2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha jól dereng, nem sok meccset hagyott ki az elmúlt évben, pedig aztán ott is volt terhelés, bajnokság, uefa ill. bl, válogatott!Guardiola írta:Kivallo jatekos csak egy kicsit alacsony remelem allokepesegge jo van mert ha szezon vegieg ilyen formaban jatszik akkor Roninak egyetlen ellenfele lehet az Aranylabdaert:)) (azert nem fognak osszeveszni rajta)
Nem hiszem, hogy fogjaAnti Pujol írta:Enrique írta:Húú emléxem amikor faterom szidta az EB alatt. Mindig mondtam neki h majd meglásd nekem lesz igazam h nem olyan [auto_cenzúra] ez a Deco. És nekem lettMert ugye az EB alatt tudhattuk meg h leigazoltuk. Mindig mondta h nézd megint ott fexik a földön, meg h mien passzokat ad ez... stb. Szal jó kis játékos ze a Deco, örüljünk h itt játszik!
majd fogod te még szidni dekót te okostolyás!
Igen, be kell valljam, kicsit én is féltem tőle,tom314 írta:Egyetértek Charlie-val!
Ha fehérnen játszana, azt kiabálnád, hogy milyen jó játékos!
Nekem a portós teljesítménye is tetszett, és én azon kevesek közé tartoztam, aki örült az érkezésének.
Azóta pedig többeket is meggyőzzött. Én akkor is azt mondtam, hogy labdaszerzés, labdatartásban nagyon jó, és mesteri passzokat ad, és képes gólokat is szerezni.
Nagyon is kellett ő a csapatba. Jó igazolás volt. Akár még Queresma kárára is!
Ez még engem is érdekelne.Silvanus írta:Bazsa 007 - hogy sikerült AVATAR-t beszúrnod a neved alá, ez ha jól tudom még nem is működik?!... Legalábbis nekem nem!!!