2006.12.23. 12:12:29
Öcsém azért ezt még én se gondoltam volna rólatok, kikaptok 3-0-ra kleírom, hátha valaki csak úgy érti három - nulla, és még most is idejöttök durrogni, akkor most én is megkérdezem, Ti mit képzeltek magatokról, hagyjátok meg pár normális Real szurkolónak a hozzászólás jogát, Ti meg menjetek vissza, légyszíves, ne keltsétek itt a feszültséget.
Robinho lesz majd az isten, majd ő mindent elintéz.puff nem jött be, majd akkor Gago egyedül helyrerakja a csapatot(EZT TE KOMOLYAN GONDOLTAD??? mert ha igen, akkor nagy baj van Veled ebben szerintem még sok Real szurkoló is egyetért, már a normálisabbik fajtából)
Az meg, hogy kikaptatok igenis rohadtul nagy ÉGÉS hidd el, nem mondom, hogy nekem, de ha ennyien mondják lehet benne valami, nem?Ha még a nagyrabecsült Hegyi "örökkéaReal" Iván is azt írja, hogy a Real idei teljesítménye kritikán aluli, akkor abban is lehet valami.
Jah ha nem tetszik, hogy mi megy itt, akkor NE JÁRJ IDE, ennyi ilyen egyszerű NEM IS HIÁNYOZNÁL.Komolyan, egyre kiborítobbak vagytok az elején még próbáltam nyugodt lenni, de amit mostanában művelnek egyesek az már felháborító!