Segítség kéne
Srácok segítség kéne a gépemmel kapcs, mondtam öcsémnek h kapcsolja ki, és nem start menü kikapcs hanem lent simán kinyomta a gépháznál, eddig ebből nem vlt probléma soha de most amikr beakarja tölteni a windowst 1 secre kiugrik 1 kék képernyő szöveggel(amit nemtok elolvasni ennyi idő alatt) és újra megpróbálja elindítani a gépet elölről...Plz help hátha vki tud ! Thx előre !
Hi!!
Nem tudjátok h morpheussal mivan??ha le akarok tölteni vmit kijelöli pirossal és kihoz egy oldalt h töltsem le pénzért..mi lehet a baj??
Nem tudjátok h morpheussal mivan??ha le akarok tölteni vmit kijelöli pirossal és kihoz egy oldalt h töltsem le pénzért..mi lehet a baj??

50 sucks,The Game and big pac the kings of hip hop...

-
- Barça C
barca99 írta:Nem tudok rájönni mi lehet a probléma.... a memóriakártya szerintem az ami pl. telefonokban, digitális fényképezőkben, esetleg mp3 lejátszókban van, és olyan szerepet tölt be, mint a gépedben a vinyó. A RAM meg... hosszú... de a lényege hogy minél több legyen a gépedben, mert annál gyorsabb a játék, meg stb...Louie_albiceleste írta:már levettem a legkissebbre de úgy is [auto_cenzúra], és én lehet hogy műveletlen vagyok ez ügyben de a RAMot nem tomamúgy azzal mit akarsz mondani?
Nem tudom mennyire értesz a gépekhez, de lehet hogy vki jól átcseszett, és nem is az van a gépedben amit te hiszel, ezért szaggatnak a játékok...
Ez nem lehet az biztos, mert tudom kitől van és az a testvérem, bármint a memóriakártya, a videokártyát üzletből vettem. Nem lehet hogy a Biosban kéne rajta vmit csinálni és amiket írtál az tudtam csak nem tom mit gondoltál
Nem tudok rájönni mi lehet a probléma.... a memóriakártya szerintem az ami pl. telefonokban, digitális fényképezőkben, esetleg mp3 lejátszókban van, és olyan szerepet tölt be, mint a gépedben a vinyó. A RAM meg... hosszú... de a lényege hogy minél több legyen a gépedben, mert annál gyorsabb a játék, meg stb...Louie_albiceleste írta:már levettem a legkissebbre de úgy is [auto_cenzúra], és én lehet hogy műveletlen vagyok ez ügyben de a RAMot nem tomamúgy azzal mit akarsz mondani?
Nem tudom mennyire értesz a gépekhez, de lehet hogy vki jól átcseszett, és nem is az van a gépedben amit te hiszel, ezért szaggatnak a játékok...

-
- Barça C
már levettem a legkissebbre de úgy is [auto_cenzúra], és én lehet hogy műveletlen vagyok ez ügyben de a RAMot nem tom
amúgy azzal mit akarsz mondani?

És milyen felbontásban játszol? (memóriakártya = RAM ???)Louie_albiceleste írta:KÉrlek titeket! Nemrég kaptam meg a Fifa 07-et és amikor kezdek egy meccset mindig szaggat pedig,nagyon jó a gépem: 768 memóriakártya, kiváló videókártya, jó LG monitor (17") nincs rajta vírus sem kémprogi...
és egyszerűen nem megy szaggatás nélkül a játék se ez se az nba. Ha van valami tippetek kérlek titeket írjatok!
köszönettel tom nem ide tartozik de azé lécci lécci vki segítsen
-
- Barça C
KÉrlek titeket! Nemrég kaptam meg a Fifa 07-et és amikor kezdek egy meccset mindig szaggat pedig,nagyon jó a gépem: 768 memóriakártya, kiváló videókártya, jó LG monitor (17") nincs rajta vírus sem kémprogi...
és egyszerűen nem megy szaggatás nélkül a játék se ez se az nba. Ha van valami tippetek kérlek titeket írjatok!
-
- Eurobarca Staff
Srácok!
Nem tudna valaki megdobni egy torrentel a Zsiguli című filmhez?
Előre is köszi.
Nem tudna valaki megdobni egy torrentel a Zsiguli című filmhez?
Előre is köszi.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- elprat
- Capitá del Barça
Tapasztalataim szt az utóbbi 6évben nem volt a 2ünnep között ellenőr....
))))))))))))))))
Mindig potyázom ilyentájt (mivel nem vagyok fővárosi)KIVÉVE A METRÓ!
Ott 1szer elkaptak a vérszívó férgek-bünti,azóta mint a kisangyalok vásárolok rá jegyet...

Mindig potyázom ilyentájt (mivel nem vagyok fővárosi)KIVÉVE A METRÓ!
Ott 1szer elkaptak a vérszívó férgek-bünti,azóta mint a kisangyalok vásárolok rá jegyet...

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Hú biztos lesznek.Én 17-én voltam vásárolni Pesten(elvileg az ezüstvasárnap volt), hát sokat nem láttam, de azért metróban voltak, azzal vigyázni kell, szoktam sokat Pestre járni, metrón kívül a többin lehet ügyeskedni, betársulsz egy lyukasztó mellé, aztán ha látod, hogy jönnek gyorsan lyukasztasz, csak elég gyors legyéljelwaz írta:Sziasztok! Mi a véleményetek arról, ha azt kérdezem, hogy szerintetek lesz-e ellenőr Budapesten 2 ünnep között akármilyen tömegközlekedési eszközön? Köszi előre is!

-
- Eurobarca Staff
Én viszont már láttam neten hosszújjú mezt!Biztos, hogy lehet kapni.Enrique írta:Én a shopban sem láttam hosszúujjú mezt.![]()
Szerintem ezeket külön névre szólóan, személyre szabva készítik a játékosoknak. Legalábbis abból, hogy nem árusítják, erre következtetek.
Enrique!Neten nézted, vagy amikor kint voltál nyáron akkor, mert az lehet, hogy nyáron nem nagyon csinálnak ilyen mezt, ami elvégre logikus is!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
H.E.L.P!
Mostmár két hete nem tudok játszani a tippjátékban ugyanis a következők vannak.Rámegyek a EuroBarcára a kezdőlapról és a fórumról is kivagyok jelentekezve.Vissza megyek a főaldalra ott bejelentkezek majd kiírja hogy a Lap nem jeleníthető meg,frissítek egyet majd bedob ide a fórumba bejelentkezve a főoladlról meg kivagyok jelizve...
Valaki segítsen!
Mostmár két hete nem tudok játszani a tippjátékban ugyanis a következők vannak.Rámegyek a EuroBarcára a kezdőlapról és a fórumról is kivagyok jelentekezve.Vissza megyek a főaldalra ott bejelentkezek majd kiírja hogy a Lap nem jeleníthető meg,frissítek egyet majd bedob ide a fórumba bejelentkezve a főoladlról meg kivagyok jelizve...
Valaki segítsen!

in to exile
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én a shopban sem láttam hosszúujjú mezt.
Szerintem ezeket külön névre szólóan, személyre szabva készítik a játékosoknak. Legalábbis abból, hogy nem árusítják, erre következtetek.

Sztem 1024x768Sylvinho_ írta:Üdv!Aki laptopot használ, annak: milyen felbontásban az ideális használni?
Köszi előre is a válaszokat.
-
- Capitá del Barça
Üdv!Aki laptopot használ, annak: milyen felbontásban az ideális használni?
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Eurobarca Staff
Hááát szerintem nem, én is mindig hosszúujjút szeretnék, de még Mo-n nem láttam, meg a hazai mezből is csak a "sima" van szerintem.Max rendelni tudnál.barca99 írta:Nem tudjátok, a Barca téli, vagyis a hosszúujjú, vagy a BL (kék hátú) mezét lehet itthon kapni?
Nem tudjátok, a Barca téli, vagyis a hosszúujjú, vagy a BL (kék hátú) mezét lehet itthon kapni?
- robertfcb
- Capitá del Barça
köszi örök hálaEnrique írta:Pontosan ugyanaz legyen a film és a felirat neve.robertfcb írta:helló letöltettem egy filmet ami angol nyelvű letöltöttem egy fájlt ami a felirat a filmhez, de hogy kell azt megcsinálni hogy a filmen legyen a felirat? megköszönném ha segítene valaki!
Tehát egyezzenek.
Pl.
Film.avi
Film.srt

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Pontosan ugyanaz legyen a film és a felirat neve.robertfcb írta:helló letöltettem egy filmet ami angol nyelvű letöltöttem egy fájlt ami a felirat a filmhez, de hogy kell azt megcsinálni hogy a filmen legyen a felirat? megköszönném ha segítene valaki!
Tehát egyezzenek.

Pl.
Film.avi
Film.srt
- robertfcb
- Capitá del Barça
helló letöltettem egy filmet ami angol nyelvű letöltöttem egy fájlt ami a felirat a filmhez, de hogy kell azt megcsinálni hogy a filmen legyen a felirat? megköszönném ha segítene valaki!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Hali, ma kaptam karira fatertől egy nokia 5300-át, tök jó az mp3 lejátszó benne,kamera,stb csak 1 problémám van, az alap memóriakártyán amit adtak hozzá(256os) nem lehet letörölni a hangfájlokat, sőt ami alap 10mega rajta vlt azt nem lehet, és eddig feltettem rá 4 zenét gépről de azokat a többi ien csengőhangféleséggel együtt játssza le, és úgy szeretném h egy "csoportban lejátszani a csak mp3makat". remélem értitek 
röviden h van az oldalán egy play gomb, ha azt megnyomom akk elkezd lejátszani, 20szám van kb. de abból nekem csak 4 kell, és az kéne h azt a maradék 16ot ne játssza v vmi. bocsi ha nemtuttam fogalmazni :S:D
előre thx

röviden h van az oldalán egy play gomb, ha azt megnyomom akk elkezd lejátszani, 20szám van kb. de abból nekem csak 4 kell, és az kéne h azt a maradék 16ot ne játssza v vmi. bocsi ha nemtuttam fogalmazni :S:D
előre thx
Köszi, mindenképpen kipróbálom.Dagoth ur írta:Én a Morpheust használom,és nincs vele semmi problémám.Rengeteg zenét,videót,klippet letöltöttem már vele.Sztem az a legjobb,bár biztos van olyan akinek nem tetszik.
Ajánlom neked is.