Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legalább jól érzi magát Madridban!Game90 írta:Cassano kifigurázza Capellót![]()
![]()
http://video.libero.it/app/play/index.h ... 6c5bd2949f
Hát sztem Cassano mehet vissza olaszba![]()
hat igen azok voltak...de mondjuk Capello se arrol hires h mennyire szeretik a csapatjaiban az emberek egymast, tavaly edzeseken bunyok(juve....iden salgado es Diarra) Most Cassano probalkozik bomlasztani...hat sok sikertwakii írta: hát jah...de sztem capellot nem nagyon érdekli... aztán ők még nagy haverok voltak...
hát jah...Szakacs írta:tipikus csapat egyseg rombolo egyeniseg![]()
de ez nekunk csak joooo
:D:D
tipikus csapat egyseg rombolo egyenisegwakii írta:van ideje megfigyelni a kispadonGame90 írta:Cassano kifigurázza Capellót![]()
![]()
![]()
Mehet ahova akar, nem fogok könnyeket hullatni utána mindig is utáltam, főleg amikor Tottival együtt játszottak, hú de "szerettem" azt a párost.Ha már focizni nemtud, legalább nem hal éhen elmehet humoristának.Game90 írta:Hát sztem Cassano mehet vissza olaszba![]()
van ideje megfigyelni a kispadonGame90 írta:Cassano kifigurázza Capellót![]()
![]()
gondolom olvasgatja a topicot...Game90 írta:Na kit láttam a regisztrált felhasználók közöttRMCF haverunkat
Kár, hogy nem írt
![]()
tenk jú szó mácsbarca99 írta:Na sztem is ez a jó, amikor egy madridista szól a "madristának", mert így nagyobb az esélye, hogy észreveszi, hogy hülyeségeket ír.... Hajrá wakii!
Thuram 35, Sylvinho 33, Gio 33, Belletti 31, Ludo 31, Zambrotta 30, (+többen 28-29 évesek)lionelmessi19 írta:Mért nálunk kik az öregecskedők?
Thuram és Gio max., esetleg még Dzsuli (ahogy Horty úr mondná)
Realban azért ott van: Roberto C., Emerson, Canna, Salgado, Raul, Nistelroy sem fiatal, bár nem tom h pontosan mennyi.
Ronaldo meg lehet h fiatlabb, de ha korát és a súlyát átlagolod, legalább egy Thuramos eredmény jön ki.![]()
És akkor lehet h kihagytam vkit még...
Én meg Oleguerről láttamjamesbond1224 írta:Amúgy igenis láttam Gago-ról videot!
Nem kell ezen filózni már három éve.Azóta elég egyértelmű.A PD-ben,és a BL-ben is.jamesbond1224 írta: Ne filózznk azon ki jobb csapat majd kiderűl a PD-ben és a BL-ben!
1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek
Gyönyörűen megfogalmaztad mester!Mr. Master írta: Ti belőlről rohadtok és próbáljátok menteni a süllyedő hajót azzal, h kis halakat visztek fel a fedélzetre, ahelyett, h megszabadulnátok a fölölseges súlyoktól..
Mért nálunk kik az öregecskedők?FCB_gábor írta:Azért a Barca se tinikből áll. Az átlag életkor kb. egyforma lehet a 2 csapatnál. Sőt, ha az érkezőket beépítik akkor már ők mondhatják a Barcara, hogy "kiöregedő" csapat.lionelmessi19 írta:Azért ez a mostani real nem egy hatalmas csapat, akik csak egy irányítót hiányolnak...
sokan már öregedőfélben vannak
Persze, h van bőven időtök összeforrni... Csak pillants Ronaldo Raul R Carlos Emerson és Nistelrooy életkorára. Ezen felül pedig arra, h mennyi a türelem a real felől egy esetleges új csapat építésére. Hát nem további két-három éve, az biztos. Ti belőlről rohadtok és próbáljátok menteni a süllyedő hajót azzal, h kis halakat visztek fel a fedélzetre, ahelyett, h megszabadulnátok a fölölseges súlyoktól..jamesbond1224 írta:Amúgy igenis láttam Gago-ról videot!
És én is belátom a Real nincs a legjobb formában főleg Cannás de van időnk összeforni és rendbe rakni a csapatot!
Ne filózznk azon ki jobb csapat majd kiderűl a PD-ben és a BL-ben!
1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek