóiért, akik a vérüket adták érte. A helyzetre való tekintettel ez egy tipikus paraszt megnyilvánulás volt... Rőled nem ezt vártam...![]()
Feltámadtál Red?
No comment. Normális ember ilyet nem ír a másikról, ezért én nem vagyok hajlandó válaszolni Neked.
Üdvözlet.
canna, mint már nem egyszer leirtam nem érdemelte meg, esetleg az év védője címet kaphatt volna meg (de ezek után még ez is kérdéses) (talán most nem nyomják tele cuccal és nem megy nekiPerrero írta:nem értek egyet canna dijaival, inkább Henry.. ez egész jó kis "elégtétel"wakii írta:Perrero ennyire megragadtak benned a közvetítésemből a mondatok?
Nem te vagy, hanem a megnyilvánulás... Sok Realos ugyanígy viselkedik... Ez a szánalmas...Enrique írta:"Hozzám hasonlók?" "Paraszt?"redmiller írta:Gratulálok...
Gondolom a hozzád hasonlók meg Ronaldinho vb szereplésén röhögtek...
Mindkettő szánalmas... Egy pár rossz meccse alapján Ronaldinhoról sem mondanák, hogy a világ legjobbja... Idén nem egy ilyen meccse volt...
A Huelva nyert a szurkolóiért, akik a vérüket adták érte. A helyzetre való tekintettel ez egy tipikus paraszt megnyilvánulás volt... Rőled nem ezt vártam...![]()
Feltámadtál Red?
No comment. Normális ember ilyet nem ír a másikról, ezért én nem vagyok hajlandó válaszolni Neked.
Üdvözlet.